Bachelor van het technisch onderwijs

Crandall University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor van het technisch onderwijs

Crandall University

Technisch Onderwijs Op Crandall

De Bachelor of Technical Education Degree (BTEd.) Is een innovatief programma dat is ontworpen om uw vorige technische vaardigheden en training te combineren met 21e eeuws lerarenopleidingen. Als je een achtergrond in gebieden zoals Business Technology, ICT, Culinary Arts, Interior Design, Transacties, of Hospitality en willen werken in een school setting, dan is dit het programma voor u.

Na succesvolle afronding van de Bachelor of Technical Education graad, kom je in aanmerking om een ​​aanvraag voor een Level 4 lesbevoegdheid van de New Brunswick ministerie van Onderwijs.

Speciale Programma Highlights voor een Bachelor of technisch onderwijs

Onze Bachelor of technisch onderwijs afgestudeerden houden een sterke reputatie in de hele wereld. Vaak worden ze specifiek gevraagd voor stage in plaatsen zoals China en Australië.

Technisch Onderwijs professoren op de hoogte blijven van de huidige literatuur en de methodologie besproken in vakbladen, zodat onze studenten leren van de allernieuwste technieken en benaderingen. Studenten leren de nieuwste klas technologie met inbegrip van dergelijke middelen zoals Smart boards, student response systemen, digitale document camera's en infrarood klas geluidsversterking gebruiken.

Het programma omvat 18 weken in de klas - 2 weken van observatie en 16 opeenvolgende weken van de werkelijke ervaring met lesgeven. Studenten hun eerste semester werk natuurlijk voordat ze in een klaslokaal, zodat ze maximaal voordeel kunnen halen uit hun waarnemingen.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Canada - Moncton, New Brunswick
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Moncton, New Brunswick
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan