Bachelor 'bouw en het ontwerp van gasturbine motoren en energiecentrales' (Nanjing University of Aeronautics and Astronautics, China)

Samara National Research University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor 'bouw en het ontwerp van gasturbine motoren en energiecentrales' (Nanjing University of Aeronautics and Astronautics, China)

Samara National Research University

Het Programma "De bouw en het ontwerp van gasturbine motoren en energiecentrales" Het heeft een internationale status en werd gemaakt in samenwerking met de Nanjing University of Aeronautics and Astronautics (China). Het doel van het programma - Voorbereiding van hoog gekwalificeerde specialisten, het bezit van diepe theoretische en praktische kennis in het ontwerpen van vliegtuigen gasturbine motoren en energiecentrales. In het proces van de opleiding van studenten een volledige cyclus van het werk van ontwerp vliegtuig gasturbine motor of gasturbine energiecentrale, uitgaande van het idee en termogazodinamicheskih berekening eindigt sketch project.

Samara University en Nanjing University of Aeronautics and Astronautics - Onder dit programma, kunt u twee diploma ontvangen. Studenten die deelnemen aan de competitieve selectie op basis van een uitwisselingsprogramma, de eerste twee jaar studeren aan de universiteit, en het derde en vierde jaar met de voorbereiding van de laatste kwalificatie werk - in een partneruniversiteit.

Onmiddellijk na het afstuderen, zal afgestudeerden in staat zijn om te werken aan de technische, engineering en onderzoek functies bij de grote industriële ondernemingen, en holdings, waarvan de activiteiten in verband met een hoge luchtvaart motortechnologie.

Korte beschrijving van het programma

Het programma is bedoeld voor te bereiden op de professionele activiteit van high-end professionals, in het bezit diepe theoretische en praktische kennis in het ontwerpen van vliegtuigen gasturbine motoren en energiecentrales. De kennis en ervaring kunnen afgestudeerden om zich te realiseren als design engineers, om posities te houden op het gebied van reële productie of management posities in bedrijven en instellingen met betrekking tot de luchtvaart motor.

Het leerproces omvat de disciplines van de verschillende richtingen: in aanvulling op de bijzondere posten, wordt veel aandacht besteed aan de voorbereiding van de algemene machinebouw, natuurwetenschappen disciplines en humanitaire, evenals IT-technologieën.

De lessen zijn kandidaten en artsen van de wetenschappen met meer educatieve en productie-ervaring waarbij de leerlingen een serieuze theoretische basis te krijgen, met dien verstande en toegepaste aspecten.

In het opleidingsproces multimedia-apparatuur wordt actief gebruikt.

Features (uitkeringen) -programma

Het belangrijkste voordeel van dit programma - complexiteit. De leerlingen leren geleidelijk het gehele ontwerp-cyclus engine:

 • thermodynamische berekeningen
 • gas-dynamische modellering van de stroming van de gasturbinemotor bladen en profielen,
 • vermogen berekening motorcircuit
 • ontwerpen van de basiseenheden,
 • rekenmodule hoofddelen (bladen, schijven, assen) voor sterkte en trillingen.

Samara University en Nanjing University of Aeronautics and Astronautics (China) - Onder dit programma, kunt u twee diploma ontvangen. Studenten die deelnemen aan de competitieve selectie op basis van een uitwisselingsprogramma, de eerste twee jaar studeren aan de universiteit, en het derde en vierde jaar met de voorbereiding van de laatste kwalificatie werk - in een partneruniversiteit.

Afgestudeerden succesvol samen te werken bij de toonaangevende ondernemingen van de luchtvaart motor Rusland, maar ook in buitenlandse bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de gasturbine-apparatuur.

Vooral onderscheiden in de wetenschap hebben de studenten een unieke kans om deel te nemen aan de subsidie ​​steunprogramma's, alsmede wedstrijden voor geregistreerde, verhoogde en studiebeurzen, innovatie wedstrijden.

De structuur van de opleiding (in het bijzonder het curriculum)

Het belangrijkste element van het leerproces is de studie en het wijdverbreide gebruik van verschillende gespecialiseerde softwarepakketten voor het oplossen van ontwerpproblemen, en de berekening van onderdelen van vliegtuigen gasturbinemotoren en energiecentrales. In het bijzonder worden de studenten kennis met het ontwerp en de technologie-editor KOMPAS, ADEM, SolidWorks, Unigrafics, eindige elementen pakket ANSYS software om de kracht en trillingen pakket berekenen kinematica ADAMS-systeem te berekenen, het CAM-systeem ADEM, Unigrafics, Simatron (educatieve versie) en veel anderen.

Daarnaast omvat het programma een grote hoeveelheid technische disciplines, zodat afgestudeerden zijn veelzijdige professionals, in staat om hun kennis en vaardigheden toe te passen in elke sector.

De basis educatief programma in overeenstemming met de educatieve standaard staat van het hoger onderwijs bestaat uit drie blokken: Discipline (modules), Practices State eindexamen.

Het volume van het eerste blok 215 studiepunten arbeidsinput (SET), die als volgt zijn verdeeld:

 • 20% van de humanitaire,
 • 25% van de natuurwetenschappen,
 • 30% techniek
 • 25% van de gespecialiseerde disciplines.

Het bedrag van de praktijk - 19 SET. Het volume van de staat eindexamen - 6 SET.

toekomstig beroep

Onmiddellijk na het afstuderen, zal afgestudeerden in staat zijn om te werken aan de engineering en design functies bij grote industriële bedrijven en holdings, waarvan de activiteiten in verband met de kwestie van technische producten en hoogwaardige technologie.

Het vangen van hun beroep, afgestudeerden toe te passen een breed scala van hun professionele vaardigheden op het gebied van:

 • termogazodinamicheskih berekeningen uit te voeren;
 • product design;
 • producten uit de nederzettingen op de sterkte en trillingen;
 • kinematica berekeningen van de producten;
 • voeren training taken voor de ontwikkeling van nieuwe efficiënte fabricage van producten van de mechanische engineering technologie.

werkgelegenheidskansen

Het hebben van een basisopleiding in engineering en het bezit van alle benodigde vaardigheden voor het ontwerpen en engineering, technologie, wetenschappelijk onderzoek, opleiding afgestudeerden zijn in de vraag in het ontwerp kantoren, onderzoeksinstellingen, IT-bedrijven, industriële bedrijven en groepen van ondernemingen waarvan de activiteiten niet alleen betrekking met techniek productie.

Afgestudeerden vinden werk en succesvol samen te werken in het toonaangevende Russische ruimtevaart centra en high-tech bedrijven, zoals:

 • PJSC "Smith";
 • JSC "Metallist-Samara";
 • JSC "RCC" Progress ";
 • NPO "Saturn";
 • JSC "Aviaagregat";
 • "AvtoVAZ";
 • JSC "Salute".

De internationale status van het onderwijsprogramma en de beschikbaarheid van opleidingsmogelijkheden en een diploma in het buitenland laat afgestudeerden gemakkelijk vinden de werkgelegenheid in grote buitenlandse bedrijven het realiseren van hun activiteiten op het gebied van hoogwaardige technologieën.

Daarnaast hebben de meeste afgestudeerden van dit educatieve programma in te voeren met succes de magistratuur, wat bijdraagt ​​aan hun verdere persoonlijke, professionele en doorgroeimogelijkheden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
167,000 RUB
jaarlijks
Locations
Rusland - Samara, Oblast Samara
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Rusland - Samara, Oblast Samara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan