Bachelor van wetenschap en techniek in deze

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Vrijgezel

Het Instituut voor Information Technology in het algemeen wil dat zijn materiaal aan de behoeften van alle bedrijven te voldoen en uitgebreide mogelijkheden voor de werkgelegenheid. Zo worden alle opties van de huidige IT-en digitale nature geïntegreerd in het curriculum SUPINFO:

Een duidelijke curriculum, gemakkelijk en flexibel aangepast aan alle profielen,
op de campus of op afstand

Elk jaar van de studie kan worden gedaan in een andere school van SUPINFO wereldwijd netwerk of op afstand via onze Virtual Campus. Het academisch jaar is gepland in begin november elk jaar, behalve voor cursussen op afstand via de Virtual Campus, waar twee stromen zijn mogelijk in september en maart. Voor parralèlles opnames Bac 1, 2 en 3, up-to verplichte niveau in Computer Science met vooraf gepland in oktober, zonder extra kosten.

Het programma is zeer uitgebreid en omvat alle specialismen die digitale vandaag zijn: software engineering, systemen en netwerken, kunstmatige intelligentie, data-analyse, internettechnologieën, object georiënteerd programmeren, business intelligence, ERP, multimedia, enz. Door de werking van het onderwijs op basis van laboratoria met wereldleiders in de IT-industrie (Microsoft, Cisco, Oracle, Apple, IBM, Mandriva, zon), de studenten krijgen vroeg op zowel een praktische en pragmatische zin, maar ook een vermogen om kennis die populair is bij bedrijven te verzenden.

Laatst bijgewerkt op okt 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SUPINFO is a private institution of higher education founded in 1965,recognized by the French state and the world leaders in the computer industry.

SUPINFO is a private institution of higher education founded in 1965,recognized by the French state and the world leaders in the computer industry. Lees Minder
Brussel , Bordeaux , Clermont-Ferrand , Caen , Parijs , Grenoble + 5 Meer Minder