Recente vooruitgang in computer- en telecommunicatienetwerken heeft het belang van netwerktechnologieën in de computerdiscipline verhoogd. Net-centric computing is een relatief nieuwe tak van computing, en het vertegenwoordigt een paradigmaverschakeling naar het internet computermodel.

Net-centric computing omvat een reeks subspecialiteiten, waaronder: computercommunicatie netwerkconcepten en -protocollen, multimediasystemen, webstandaarden en -technologieën, netwerkbeveiliging, draadloze en mobiele computing en gedistribueerde systemen. Na afstuderen kunnen onze afgestudeerden verwerven in werkgelegenheid in particuliere en publieke sectoren waar ICT gebruikt wordt. Breed scala aan carriereopties omvatten, maar zijn niet beperkt tot, netwerkbeheerder, netwerkanalist, consultant en applicatie ontwikkelaar voor internet en mobiele omgevingen. USP biedt de graad Bachelor of Net-centric computing. Dit is een vierjarige professionele graad.

Bachelor in Net-Centric Computing en Bachelor of Software Engineering zijn voorlopig geaccrediteerd door de Australian Computer Society. Afgestudeerden van deze programma's komen in aanmerking voor lidmaatschap van de Australian Computer Society en worden toegekend door de Certified Technologist (CT) post-nominale. Zij zullen in aanmerking komen om na vijf jaar geschikte professionele ICT-ervaring in aanmerking te komen voor erkenning als Certified Professional (CP).

De bachelor in het net-centric computing en bachelor in software engineering graden zijn
Vierjaarsprogramma's bestaande uit vierentwintig cursussen, acht op 100-niveau, acht op 200-niveau, zes op 300-niveau, gevolgd door een extra jaar dat bestaat uit twee cursussen op 400 niveaus en een industrieel stageproject.

BNCbinary-2380422_960_720

Bijzondere toelatingsvoorwaarden:

Om toegelaten te worden tot een bachelor in de nanotechnologie en de bachelor in software engineering, zal een persoon: a) van een Senaat-erkend formulier 7 of gelijkwaardig examen Engels en Wiskunde hebben geslaagd; Of b) het USP Foundation Programma met tenminste C + heeft afgerond in cursussen MAF11, MAF12, een pas in CSF12 en tenminste C in LLF11.

Studenten moeten de vereisten van de eerste drie jaar succesvol afronden alvorens te gaan tot het 4e jaar van de BNC en BSE-programma's.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 20 andere vakken van University of the South Pacific USP »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
feb 2020
sep 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 2020, sep 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020, sep 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum