Bachelor van kunst in de grafische vormgeving

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor van kunst in de grafische vormgeving

North Park University

Bachelor of Art in Graphic Design

Als een van de concentraties in de kunst gestudeerd aan North Park, zal grafisch ontwerp je leren om een ​​goede visuele en verbale communicator en een flexibele, creatieve denker die nieuwe ideeën die anderen niet zien beschouwt geworden.

Waarom North Park?

Ons programma bereidt je voor op een grafisch ontwerp carrière door middel van gespecialiseerde cursussen die de communicatie en business classes, faculteit mentoren die het beoefenen van kunstenaars, goed uitgeruste laboratoria, een stage, en de voorbereiding van een professionele portfolio omvat.

Carrières in Graphic Design

Studenten die grote in de grafische vormgeving op kan gaan werken in een verscheidenheid van instellingen, bedrijven of organisaties. U kunt digitale kunst, merk identiteiten, reclamecampagnes, publicaties, of andere gerelateerde projecten te maken.

Stages

Ons programma vereist studenten die zich concentreren in de grafische vormgeving te nemen aan een stage, die zal helpen bij het opbouwen van uw cv en portfolio. Faculteit zal u helpen om een ​​stage die uw interesses past. Studenten hebben stages gehouden op reclamebureaus, kleine grafische vormgeving bedrijven, non-profit organisaties en andere instellingen.

Graphic Design Cursussen

Wanneer u kiest voor de grafische vormgeving concentratie, ziet u de volgende gespecialiseerde cursussen in aanvulling op de kern van de beeldende kunst en kunstgeschiedenis lessen te nemen:

  • Inleiding tot Graphic Design
  • fotografie
  • Geavanceerde Graphic Design
  • Digitale Illustratie Lab
  • Digital Imaging Lab

Graphic Design: Kunst en Zaken

Een grafisch ontwerper moet weten hoe om ideeën te communiceren en hoe je individueel als binnen een team functioneren. U zult uw kunst cursussen met het bedrijfsleven en communicatie klassen te vullen, het leren van de geschiedenis van de publieke media en de business savvy nodig zijn om het werk te gaan. Meer informatie over de cursussen en eisen voor deze concentratie.

Junior Kritiek

Tijdens uw junior jaar, zal u directe feedback op je werk tot nu toe ontvangen van de faculteit en uw collega's, plus mentoring over hoe u uw inspanningen te richten voor de toekomst. Gedurende uw tijd op North Park, zal de faculteit dit soort gevestigde belangen te nemen in u en uw doelen.

Senior Show: Professionele Portfolio

Senior art majors die zich concentreren in de grafische vormgeving deelnemen aan de Senior tonen tijdens hun laatste semester. Je zult 10 representatieve werken selecteren, maken verklaring van een kunstenaar, en uw werk weer te geven in het openbaar in de Carlson Tower Art Gallery. Dit zal een deel van uw portefeuille in je zoektocht naar werk geworden.

Programma-eisen

  • 36 uur van de belangrijkste cursussen
  • 12 geesteswetenschappen credits co-eisen
  • 46 Core Curriculum uur
  • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan