Bachelor in Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

boekhouding

Opgericht جامعة عمان الأهلية op 1990/09/01, was de eerste particuliere universiteiten in het Hasjemitisch Koninkrijk van Jordanië. De oprichting ging gepaard met de oprichting van de boekhouding op 1990/01/09, die speciale accreditatie kreeg van het ministerie van Hoger Onderwijs onder het Hoger Onderwijs Raad Resolutie No. (902) gedateerd 1994/07/02 was het afstuderen van de eerste partij van de afdeling Accounting in het academisch jaar 1993 - 1994, en het aantal batches van afgestudeerden tot het academisch jaar 2013-2014 / 21 / Fuga.

Om de ontwikkeling van de studie plan was de afdeling toegang tot de boekhouding delen van plannen in de lokale, regionale en internationale universiteiten debat en goedgekeurd door middel van verwijzing ter vergelijking, tevens ingelicht over de veldstudies van de Jordaanse Society of Certified Public Accountants en de kantoren van audit toonaangevende lokaal in om de fundamenten van het succes van de accountant en de accountant en de behoeften van de lokale en Arabische arbeidsmarkt en de werkgelegenheid te identificeren in de sectie het onderwijzen van de plannen voor de afdeling.

Dienovereenkomstig is het bijgewerkt studieplan aan de eisen van de praktijk in de moderne zakelijke omgeving te voldoen, rekening houdend met:

Raise afgestudeerden vaardigheden van leerlingen in het gebruik van computers en computertoepassingen in de bedrijfsadministratie, auditing, en hen vertrouwd te maken met de boekhoudkundige software die in de lokale en de Arabische markt.

Doorgaan met de inhoud van de boekhoudkundige cursussen te actualiseren en rekening houdend met de evolutie en de ontwikkelingen in de internationale normen financiële verslaggeving en internationale boekhoudnormen, in het bijzonder dat de boekhouding is de taal van het bedrijfsleven en het is het stadium van de globalisering is getreden, de opstelling en de presentatie van de geconsolideerde financiële verslagen zijn in overeenstemming met International Financial Reporting Standards, en gepubliceerd in de financiële markten en de wereldwijde beurzen.

Focus op in het Arabisch, Engels en het schrijven van boekhoudkundige rapporten om te helpen bij de besluitvorming communicatieve vaardigheden.

bericht

Bereid gekwalificeerde afgestudeerden met de kennis en professionele vaardigheden op het gebied van de boekhouding van het bijhouden van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, aan de nieuwe behoeften van de arbeidsmarkt

doelstellingen

  • De studenten bereiden professioneel op het gebied van de boekhouding.
  • Verdiepen van de positieve trends en beroepsethiek onder studenten.
  • De ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten van de faculteit leden om gelijke tred te houden met nieuwe ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek.
  • De aanpassing aan de eisen van de arbeidsmarkt en gelijke tred houden met de ontwikkeling van kennis door voortdurende modernisering en ontwikkeling van academische programma's.
  • Goedkeuring van de projecten en partnerschappen met plaatselijke gemeenschap instellingen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder