Read the Official Description

Informatiesystemen helpen mensen maken gebruik van technologie om de best mogelijke beslissingen te nemen. Deze graad, geaccrediteerd door de Australische Computer Society, geeft u een beter begrip van de tools en technieken die nodig zijn om deze complexe systemen, en creatieve innovatieve oplossingen te beheren om informatie uitdagingen.

In het eerste jaar van je te dekken belangrijkste concepten in de IT, de programmering en informatiesystemen samen met de fundamenten van het management, marketing en boekhouding. In het tweede en derde jaar je zult gaan naar onderwerpen zoals de ontwikkeling van informatiesystemen en database-ontwerp te bestuderen.

Je derde jaar zal een jaar lang de industrie project te betrekken, zodat u hands-on ervaring in het werken als onderdeel van een team in de planning en ontwikkeling van een middelgrote software project.

Als je eenmaal afgestudeerd, zult u klaar om te werken in de technologie en het beheer van een heel scala van organisaties. Je zou kunnen rollen in systemen analyse en ontwikkeling, business analyse, en project management te vinden.

Engels taaleisen

IELTS (academische) score van 6.0 met geen enkele individuele band score minder dan 6.0; TOEFL paper-based test - een minimale totale score van 550 met een score van 5 of meer in de Test van schriftelijke Engels; TOEFL internet gebaseerde test - een minimale totale score van 60 met een minimum voor SLR 18; W 22; Bevredigende afronding van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 5B (EFS5 UG minimaal 60 procent), die beschikbaar zijn vanaf La Trobe Melbourne is; Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

La Trobe Melbourne Stichting Studies: 60 procent eindresultaat in een cursus; Engels als voertaal in het hoger studies kunnen worden aanvaard. Let op: het Engels als voertaal in het vorige onderzoek, worden niet aanvaard als basis van toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6,0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): een minimale score van 57 zonder communicatieve vaardigheid scoren minder dan 50.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een voldoende cijfer van C of hoger, of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

 • LTM Foundation Studies - 60
 • Aust. Yr 12 (ATAR) 2015 (indicatief) - N / A
 • International Baccalaureate - 24
 • GCE A Levels - 7
 • HKDSE - 2 x Niveau 4
 • Sri Lankaanse A Levels - CCC
 • STPM - 8
 • Noorwegen Upper Secondary Certificate - 3,5
 • Zweden Slutbetyg - G
 • Alle Indiase Sen SC (Beste 5 onderwerpen) - 65
 • Vietnam (Jaar 12) - 8
 • Indonesië (SMA) - 8
 • GAC Cert. IV - GPA 2.6
 • Gaokao - zie: de website

Als u niet aan deze toelatingseisen je misschien wel geïnteresseerd in La Trobe Stichting studies en diploma's, die een alternatieve route te bieden aan La Trobe undergraduate programma's. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Onderwerp voorwaarde

Eenheden 3 en 4: een studie score van ten minste 25 in het Engels (EAL) of 20 in een ander Engels.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is volledig geaccrediteerd door de Australische Computer Society (ACS).

Carrièremogelijkheden

Je wordt geschikt voor rollen die de kloof tussen technisch en leidinggevend personeel te overbruggen. U kunt een carrière vinden in diverse sectoren, bijvoorbeeld als een systeem analist met ervaring in het analyseren van bedrijfsinformatie systeemvereisten en systeem implementatie methoden.

Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by La Trobe University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum