Bachelor, werktuigbouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doel:

De opleiding kwalificeert de toekomstige ingenieurs voor de Savolax technologische industrie. Taken variëren binnen het gebied van engineering, business en management, zoals project management, sales engineering, operaties en supply chain management en engineering. De stage is het meest waarschijnlijk te vinden in een bedrijf dat actief is met een wereldwijde export.

Project activiteiten, alsook de klant, aannemer of partnerschap interacties vereisen een kerncompetentie en teamwork kennis, houding, methoden en instrumenten.

Als ingenieur, de noodzakelijke technologische expertise richt zich op het ontwerpen van producten en de ontwikkeling en fabricage technologie. De studies in bedrijfsvoering richten op project management, marketing, sales, bedrijfseconomie, inkoop, supply chain, internationale bedrijfsvoering en kwaliteitsmanagement.

Een belangrijk onderdeel van het programma wennen effectief werken diverse interpersoonlijke netwerken. Zelfontplooiing, communicatieve en sociale vaardigheden, organisatorische en sociale en internationale competentie en probleemoplossende vaardigheden zijn opgenomen in Industrial Engineering know-how. Het doel van het programma is om een ​​hoogwaardig team speler in plaats van een individuele speler te produceren.

De structuur van de studie is gebaseerd op het proces denken en het leerproces op probleemgestuurd onderwijs. De studenten kunnen in hun programma speciaal project onderzoeken bij bedrijven in Finland of in het buitenland op te nemen.

Specialisaties:

Het belangrijkste onderwerp is industrieel beheer, en in het bijzonder, project management en netwerken. Er zijn echter geen twee identieke industriële ingenieurs hun graden krijgen. Belangen en keuzes van de student een unieke competentieprofiel.

Wanneer u in de vroege stadia van je studie zul je je eigen studie plan te maken. Previous graden en verworven competenties vaak in aanmerking worden genomen en gecompenseerd studies zodat de doorlooptijd kan worden verkort.

De student kan zijn / haar individuele studieplan compleet met 15 credits van studies ter ondersteuning van het onderwijs beroep hij / zij heeft gekozen. Daarnaast hebben studenten het voordeel van een uitgebreid internationaal partneruniversiteit netwerk.

Kwalificaties:

De titel van het diploma in het Fins is insinööri (AMK). Met EUR-ACE-status kwalificeert de student om een ​​aanvraag voor master-programma's in de Europese Unie.

De Savonia University of Applied Sciences opleiding Werktuigbouwkunde geslaagd in 2014 de EUR-ACE-evaluatie, die wordt onderhouden door de organisatie van ENAEE. Dit is een Europees technologie organisatie die programma's voor ingenieurs evalueert. Het EUR-ACE-status zorgt ervoor dat het programma voldoet aan de kwaliteitseisen van de Europese Unie. Informeel ze gesproken als Europese ingenieurs. Afgestudeerden kunnen als registeraccountant professionele ingenieurs werken in heel Europa.

Inhoud van Studies:

Fundamentele studies bieden studenten met een goede kennis van basiscompetenties ingenieur in de wiskunde, natuurwetenschappen, communicatie- en informatietechnologie. Deze vaardigheden zijn essentieel in het werk van een ingenieur en professionele studies.

Contentofstudies

Professionele studies bieden studenten met een goede kennis van industriële processen en ingenieur basiscompetenties in mechanische engineering, productie en logistiek. Deze studies bieden studenten ook met een goede kennis van en inzicht in bedrijfsprocessen en zakelijke leven in de maatschappij.

Gespecialiseerde studies bieden de studenten met een hoge professionele deskundigheid op basis van hun individuele keuzes. Technische Bedrijfskunde ingenieurs hebben een breed scala aan professionele mogelijkheden in worklife. Gespecialiseerde studies bieden studenten met een goede theoretische kennis en praktische vaardigheden in het werk van een industrieel ingenieur.

Projecten zijn een integraal onderdeel van de uitvoering van het programma. Technische vaardigheden, met inbegrip van werkzame leven vaardigheden worden aangeleerd via projecten. Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn vereist als iemand werkt aan wereldwijde projecten waarbij mensen die een brede waaier van nationaliteiten. Verschillende types van netwerken en het beheer van deze netwerken is een essentieel onderdeel van technische vaardigheden.

Structuur van de studies:

De inhoud van de studies kunnen worden gewijzigd op een persoonlijk studieplan. Individuele belangen en prioriteiten van het leren van de student kan worden gewogen. Zo immigranten vooropleiding of werkervaring kunnen ook gebruikt worden en zorgen voor sterkere vaardigheden en betere werkgelegenheid voor de person's gewenste taken in Finland.

Structureofstudies

Basics of Engineering 60 ECTS

 • Basisprincipes van de productie en productontwerp
 • Grondbeginselen van projectplanning en werken in projecten
 • mededeling
 • Wiskunde en Natuurwetenschappen
 • opleiding

Het toepassen van Technische Studies 60 ECTS

 • Productie en productontwerp
 • Ontwikkeling van wiskundige vaardigheden
 • O & O-project en de uitdagingen
 • Taalwetenschap
 • Ondernemerschap en Business
 • opleiding

Het creëren van de Kennis 60 ECTS

 • Projectmanagement en management tools
 • International business, sales en marketing
 • Kwaliteitsmanagement
 • Logistiek en de deelgebieden
 • Industriële based project en het beheer
 • Electieve studies volgens hun eigen oriëntatie
 • Praktische training

Het aanbrengen van Geleerde lessen 60 ECTS

 • Project management en controle
 • Verkoop en marketing in een internationale omgeving
 • Supply chain management en netwerken
 • Electieve studies volgens hun eigen oriëntatie
 • Praktische training
 • Proefschrift

Scriptie:

De scriptie is 15 studiepunten. De werkzaamheden vinden plaats in het vierde jaar van de studie. Deze techniek werk wordt meestal gedaan voor en withn een bedrijf. Studenten moeten een onderwerp te vinden van een bedrijf dat geïnteresseerd is in als een potentiële toekomstige werkgever. In veel gevallen is het proefschrift leidt tot een baan in dit bedrijf of een ander soortgelijk als een bedrijf. Het proefschrift onderwerp kan en moet gaan worden over gevraagd na het derde jaar van de studie. Engineering en het proefschrift worden gedaan in het vierde jaar van de studie meestal in het voorjaar termijn.

Carrière Mogelijkheden:

Technische Bedrijfskunde ingenieurs hebben een breed scala aan carrièremogelijkheden. Training, zal breed scala van technologie en zakelijke gebieden en praktische opleiding de studenten helpen om uw carrière en interesses. Een carrière en eigen belangen zijn zelden duidelijk aan het begin van de studies. De industrieel management ingenieur kan ook werk vinden in publieke organisaties, zoals in de stad, de staat en de lokale overheid posities. Derde sector organisaties kunnen ook zorgen voor werk voor industriële beheer ingenieurs.

Industrieel beheer ingenieur posities variëren van experts aan managers. Diverse activiteiten met betrekking tot het ontwerp en de ontwikkeling van producten en productieprocessen zijn gemeenschappelijk. Projecten zijn de manier waarop deze ontwerpen en ontwikkelen activiteiten worden meestal georganiseerd. Dus projecten en praktijken zijn al geleerd tijdens de studies.

Banen industrieel management engineer's zijn vaak zakelijke taken die technische expertise vereisen. De werkplek is echter vaak een internationaal technologiebedrijf op het gebied van export. Bijvoorbeeld, technische producten en diensten niet Bachelor of Business Administration, maar de ingenieurs verkopen. Thei industrieel management ingenieur werkt vaak met en tussen een breed scala van organisaties en entiteiten. Zo wordt de productie planner die betrokken zijn bij de verkoop, inkoop en productie. De Sales en Marketing Engineer is het omgaan met de klant, de productie planner, productontwikkeling en financieel beheer, mogelijk zelfs rekening houdend met de culturele en communicatieve aspecten.

careerpossibilities

Titels:

Titels van industrieel management ingenieurs zijn:

 • Project Engineer, Project Manager, Project Director
 • Sales Engineer, Sales Manager, Marketing Manager
 • Quality Engineer, Quality Coordinator, Quality Manager
 • Inkoop Engineer, Purchasing Manager, Warehouse Manager
 • Production Planner, Production Manager
 • Installatie Supervisor, Inspection Engineer
 • Maintenance Engineer, Service Engineer, Foreman
 • Development Engineer, Design Engineer, Patent Engineer
 • Bedrijfsadviseur, consultant, CEO
 • Leraar, docent.

Internationaliteit:

Finnen en Finse immigranten en een aantal verschillende nationaliteiten hebben bestudeerd in dit programma. De student van dit programma wordt aanbevolen voor het uitvoeren van een uitwisseling of opleiding ook ergens anders dan in Finland. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​double degree in Windesheim in Nederland te voltooien.

Het programma en Savonia University of Applied Sciences heeft een verscheidenheid aan seminars en internationale zomercursussen, samenwerkingsprojecten, en taalkundige en culturele diversiteit training. Savonia University of Applied Sciences heeft buitenlandse universiteit partners in meer dan 30 landen.

Samenwerking:

De technologische industrie is de belangrijkste bedrijven in de regio Noord-Savo met haar 1900000000 € jaarlijkse omzet en 10 000 rechtstreeks in dienst medewerkers (2012). Veel van de bedrijven in de regio actief zijn in de internationale markten op de voorste rand van hun werkterrein. Hun core know-how is geconcentreerd rond commerciële voertuigen, zoals state-of-the-art bosbouwmachines, mijnbouw en heien machines, en in de oven en boiler technologie op het gebied van energietechnologie.

Het Department of Mechanical Engineering werkt samen met de regio's industriële bedrijven, terwijl het uitvoeren van hun onderzoek, ontwikkeling en innovatie werken. De bedrijven kunnen participeren in projecten Savonia door gedeeltelijke financiering van de activiteiten of ze kunnen rechtstreeks aan te kopen van de verschillende OOI-diensten die door deskundigen van de DPME's.

De aanzienlijke hoeveelheid functies toont het feit dat de RDI-eenheid van de faculteit Werktuigbouwkunde is erin geslaagd in het identificeren van de huidige en toekomstige behoeften voor de ontwikkeling van de lokale bedrijven. Met veel van de bedrijven, kan de huidige samenwerking worden omschreven als een echt partnerschap; dwz er wederzijdse voordelen, continuïteit en gevarieerde acties. De stages, scriptie en ander project werken uitgevoerd als onderdeel van het onderwijs vormen de basis voor de samenwerking met deze bedrijven, maar ook de RDI projecten zijn gebaseerd op samenwerking met de bedrijven.

EUR-ACE autoriteiten geprezen actieve samenwerking met bedrijven. Studenten maken vaak natuurlijk de praktijk werk en ontwikkelingsplannen in het kader van de cursus voor bedrijven. De studie plan omvat een aantal projecten, waarvan er vele een mandaat van het bedrijf.

Onderzoek:

De Savonia University of Applied Sciences onderzoek en ontwikkeling toont studenten in het dagelijks leven via het project en scriptie werk. Savo heeft gekozen voor vier aandachtsgebieden voor onderwijs en onderzoek, ontwikkeling en innovatie (RDI). Een daarvan is geïntegreerd productontwikkeling. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met bedrijven en andere organisaties.

Op de industriële management kant, de focus is ECP (Engineering-Procurement-Construction) projecten of grote levering van projecten, evenals processen en supply chains.

Mogelijkheden om door te gaan studies na het afstuderen:

Afgestudeerden kunnen direct toepassen om te studeren voor een universitaire master (Master of Science). EUR-ACE zal geldigheid bieden op het gebied van de Europese Unie. De hogeschool graduaat is Master of Engineering. Deze programma's zijn meestal studeerde naast werk leven en neemt één tot twee jaar. De Master of Engineering geeft dezelfde kwalificatie voor een openbaar ambt als een Master of Sciences graad.

Taal:

Het hele programma zal worden uitgevoerd in het Engels, afgezien van verplichte taalcursussen in het Fins (voor buitenlandse studenten) en in het Zweeds (Finse studenten). Finse taalvaardigheden zijn niet geleerd alleen in het Fins lessen, maar kan ook worden geleerd op andere cursussen. Op deze manier kan een student betere mogelijkheden om de werkgelegenheid te krijgen in Finland hebben.

Savonia_engeneering

COLLEGEGELD

Savonia University of Applied Sciences heeft een besluit tot het collegegeld in te voeren voor niet-EU / EER-studenten gemaakt. Het collegegeld voor studenten beginnen hun studie op 1 augustus 2017 of later. Het collegegeld wordt in rekening gebracht voor elk studiejaar en het moet op 31 augustus worden betaald.

De kosten zijn:

 • voor Bachelor studies € 5.000 per studiejaar
 • voor Master studies € 6.000 per studiejaar

Alle niet-EU / EER-studenten van Savonia University of Applied Sciences van toepassing kunnen zijn voor een beurs, nadat zij tot vergoeding opladen Bachelor of Master degree programma's zijn toegelaten en ze hebben zich als aanwezig ingeschreven. In het eerste studiejaar heeft betrekking op de beurs 70% van het collegegeld; in de volgende studiejaren de beurs dekt 50% van het collegegeld. Om te kwalificeren voor de beurs na het eerste studiejaar, moet de student ten minste 55 studiepunten van de studies beschreven in hun persoonlijke studieplan per academisch jaar verdienen.

Laatst bijgewerkt op jun 2016

Over de school

®Savonia University of Applied Sciences is one of the largest and most versatile Universities of Applied Sciences in Finland.

®Savonia University of Applied Sciences is one of the largest and most versatile Universities of Applied Sciences in Finland. Lees Minder
Kuopio , Varkaus + 1 Meer Minder