Bachelor Van Muziek: Vocale Uitvoering

Mansfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Van Muziek: Vocale Uitvoering

Mansfield University

De Bachelor of Arts in Music-programma biedt muzikaal begaafde studenten de kans om een ​​verscheidenheid aan velden te verkennen, terwijl ze nog steeds een eersteklas muziekopleiding ontvangen.

Muziek is gewoon het begin; Je voegt je andere interesses toe om een ​​diploma te creëren die is aangepast aan jouw behoeften.

Als u van muziek houdt, maar ook van wiskunde, politieke wetenschap, psychologie, of wilt voorbereiden op de medische school, kan onze Bachelor of Arts in Music programma perfect voor u zijn. Naast een intensieve studie in muziek, voltooit u een kleine of zelfs een tweede hoofdvak buiten de muziekafdeling, bereidt u voor op een carrière in muziek, een ander veld of in een gebied die beide combineert. Ons flexibele curriculum stelt u in staat om voor een afgestudeerde school op verschillende terreinen voor te bereiden, waaronder medische en juridische school. Het is ook een bijzonder goed beginpunt voor afgestudeerde studie in muziekgeschiedenis, muziekteorie, ethnomusicologie en andere gebieden. U kunt een pad creëren dat past bij uw eigen interesses en behoeften.

Studenten die deze opleiding volgen, voldoen aan de volgende muziekvereisten, in totaal 42 semesteruren.

  • Toegepaste Instructie op je hoofdinstrument of stem, 12 studiepunten
  • Muziek Theorie, 12 studiepunten
  • Muziekgeschiedenis, 9 studiepunten
  • Piano klasse, 3 studiepunten
  • Muziek Ensemble, 6 studiepunten
  • Een curriculum minderjarig of voltooi een tweede jaar vreemde taal volgorde.

Double Major

De Bachelor of Arts in het Muziekprogramma biedt de grootste flexibiliteit om de master te verdubbelen met een ander programma op de MU campus.

Een student in het BA in Muziek-programma combineert haar hoofdvak in muziek met een dubbele hoofdvak in wiskunde en plannen om een ​​afgestudeerde school in akoestiek bij te wonen. Ze is onlangs geaccepteerd op twee zeer competitieve zomer onderzoekservaring voor undergraduate (REU) programma's en is van plan om een ​​in acoustiek bij Coe College bij te wonen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates