Bachelor werktuigbouwkunde

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor werktuigbouwkunde

Ohio Northern University

MAAK de wereld beter

Aan het TJ Smull College of Engineering, heb je een solide basis te krijgen in het veld, het leren over materiaalkunde, thermodynamica, stromingsleer, het ontwerpproces en nog veel meer. zoals duurzame energie, robotica, biomedische apparaten of productie - u zult de optie van die gespecialiseerd zijn in een gebied dat je gepassioneerd bent te hebben.

Ons academisch programma is streng. Verwacht om hard te werken en worden aangevochten. Maar er is geen noodzaak om stress, omdat wij een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Uw professoren, collega ingenieursstudenten en ONU alumni zullen uw vrienden en familie. Zij zullen u helpen slagen en open deuren voor u.

Uw werktuigbouw onderwijs uitdagend cursussen met real-world leren mengen. Je werkt in het team van projecten en het oplossen van technische uitdagingen voor de daadwerkelijke klanten. Je zult niet alleen de kennis die je leert in de klas toe te passen, maar ook vaardigheden in leiderschap, teamwork, creativiteit en ondernemerschap aan te scherpen. Deze vaardigheden zijn essentieel voor elke succesvolle werktuigbouwkundig ingenieur.

Na het afstuderen, zult u klaar voor wat de toekomst in petto te zijn, of het nu het ontwerpen van de volgende generatie auto's, het bouwen van een robot systeem voor de fabrikant, de ontwikkeling van alternatieve energie-oplossingen of het starten van een eigen bedrijf!

Kansen te over

POWER HET MET vindingrijkheid

De Human Powered Vehicle Challenge (HPVC) - gesponsord door de American Society of Mechanical Engineers (ASME) - is de ultieme test van vernuft. Student teams ontwerpen en bouwen sterke, lichtgewicht en aërodynamische voertuigen aangedreven door de mens. Dan, de race is on! Welk voertuig is de snelste? Die het best bij ontwerp-normen? Dat is de meest draagbare? binnenkomst ONU's staat meestal af tegen meer dan 30 concurrenten - en we vaak plaats in de buurt van de top! Het is een leuke uitdaging - en een die teamwork en organisatorische vaardigheden bouwt.

VAN FABRICATION naar Flying door de duinen

Via de Baja SAE (Society of Automotive Engineers) Collegiate Design Series, studenten uit de hele wereld ontwerpen, bouwen en testen hun eigen off-road voertuigen te weerstaan ​​te straffen terrein. De competitie is een combinatie van technische vaardigheden, hands-on kennis en real-world uitdagingen. Elk jaar, een team van ingenieurs ONU concurreert in deze wedstrijd - en elk jaar we excelleren. Als een student werktuigbouwkunde, zou u een deel van deze coole ervaring.

DENK SUCCES

JENNIFER SMITH BSME '12

"ONU grondig voorbereid ME VOOR REAL-WORLD ENGINEERING EN EEN TOP-NOTCH CARRIÈRE vanaf het begin. DE professoren gepassioneerd over hun vak en HOLD STUDENTEN 'ONDERWIJS PARAMOUNT OVER onderzoeksprogramma's vaak groter UNIVERSITEITEN afleiden van de opleiding van studenten. Het curriculum is STERK EN voortdurend aan te passen aan de industrie evoluerende behoeften. Zijn er ook enorme hoeveelheden ENGINEERING extracurriculars EN BUITEN KANSEN aan verdere versterking van ÉÉN VAN ONDERWIJS IN NOORD. "Jennifer Smith, die haar BSME in 2012 ontving, was in" constant in beweging "als een ONU student. Ze speelde varsity softbal en club voetbal. Ze diende als president van ONU recycleert en was een officier in de American Society of Mechanical Engineers. Ze werd lid van ONU's Human Powered Vehicle Challenge team en trapten de schepping van haar team op de Indy 500 track. Ze had ook co-ops at Marathon Petroleum en Emerson Climate Technology. Vandaag de dag, ze is een onderzoeker in Energy Systems divisie Batelle in Columbus, Ohio. Ze ontwikkelt technologie voor de alternatieve en traditionele energiesectoren - met inbegrip van een pyrolyse reactor die biomassa omzet (zoals houtsnippers) in bio-olie.

RESULTATEN en cursussen

SOLID RESULTATEN

 • Onze machinebouw programma is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van ABET.
 • Wij beschikken over een 100 procent plaatsing tarief voor studenten in de co-op werkgelegenheid, die beginnen in het tweede semester van het junior jaar en blijven voor een jaar. Onze werktuigbouwkunde studenten co-op bij Battelle Memorial Institute, Borg Warner Turbo Systems, Emerson Climate Technologies, Honda en andere bekende bedrijven.
 • In de afgelopen vijf jaar, een gemiddelde van 95 procent van onze machinebouw majors vond een full-time baan van de techniek of ingeschreven in graduate school binnen zes maanden na het afstuderen

CURSUSSEN

Je moet 128 uren krediet aan uw Bachelor of Science in Mechanical Engineering (BSME) verdienen. We raden u aan uw electieve uur te gebruiken om een ​​minor van uw keuze of een concentratie in geavanceerde energie of robotica die zal aansluiten bij je interesses en passies.

Hier zijn een aantal vakken die je zult nemen als werktuigbouwkundig ingenieur major:

 • chemie
 • Rekening
 • Techniek Material Science
 • Sterkte van Materialen
 • Thermodynamica
 • Mechanisch ontwerp
 • experimentele methoden
 • Dynamic Systems
 • Heat Transfer
 • Technische analyse
 • Proces van ontwerp
 • senior Capstone
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan