Read the Official Description

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van het breedste scala aan zakelijke vaardigheden en de keuze om uw carrièremogelijkheden te diversifiëren of te richten.

Onze Bachelor of Business is een geïntegreerde graad die u in de belangrijkste bedrijfsdisciplines met onze kerncursussen ondersteunt. Gecombineerd met uw keuze van majors en minderjarigen (zoals marketing, human resource management of accounting) of vanuit een ander vakgebied (zoals communicatie, internationale betrekkingen of talen) en de mogelijkheid om een ​​stage te integreren, studeert u met de kennis en Vertrouwen om te slagen in een breed scala aan zakelijke functies en industrieën.

De Universiteit van Zuid-Australië is een van de voornaamste handelsscholen van de natie, in de top één procent wereldwijd.

Stagemogelijkheden

Industrie waarden afgestudeerden die de cutting-edge theorie kunnen toepassen op echte industriële uitdagingen met het vertrouwen dat alleen met ervaring komt.

U kunt waardevol inzicht en carriere vaardigheden verwerven als onderdeel van uw diploma met geavanceerde carrière gericht op keuzevakken en stages in de industrie.

Specialisaties

Studenten kunnen kiezen uit een aantal specialistische business graden, waaronder marketing, management, toerisme en evenement management, financiën en human resource management.

Program taught in:
Engels

See 3 more programs offered by University of South Australia »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020