Bachelor van ontwerp gespecialiseerd in milieu-ontwerp

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Duurzaamheid en Groen Ontwerp Zijn niet meer een trend. Deze concepten zijn onderdeel van je dagelijkse leven, en vormen een steeds groeiende en vitale markt binnen de architectuur en de gebouwde omgeving. Onze 'Environmental Design' -graad richt de studenten op om een ​​baanbrekende specialist op het gebied van duurzaamheid te worden. Zij ervaren het ontwerpen van duurzame gebouwen en het plannen van 'groene' ruimten, leren over de implementatie van de nieuwste technologieën en materialen, evenals 'groene' bouwaccreditatie en milieubewustzijn.

DINGEN DIE ME EXCITEEN: Duurzaam ontwerp, architectuur, nieuwe technologie en 'groene' materialen, inclusief design, natuur en behoud, geïnspireerd om de wereld te redden!

 • Verbruiksgoederen kost 1 jaar (+ -R1000) ** slechts schattingen
 • Doorlopend project gebaseerde beoordeling
 • Digitale en gedrukte portfolio inzendingen in 2e en 3e jaar
 • Final jaar afgestudeerd in december
 • Graadkandidaten kunnen aangaan voor nagraadse studies, in afwachting dat zij voldoen aan de aanvraag en toelatingsvereisten van de betreffende instelling.
 • Onze programma's zijn kwaliteit gewaarborgd en gestandaardiseerd in alle Inscape campussen op nationaal niveau.
 • U kunt zich inschrijven voor onze Bachelor of Design programma op elk campus om uw 1 jaar af te ronden.
 • Studenten die in zekere specialisatie programma's worden geaccepteerd zou kunnen worden verplicht om hun 2e en 3e jaar studie af te ronden op een andere gespecialiseerde Inscape campus.

Course Information Jaar 1

 • Het ontwikkelen van fundamentele ontwerp vaardigheden om het ontwerp savvy kritische denkers te creëren.
 • Het ontwikkelen van fundamentele Drawing Skills, Basic Material and Manufacturing bewustzijn, Digital Image maken, Communicatie,
 • Software en leiderschap vaardigheden om goed afgeronde ontwerpers geschikt voor elk ontwerp industrie.
 • Het ontwikkelen van een bewustzijn van het geïntegreerde karakter van het ontwerp, het bevorderen van de unieke het denken van onze studenten.
 • De invoering van een waardering voor Design History.
 • Vaststelling van fundamentele bouwstenen voor creatieve probleemoplossing.

Cursusinformatie Jaar 2 en Jaar 3

Discipline Specifieke kennis wordt ontwikkeld door het begrijpen van speciaal ontworpen briefjes met betrekking tot milieuontwerp en de implementatie daarvan in architectuur, stedenbouw en binnenlands ontwerp. Studenten passen de theorie toe om te oefenen door middel van een introductie in basis technisch tekenconventies, alternatieve en groene bouwtechnieken, site analyse en metingen, technische diensten, energie-efficiënte verlichting, elektrische en sanitair vereisten en communicatie via tekeningen en specificaties.

Studenten passen de theorie toe om te oefenen door middel van een introductie in basis technisch tekenconventies, alternatieve en groene bouwtechnieken, site analyse en metingen, technische diensten, energie-efficiënte verlichting, elektrische en sanitair vereisten en communicatie via tekeningen en specificaties.

Kennis van de theorie van duurzame materialen, inclusief hun eigenschappen en het productieproces van de producten, een inleiding tot nationale bouwvoorschriften in Zuid-Afrika en hoe dit verband houdt met 'green-star' gebouwaccreditatie en milieubewustzijn.

Bevorderen van softwarevaardigheden en technische kennis door middel van een introductie van AutoCAD Basics, Photoshop Rendering en REVIT Modeling.

Studenten ontwikkelen een begrip van het 'business of design' door het bewustzijn van projectmanagement, plot en levenscyclus, haalbaarheidsstudies, omvang van het werkmanagement, afbraakstructuren en tijdsbesteding, evenals een inzicht in de richtlijnen en principes die betrokken zijn bij het runnen van een Groen-ontwerp bedrijf.

Laatst bijgewerkt op jul 2017

Over de school

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and ... Lees meer

Inscape believes in offering value driven products to ensure the diverse growth of the creative sector and industry at large. We have an established institutional culture that is unique to Inscape and its students. Our culture is built on a value system that encourages quality, authenticity and relationships. We strive for this to be reflective in all areas of our institution. Lees Minder
Kaapstad , Durban , Midrand , Pretoria + 3 Meer Minder