Bachelor Werktuigbouwkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Op het TJ Smull College of Engineering krijg je een solide basis in het veld, leer je over materiaalkunde, thermodynamica, vloeistofmechanica, het ontwerpproces en meer. Je hebt de mogelijkheid om je te specialiseren in een gebied waar je gepassioneerd over bent - zoals geavanceerde energie, robotica, bio-engineering of ruimtevaart.

Ons academisch programma is streng. Verwacht hard te werken en te worden uitgedaagd. Maar stress is niet nodig, want we bieden een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Je professoren, collega-ingenieursstudenten en ONU alumni worden je vrienden en familie. Ze zullen u helpen slagen en deuren voor u openen.

Na je afstuderen ben je klaar voor wat de toekomst ook inhoudt, of het nu gaat om het ontwerpen van de volgende generatie auto's, het bouwen van een robotsysteem voor een fabrikant, het ontwikkelen van alternatieve energieoplossingen of het starten van een eigen bedrijf!

107037_13.jpg

Maak de wereld beter

Je werktuigbouwkundige opleiding combineert uitdagende cursussen met real-world leren. Je werkt aan teamprojecten en lost technische uitdagingen op voor echte klanten. Je past niet alleen de kennis toe die je in de klas leert, maar verbetert ook vaardigheden in leiderschap, teamwork, creativiteit en ondernemerschap. Deze vaardigheden zijn essentieel voor elke succesvolle werktuigbouwkundig ingenieur.

De ultieme leeromgeving

We zijn dolblij om dit najaar het gloednieuwe James Lehr Kennedy Engineering Building te openen. De faciliteit van 105.000 vierkante voet is geschikt voor 600 studenten en omvat meer dan 10.000 vierkante voet van een grootschalig project en ontwerpruimte voor sluitsteenprojecten, concurrerende ontwerpprojecten en andere directe betrokkenheid van de industrie. Verder biedt het flexibele ruimte die kan worden aangepast aan verschillende projecten en beschikt het over meer dan 2000 vierkante voet voor onderzoekslaboratoria die op zichzelf kunnen bestaan of kunnen worden gecombineerd in grotere ruimtes voor grotere projecten.

Krijg een impactvolle voorsprong

We bieden een stagepercentage van 100 procent voor studenten in co-op-carrièremogelijkheden, die beginnen in het tweede semester van het junior jaar en een jaar duren. Onze studenten machinebouw werken samen bij het Battelle Memorial Institute, Borg Warner Turbo Systems, Emerson Climate Technologies, Honda en andere bekende bedrijven.

In de afgelopen vijf jaar vond gemiddeld 95 procent van onze majors op het gebied van werktuigbouwkunde een voltijdse baan bij de ingenieursopleiding of ingeschreven binnen een graduate school binnen zes maanden na hun afstuderen.

107033_4.jpg

Leerresultaten

Programma educatieve doelstellingen: Afgestudeerden van het werktuigbouwkundig programma bereiken:

 • Succes in hun gekozen beroep.
 • Erkenning voor hun vermogen om effectief te communiceren met verschillende doelgroepen en om te werken met mensen met verschillende achtergronden.
 • Respect door op een toegewijde, competente en ethische manier te werken.
 • Professionele ontwikkeling door voortdurende studies.

Resultaten van studenten: Op het moment van afstuderen hebben studenten die hoofdvak mechanica hebben:

 • Een vermogen om complexe technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen door principes van engineering, wetenschap en wiskunde toe te passen
 • Het vermogen om technisch ontwerp toe te passen om oplossingen te produceren die aan specifieke behoeften voldoen, rekening houdend met de volksgezondheid, veiligheid en welzijn, en met wereldwijde, culturele, sociale, ecologische en economische factoren
 • Een vermogen om effectief te communiceren met verschillende doelgroepen
 • Het vermogen om ethische en professionele verantwoordelijkheden in technische situaties te herkennen en gefundeerde oordelen te vormen, waarbij rekening moet worden gehouden met de impact van technische oplossingen in mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke context
 • Het vermogen om effectief te functioneren in een team waarvan de leden samen leiderschap bieden, een collaboratieve en inclusieve omgeving creëren, doelen stellen, taken plannen en doelen halen
 • Het vermogen om geschikte experimenten te ontwikkelen en uit te voeren, gegevens te analyseren en te interpreteren en gebruik te maken van technisch inzicht om conclusies te trekken
 • Het vermogen om nieuwe kennis te verwerven en toe te passen waar nodig, met behulp van geschikte leerstrategieën.

Accreditatie: De graad van Bachelor of Science in Werktuigbouwkunde (BSME) is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

107032_3.jpg

Studentenorganisaties

In het College of Engineering hebben we verschillende actieve en bekroonde studentenorganisaties. Door deelname aan een of meer van deze groepen krijgt u de gelegenheid om te netwerken, een leider te zijn, levenslange vrienden te maken, kennis op te doen over uw gekozen beroep, vrijwilligerswerk, reizen naar regionale en nationale conferenties en meer.

Society of Automotive Engineers (SAE)

Deze professionele organisatie heeft wereldwijd meer dan 90.000 leden die informatie delen en ideeën uitwisselen om de engineering van mobiliteitssystemen te verbeteren. SAE is een one-stop bron voor de nieuwste informatie en expertise in zelfrijdende voertuigen voor gebruik op land of zee, in de lucht of in de ruimte. SAE organiseert de Baja SAE en SAE Aero Design-wedstrijden.

Society of Women Engineers (SWE)

Deze professionele organisatie staat open voor mannelijke en vrouwelijke ingenieurs die zich inzetten voor het bekend maken van de behoefte aan meer vrouwelijke ingenieurs en voor het aanmoedigen van jonge vrouwen om te overwegen hoofdvak engineering te volgen. ONU hoofdstuk van ONU biedt ondersteuning aan haar vrouwelijke studenten en organiseert sociale activiteiten.

Phi Sigma Rho

Deze groep is een sociale vrouwenclub voor vrouwen in engineering of technische technologie. Zusters ontwikkelen de hoogste standaard van persoonlijke integriteit, streven naar academische excellentie en bouwen vriendschappen op die een leven lang meegaan.

Tau Beta Pi

Deze nationale ere-technische vereniging is voor junioren die in de bovenste 12,5 procent van hun klas zitten en senioren die in de bovenste 20 procent van hun klas zitten.

Innovators of Ohio Northern (ION)

Deze nieuwe groep is bedoeld voor innovatieve studenten die geïnteresseerd zijn in fysieke ruimte en design. De focus van de groep ligt op het verbeteren van de fysieke omgevingen waarin studenten op de campus leren.

Joint Engineering Council (JEC)

Deze groep vertegenwoordigt het studieorgaan van het College of Engineering. Leden werken nauw samen met de decaan van het College of Engineering, de faculteit en onze studentenorganisaties. Het doel is om meer samenwerking en communicatie tussen alle groepen te cultiveren.

Amerikaanse Vereniging van Mechanische Ingenieurs

De American Society of Mechanical Engineers (ASME) maakt samenwerking, kennisuitwisseling, loopbaanverrijking en ontwikkeling van vaardigheden in alle engineeringdisciplines mogelijk, met als doel de wereldwijde engineeringgemeenschap te helpen oplossingen te ontwikkelen die ten goede komen aan levens en middelen van bestaan.

American Institute of Aeronautics and Astronautics

Het American Institute of Aeronautics and Astronautics (AIAA) is een professionele samenleving die gespecialiseerd is in de ruimtevaart. ONU 's hoofdstuk op de campus biedt studenten veel mogelijkheden, waaronder deelname aan de SAE Aero Design-wedstrijd, waarbij studenten een radiografisch bestuurd vliegtuig ontwerpen, bouwen en vliegen tegen andere universiteiten op locaties in het hele land.

Theta Tau

Theta Tau is de oudste, grootste en belangrijkste coed-broederschap voor ingenieurs. ONU hoofdstuk van ONU helpt leden bij het ontwikkelen en handhaven van een hoge standaard van professionaliteit, terwijl duurzame vriendschappen worden gevormd. Alle technische majors worden aangemoedigd om lid te worden.

leerplan

Je hebt 128 credit-uren nodig om je Bachelor of Science in Werktuigbouwkunde (BSME) te behalen. We moedigen u aan om uw keuzetijd te gebruiken om een minderjarige van uw keuze of een concentratie na te streven die aansluit bij uw interesses en passies.

107027_106848_11.jpg

Denk succes

Jennifer Smith BSME '12

“ONU heeft me vanaf het begin grondig voorbereid op real-world engineering en een eersteklas carrière. De professoren zijn gepassioneerd over hun beroep en houden het onderwijs van studenten voorop in onderzoeksprogramma's die grotere universiteiten vaak afleiden van het universitair onderwijs. Het curriculum is sterk en past zich voortdurend aan aan de veranderende behoeften van de industrie. Er zijn ook enorme hoeveelheden technische buitenschoolse activiteiten en externe mogelijkheden om iemands opleiding in het noorden verder te verbeteren. ”

Jennifer Smith, die haar BSME in 2012 ontving, was constant in beweging als ONU-student. Ze speelde varsity-softbal en clubvoetbal. Ze diende als president van ONU Recycles en was officier in de American Society of Mechanical Engineers. Ze voegde zich bij ONU's Human Powered Vehicle Challenge-team en trapte de creatie van haar team op de Indy 500-baan. Ze had ook coöperaties bij Marathon Petroleum en Emerson Climate Technology. Vandaag is ze onderzoeker in Batelle's Energy Systems-divisie in Columbus, Ohio. Ze ontwikkelt technologie voor de alternatieve en traditionele energiesectoren, waaronder een pyrolyse-reactor die biomassa (zoals houtsnippers) omzet in bio-olie.

Laatst bijgewerkt op nov 2019

Over de school

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Lees meer

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Lees Minder