Bachelor voetbal en sport bedrijfsleven

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor voetbal en sport bedrijfsleven

Campus M21

Studie voetbal en sport bedrijfsleven

DE STUDIE RICHTING VOETBAL EN SPORT ZAKEN IN OPLEIDING BUSINESS MANAGEMENT: VOETBAL EN SPORT ZIJN groeisectoren.

Voetbal is de mooiste en belangrijkste in de wereld! Voetbal is in Europa media nummer een sport. . 1 Voetbal en sport hebben ook economisch ontwikkeld om de belangrijkste industrieën. De inkomsten stijgen snel: toeschouwers, fans, merchandise, sponsoring, de internationale handel, tv en marketing rechten. De sport-industrie en de sport-media zijn booming. De studie voetbal en sport Business biedt vele mogelijkheden in deze groeiende markt.

Solliciteer online en ontvang een universiteit plek!

Oefen met sterke merken

Studie over Campus M21 is praktisch. Wetenschappelijke inhoud blijft niet alleen theorie - onze studenten ontwikkelen met professionals uit de sport en zakelijke merken, concepten en campagnes. Ze studeren in de echte praktijk projecten met bedrijven. B. Bayern München. 1 FC Nürnberg, Lucht, KICKER of adidas en leren hoe om te gaan met klanten en medewerkers.

In de echte praktijk projecten die ertoe doet - business games zijn niet genoeg! De 12-weekse stage in clubs, verenigingen, sport en media-bedrijven is vaak de sleutel tot een carrière te beginnen. En netwerken met sterke partners uit de wereld van sport is natuurlijk op de Campus M21.

Studies en Content

Studiegroepen in grootte van de klas, het leren van de praktijk met gemotiveerde leerkrachten, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in een geweldige locatie - dus het voetbal en sport bedrijf maakt studeren leuk en brengt een hoop.

De geaccrediteerd volgens de internationale normen Bachelor of Arts in het voetbal en sport business is een kwalificatie voor de Associate degree. Na de bachelor's degree, kunt u de meester te maken. De actie is voor u open. Studeren Ze handelen z. b. met de volgende onderwerpen: - management en marketing van clubs, verenigingen en sporthallen - organisatie en de financiering in het profvoetbal - sportpsychologie en opleiding te regelen via het voorbeeld voetbal - modellen en strategieën van de brand management, de rechten van marketing en sponsoring

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

 • Sportfaciliteit en event management
 • Fanmanagement
 • verenigingsleven beheer
 • Bedrijfsmanagement
 • Verkoop
 • Sport Psychologie en opleiding management
 • marktonderzoek
 • marketing management

Carrièremogelijkheden

Voetbal en sport zijn groeisectoren. Praktische gekwalificeerd en genetwerkt met sterke partners business managers zijn in de vraag. De studie voetbal en sport bedrijf heeft uitstekende vooruitzichten.

Bijvoorbeeld, op de volgende gebieden:

 • Management en marketing van sportverenigingen, sportbonden, sportfaciliteiten en de sport-industrie
 • Sportrechten marketing en sport media
 • Fanmanagement en jeugd academies in het betaald voetbal
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates