Lees de Officiële Beschrijving

MAAK DE WERELD BETER

Aan het TJ Smull College of Engineering, krijg je een solide basis in het veld, leren over materiaalwetenschap, thermodynamica, vloeistofmechanica, het ontwerpproces en meer. Je hebt de mogelijkheid je te specialiseren in een gebied waar je een passie voor hebt - zoals duurzame energie, robotica, biomedische apparaten of productie.

Ons academisch programma is rigoureus. Verwacht hard te werken en uitgedaagd te worden. Maar het is niet nodig om te benadrukken, omdat we een ondersteunende en collaboratieve omgeving bieden. Je professoren, andere technische studenten en ONU-alumni worden je vrienden en familie. Ze zullen je helpen slagen te maken en deuren voor je te openen.

Je werktuigbouwkundig onderwijs combineert uitdagende cursussen met real-world leren. Je werkt aan teamprojecten en lost technische uitdagingen op voor echte klanten. Je past niet alleen de kennis toe die je tijdens de les hebt geleerd, maar ook vaardigheden op het gebied van leiderschap, teamwork, creativiteit en ondernemerschap. Deze vaardigheden zijn essentieel voor elke succesvolle werktuigbouwkundige.

Na je afstuderen ben je klaar voor wat de toekomst ook inhoudt, of het nu gaat om het ontwerpen van de volgende generatie auto's, het bouwen van een robotsysteem voor een fabrikant, het ontwikkelen van alternatieve energieoplossingen of het starten van een eigen bedrijf!107037_13.jpg

KANSENBUREN

VERMOGEN MET DE INGENTIE

De Human Powered Vehicle Challenge (HPVC) - gesponsord door de American Society of Mechanical Engineers (ASME) - is de ultieme test voor vindingrijkheid. Studententeams ontwerpen en bouwen sterke, lichtgewicht en aerodynamische voertuigen aangedreven door mensen. Dan is de race begonnen! Welk voertuig is het snelst? Welke voldoet het beste aan de ontwerpnormen? Welke is het meest draagbaar? ONU's inzending staat meestal tegenover meer dan 30 concurrenten - en we plaatsen vaak bovenaan de lijst! Het is een leuke uitdaging - en een die teamwork en organisatorische vaardigheden opbouwt.

VAN FABRICAGE TOT VLIEGEN DOOR DE DUINEN

Via de Baja SAE (Society of Automotive Engineers) Collegiate Design Series ontwerpt, bouwt en test de student van over de hele wereld zijn eigen off-road voertuigen om bestraffend terrein te weerstaan. De competitie is een combinatie van technische vaardigheden, praktische kennis en echte uitdagingen. Elk jaar neemt een team van ONU-ingenieurs deel aan deze wedstrijd - en elk jaar blinken we uit. Als student machinebouw kun je deel uitmaken van deze coole ervaring.107033_4.jpg

DENK SUCCES

JENNIFER SMITH BSME '12

"ONU HEEFT ME VOOR DE ECHTE WERELDTECHNIEK EN EEN TOP-INKOPPENSIOEN LOOPBAAN GERECHTIGD VANAF HET BEGIN. DE PROFESSOREN ZIJN PASSIONAIR OVER HUN BEROEP EN HOUDEN HET ONDERWIJS VAN DE STUDENTEN OVEREENKOMSTIG ONDER ONDERZOEKPROGRAMMA'S DIE VAAK ONDERSCHEIDEN GROTERE UNIVERSITEITEN VAN ONDERGRONDSE ONDERWIJS. DE CURRICULUM IS STERK EN CONSTANT AANPASSEND OM DE ONTWIKKELENDE BEHOEFTEN VAN DE INDUSTRIE TE VOLDOEN. ER ZIJN OOK ENORME BEDRAGEN VAN TECHNISCHE EXTRACURRICULARS EN BUITEN MOGELIJKHEDEN OM HET ONDERWIJS NOORDELIJK TE VERGEMAKKELIJKEN. "

Jennifer Smith, die haar BSME in 2012 ontving, was constant in beweging als ONU-student. Ze speelde varsity-softbal en clubvoetbal. Ze diende als president van ONU Recycles en was officier in de American Society of Mechanical Engineers. Ze voegde zich bij ONU's Human Powered Vehicle Challenge-team en trapte de creatie van haar team op de Indy 500-baan. Ze had ook coöperaties bij Marathon Petroleum en Emerson Climate Technology. Vandaag is ze onderzoeker in Batelle's Energy Systems-divisie in Columbus, Ohio. Ze ontwikkelt technologie voor de alternatieve en traditionele energiesectoren, waaronder een pyrolyse-reactor die biomassa (zoals houtsnippers) omzet in bio-olie.107032_3.jpg

UITKOMSTEN EN CURSUSSEN

STEVIGE UITKOMSTEN

 • Ons werktuigbouwkundig programma is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.
 • We bieden een stagepercentage van 100 procent voor studenten in co-op-carrièremogelijkheden, die beginnen in het tweede semester van het junior jaar en een jaar duren. Onze studenten machinebouw werken samen bij het Battelle Memorial Institute, Borg Warner Turbo Systems, Emerson Climate Technologies, Honda en andere bekende bedrijven.
 • In de afgelopen vijf jaar vond gemiddeld 95 procent van onze majors voor werktuigbouwkunde een voltijdse technische baan of schreef zich binnen zes maanden na afstuderen in voor de graduate school.

CURSUSSEN

Je hebt 128 credit-uren nodig om je Bachelor of Science in Mechanical Engineering (BSME) te behalen. We moedigen je aan om je keuzemenu te gebruiken om een minderjarige naar keuze na te streven of een concentratie in geavanceerde energie of robotica die aansluit bij je interesses en passies.

Hier zijn enkele cursussen die u als een hoofdwerktuigbouwkundige zult volgen:

 • Chemie
 • rekening
 • Technische materiaalwetenschap
 • Sterkte van materialen
 • Thermodynamica
 • Mechanisch ontwerp
 • Experimentele methodes
 • Dynamische systemen
 • Warmteoverdracht
 • Engineering analyse
 • Proces van ontwerp
 • Senior Capstone107027_106848_11.jpg
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Ohio Northern University »

Laatst bijgewerkt op December 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019