Read the Official Description

 • Duur (jaar): 4
 • Diploma: Bachelor in het onderwijs in het kleuteronderwijs
 • Niveau van Kwalificatie: 1 cyclus (bachelor)
 • Voertaal: Grieks
 • Wijze van Studie: De opties voor de stand van de studie zijn: full-time of part-time.
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Het algemene doel van het programma is om kleuterleiders voor te bereiden op het onderwijzen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Dit betekent dat de kandidaat-leraar de nodige kennis en vaardigheden moet verwerven en tegelijkertijd zijn / haar attitudes moet plannen die hem / haar in staat stellen om de juiste studentenomgeving te organiseren voor de cognitieve ontwikkeling van kinderen tussen de eeuwen van 3-6, en aan de andere kant, om hun ontwikkeling op sociaal, emotioneel en moreel gebied te helpen. Zowel de inhoud van de lessen en hun methodologie gericht op het leiden van de reflecterende leraar-opvoeder die in staat herdenken en zelf te oordelen naar zijn / haar beslissingen en wie heeft het vermogen en de dispositie voor corrigerende actie.

Carriere vooruitzichten

De afgestudeerden van dit programma zal worden toegepast in openbare en privé-Pre-basisscholen

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kunnen worden toegelaten tot de tweede cyclus diploma (Master).

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en permanente evaluatie. Permanente evaluatie kan onder andere medio-termen, projecten en deelname van klassen omvatten. Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de opleidingsgraden worden het semesterpuntpunt gemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programma-eisen te voltooien. Een minimale cumulatieve Grade Point Average (CPA) van 2,0 is vereist. Hoewel dus een "D" is een voldoende cijfer, teneinde een CPA van 2,0 gemiddeld een 'C' te bereiken vereist.

Leerresultaten

Na voltooiing van de opleiding de student in staat zal zijn om:

 1. Tonen de theoretische grondslagen van het onderwijs en leerzame werk van het bestuderen van de historische en filosofische dimensies van onderwijs en leren.
 2. Analyseer basisbegrippen, principes en generalisaties van de onderwijskunde, en zal daarom begrijpen hoe deze de grenzen voor de organisatie en toepassing van het leerzame werk stellen.
 3. Verwerven van de vereiste didactische vaardigheden voor een effectieve organisatie, geleiding en evaluatie van het lesgeven op een pre-primair niveau.
 4. Demonstreer de theoretische basis van onderwijs en leerzaam werk door de psychologische en sociale dimensies van onderwijzen en leren te bestuderen.
 5. Voorspel de rol van school in de moderne wereld en in het bijzonder zijn missie om kinderen te helpen zich in verschillende sectoren te ontwikkelen.
 6. Verwerven van al die vaardigheden die nodig zijn om studenten te helpen hun zelf-energie, kritisch denken en creativiteit te ontwikkelen.
 7. Ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden en een geest van de vrije uitvoering van kennis.
 8. In een positie om te opereren als een factor van sociale verbetering leven en de algemene ontwikkeling van zijn toekomstige werkomgeving.
 9. Kunnen leraren om alle kinderen effectief te onderwijzen.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt beurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische merietestudies, financiele hulpbijstand, atletische beurzen en opleidingen op campus.

Program taught in:
Grieks
University of Nicosia

See 41 more programs offered by University of Nicosia »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
8,940 EUR
Deadline
Contact school
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Contact school
Application deadline
Contact school

Sept. 2019

Location
Application deadline
Contact school
Einddatum
Contact school