Bachelor Visual Merchandising

IFA Paris

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Visual Merchandising

IFA Paris

IFA Parijs Bachelor in samenwerking met Academia Italiana

 • DURATION: 3 jaar programma in het Engels
 • CAMPUSEN: Parijs, Shanghai, Florence
 • FORMAT: Parijs / Florence / Parijs of Shanghai / Florence / Parijs
 • VOLGENDE INTEL: September 2017
 • ECTS KREDIETEN: 180
 • TOEPASSINGSGELD: € 150
 • TUISGELD / JAAR: € 9.400 in Parijs, ¥ 70.000 in Shanghai
 • BEPERKT TOT: 25 studenten per les
"Captivate consumenten met prachtige visuele displays"

INVOERING

Heb je ooit door de raamdisplays van Selfridges, Bloomingdales of Printemps geslaagd en gestopt op je spoor als je je ontwerp bewonderde? Aan de overzijde van het spectrum, heb je ooit afgevraagd wat is dit instinct dat dringt er bij u om de ondoorzichtige glasvezel deuren van de Comme des Garcons flagship store te duwen in de Rue du Faubourg Saint-Honore in Parijs? Of we zijn verbaasd door hun complexiteit of onze nieuwsgierigheid of geïntrigeerd door hun ogenschijnlijke eenvoud, winkels die te bereiken klanten «pop in» een kijkje te nemen zijn degenen die de kunst van het visual merchandising onder de knie hebben.

Visuele merchandising is een zeer ultieme platform toegepast door merken om een ​​visueel concept te promoten aan haar klanten. Visual merchandisers zijn zeer gewild, omdat ze visuele strategieën te ontwikkelen en promoten van producten, diensten in de winkel en in catalogi, te prikkelen en te schakelen. Deze eerste aanspreekpunt is ook bekend als de stille verkoop.

Maar al te vaak gereduceerd tot window dressing, visual merchandising is een veel meer complexe functie van de detailhandel als het met zich meebrengt, niet alleen rekwisieten of externe inrichting in het algemeen, maar ook interieurarchitectuur. De specifieke pad dat we volgen in een winkel, zonder zelfs te realiseren, de lichtintensiteit die varieert afhankelijk van de dag of de impulsaankopen producten strategisch gelegen vlak naast de kassa zijn veel elementen die deelnemen aan de verwezenlijking van de uiteindelijke doel de visuele merchandiser's : maximaliseren van de omzet per beschikbare detailhandel vierkante meter.

Als onderdeel van haar filosofie om studenten te voorzien dat de meest up-to-date en de industrie relevante academische programma's, IFA Paris heeft een unieke Bachelor in Visual Merchandising gemaakt in samenwerking met haar partner Florentine academische: Academia Italiana.

Shanghai, Florence en Parijs: Naar aanleiding van het principe van de campus rotaties dat IFA Paris is een pionier, zullen studenten in de Bachelor in Visual Merchandising de mogelijkheid om hun cursus te volgen in 3 locaties. Omdat drie belangrijke centra voor de mode-industrie die drie steden zullen onze studenten verschillende maar complementaire perspectieven die hen in staat stellen om na te denken buiten de doos.

De 3 jaar structureren van de cursus komen overeen met de 3 niveaus die binnen het kader van het hoger onderwijs. De cursus is gebouwd in overeenstemming met de Bologna Conventie principes en subsidies deelnemers, na voltooiing, een totaal van 180 ECTS (60 ECTS per jaar).

TOELATING

Toelatingseisen:

 • 18 jaar oud minimum
 • Middelbare school afgestudeerde of gelijkwaardigheid
 • IELTS 5.5 of TOEFL IBT 65 (of gelijkwaardigheid) of bewijs van studie in het Engels, voor niet-engelse engels sprekers
 • Sterke motivatie in mode
 • Interview (op campus of op Skype)

Te verstrekken documenten:

 • Vul het online aanvraagformulier in
 • Laatste high school transcript
 • Kopie van de middelbare school diploma of zijn gelijkwaardigheid
 • Motivatiebrief
 • CV / CV
 • Paspoort foto
 • Kopie van het paspoort
KURSUSSTRUCTUUR

Eerste jaar: In het kader van het hoger onderwijs komt het eerste jaar overeen met een niveau van hoog niveau 4. Studenten worden volgende core modules om het universum van de mode-business te ontdekken. Zij zullen basisvaardigheden in marketing, communicatie, marktonderzoek, human resources en boekhouding verwerven om de pedagogische fundament van hun leercurve te leggen.

Het eerste jaar is ook gebruikelijk met de Bachelor of Fashion Marketing en de Bachelor in Fashion Distribution Management Programs.

De module groeperingen zijn gebouwd om een ​​logische vooruitgang te bieden bij het verwerven van kerncompetenties in Marketing, Fashion Design en CAD software.

Studenten zullen de mogelijkheid hebben om te kiezen voor hun studie op de IFA Parijs campus in Shanghai of Parijs.

Tweede jaar: In het kader van het hoger onderwijs komt het tweede jaar overeen met een HE niveau 5. In deze fase van hun leerervaring worden studenten uitgenodigd om zich te specialiseren in Visual Merchandising. De focus ligt op retail architectuur met een perfecte mix tussen business en creatieve modules.

Het tweede jaar vindt plaats in Florence op de campus van onze academische partner Academia Italiana. Dit niveau is speciaal ontworpen om onze studenten voor te stellen aan de principes van interieurontwerp zoals toegepast op een winkelruimte. De aangeboden modules gaan over de ontwerpbeginselen van de architectuur, voordat ze verder gaan naar praktische projecten in verband met de oprichting van winkelmock-ups.

Derde jaar: In het kader van het hoger onderwijs komt het derde jaar overeen met een niveau van HE niveau 6. In het laatste proces van hun leerervaring studenten zullen alle overdraagbaar vaardigheden eerder verworven om uitdagingen van de ontwikkeling van hun eigen persoonlijk project te overwinnen mobiliseren. Studenten die de Visual Merchandising-specialisatie kiezen, zullen nodig zijn om een ​​Visual Retail Project op basis van een echte levensklank op te stellen.

De modules die dit niveau vormen zijn workshops die zijn gestructureerd om de studenten te ondersteunen bij het opbouwen van hun geïntegreerde project. Tegelijkertijd zullen ze ook een stageperiode moeten afronden om hun theoretische kennis in een praktische context toe te passen.

Het 3e jaar wordt op onze campus in Parijs gedaan.

Tijdens onze leerervaring worden onze studenten blootgesteld aan de laatste industriepraktijken dankzij onze activiteiten op het gebied van carrière en alumni (CAC). Van gastlezingen naar vakantiereizen en tentoonstellingen worden al deze extra curriculaire activiteiten georganiseerd om de perspectieven van onze studenten te verbreiden en te verbinden met de realiteit van de industrie die zij hebben gekozen om te werken.

Voor meer informatie en om de programma brochure te downloaden, bezoek dan: https://www.ifaparis.com/courses/undergraduate/bachelor-visual-merchandising

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 31, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 10, 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,400 EUR
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum: Sept. 10, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 10, 2018
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Aanvraagvergoeding 150 EUR