Bachelor Van Internationaal Zakenrecht

VUZF University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Van Internationaal Zakenrecht

VUZF University

De bachelor in het internationale bedrijfsrecht programma is interdisciplinair, met als doel opleiding om financiële professionals op te zetten met kennis in het bedrijfsrecht. Wettelijke voorbereiding is nodig om de taken in een aantal posities beter te vervullen, met name die op het managementniveau.

Tijdens hun opleiding zullen de studenten verschillende disciplines op het gebied van economie leren: publieke financiën, financieel beheer en financiële controle, belegging, verzekerings theorie, diverse zakenrecht divisies, zoals beurswetgeving, bankrecht, belastingrecht. voordeel in de praktijk.

Carrière

Afgestudeerden van de bachelor in het internationale bedrijfsrecht zullen bereid zijn om midden- en senior managementposities in verschillende bedrijven, evenals de overheidssector, succesvol uit te voeren, waar de interdisciplinaire kennis en vaardigheden voor hen nuttig zullen zijn voor het oplossen van managementzaken. Naast toezichthouders kunnen de afgestudeerden de kennis opgedaan tijdens hun opleiding toepassen op een verscheidenheid aan andere posities - deskundige en adviserende.

pimgpsh_fullsize_distr01
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 6, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Bulgarije - Sofia, Sofia City Province
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates