Bachelor Van Het Management

Plymouth State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Van Het Management

Plymouth State University

Om teams te leiden en bij te dragen tot financieel succes van een organisatie, een solide basis in business management en operaties nodig. Als algemeen management belangrijke, in aanvulling op de core business courses, zult u een interessante mix van het hoogste niveau klassen te voltooien. Gevorderde cursussen in finance, business analytics en menselijke beheer kunt u zich concentreren op uw belangen.

De cursussen in deze major helpen je bij het ontwikkelen van de organisatorische, motivationele en probleemoplossende vaardigheden die je nodig hebt om een ​​effectieve leider te zijn en professioneel te evolueren in een veranderende wereldeconomie.

opties

  • Algemeen Management

De optie voor algemeen beheer is bedoeld voor studenten die in het managementspectrum een ​​veelzijdige carrière willen ontwikkelen

  • Small Business / Entrepreneurship

Droom je ervan om een ​​eigen bedrijf te starten of in een familiebedrijf te werken? Wil je lid worden van een ondernemend bedrijf? PSU's Small Business en Entrepreneurship-optie in management bereidt u voor op succes in elke ondernemende omgeving.

Voortbouwend op bedrijfsfundamentals, worden geavanceerde cursussen in ondernemingsactiviteiten, recht, financiën en marketing gegeven door deskundigen uit het kleinbedrijf. De ondernemersmentaliteit die je door deze major zult ontwikkelen, bereidt je voor op een baan in elk bedrijf dat zich inzet voor innovatie en groei.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Plymouth State University

Laatst bijgewerkt op December 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Plymouth, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates