Bachelor video game art en 3D-animatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De beelden die in 3D worden weergegeven in vele gebieden: reclame, internet, televisie branding en filmische special effects van alle soorten, architectuur, landschap, videospelletje, video game art, game design video, 3D-graphics, 3D-animatie ...

Dit Bachelor vorm toekomstige 3D kunstenaars, karakter ontwerpers, storyboard, modelbouwers, level designers en 3D-animators. In het programma, alle stadia van productie: script, character design (oprichting van tekens), storyboard, modellering, textuur, licht, schaduw, geluid, animatie, het bereiken van een niveau van spelen, programmering ...

Training doel:

Insluiten de video game-industrie en animatie inclusief 3D als 3D grafische ontwerper 3D-animator of ontwerper niveau.

toelatingseis:

Directe toegang tot het tweede jaar is een voorafgaand scholing per jaar in het hoger onderwijs op een gebied met betrekking tot toegepaste kunst (MANAA, Bachelor 1 video game). Indien de kandidaat voldoende kennis van 3DS Max software heeft, moet zij de upgrading 3D Autograf 6 weken te realiseren (in de schoolvakanties voor de val).

voorwaarde:

Creativiteit, multidisciplinaire technologische gevoeligheid, communicatieve vaardigheden, kennis van de IT-omgeving en software (Illustrator, Photoshop, Indesign, 3DS Max), kunst en hedendaagse cultuur.

Transacties:

3D Artist, 3D-animator of ontwerper niveau in veel gebieden (video games, reclame, internet, televisie branding en filmische special effects van alle soorten, architectuur, landschap, enz.).

Verdere studies:

Na validatie van de bachelor is het mogelijk om door te gaan in Master of Arts in Graphic Design Director, optioneel maken van videospelletjes, niveau RNCP titel I (PB van 2012/09/12).

Het is ook mogelijk om zijn opleiding in de scholen van toegepaste kunst en video game of doe mee voort te zetten door een gelijkwaardige universitaire opleidingen.

Getuigenis van een student in de Bachelor Video Game Art:

Céline

"Na een BTS afwisselend Graphic Design, ik rechtstreeks geïntegreerd in het tweede jaar van de Bachelor in de Video Game Art Autograf, altijd afwisselend als een afbeelding in een ander bedrijf waar ik meer verantwoordelijkheid dankzij mijn 3D-animatie vaardigheden.

Ik ben de oudste van mijn klas en het enige meisje, maar ondanks dit kleine verschuiving ik wist aan te passen aan de sfeer is erg goed. In het tweede jaar van de bachelor doen we veel 3D en derde jaar meer programmering. Het is zeer informatief en zeer intens. We hebben een kader en deadlines te ontmoeten, die ons vereist autonoom te zijn en om vooruit te komen. Het was ook erg interessant om zijn eigen eigen geanimeerde film te maken van A tot Z.

Bovendien, in tegenstelling tot wat men zou kunnen denken, natuurlijk ontwerpen en perspectief zijn zeer belangrijk in het programma in video game. Mijn ideale baan zou karakter ontwerper (te creëren tekens) zijn. Maar voor nu, ik ben blij dat ik bleef trouw aan mijn doelen en een 3D-animatie training hebben ondernomen! "

Video Game Art Workshop Autograf

Workshop per week voor Bachelor 1e, 2e en 3e jaar Video Game, thema-shoot-ze-up.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations val ... Lees meer

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations validées par des diplômes d’état ou reconnus par l’état. Ecole à taille humaine, chaque étudiant bénéficie d’un accompagnement individualisé par les professeurs et l’équipe pédagogique. Lees Minder