Read the Official Description

bachelor van het management

Trine van bestuur majoor in het Ketner School of Business ontwikkelt en produceert leiders - jonge professionals met de vaardigheden en kennis om effectief te groepen mensen te leiden en te leveren projecten en producten op tijd en boven verwachting. Onze geaccrediteerde programma concentreert zowel de kernactiviteiten van het management en de kritische creatief denken vereist door de hedendaagse topbedrijven.

De Ervaring

In dit programma zult u de eerste hand ervaring van de uitdagingen en kansen die de huidige managers gedijen op te krijgen. Onze expert faculteit en onze diepe zakelijke connecties bedoel je zult snel te werken met echt bedrijf projecten. Alle projecten zullen je nodig hebt om dynamische problemen op te lossen terwijl het effectief communiceren met belanghebbenden bedrijf.

De Resultaten

Onze afgestudeerden werken voor grote en kleine bedrijven, blinken in graduate school om het beheer van non-profitorganisaties. Trine management professionals het beheer van projecten en de mensen van kust tot kust. Ontwikkel je kritisch redeneren en probleemoplossende vaardigheden op Trine.

Carrière

  • Eerste lijn supervisor in een industriële omgeving
  • Project manager
  • Het senior management in kleine en grote bedrijven
  • Familiebedrijf
  • Ondernemend bedrijf opstarten
  • Not-for-profit management
Program taught in:
Engels

See 6 more programs offered by Trine University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Prijs
29,900 USD
/ Jaar - Full-time collegegeld (12-18 credit-uren per semester)
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum