Bachelor in American Studies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) American Studies aan de University of Lincoln biedt studenten een onderscheidende interdisciplinaire graad op basis van expertise aan de University of Lincoln in de Amerikaanse geschiedenis, literatuur, film, muziek, theater, beeldende kunst, buitenlands beleid en politiek.

Studenten hebben de mogelijkheid om onderwerpen te bestuderen, variërend van de steden van het koloniale Amerika en de Amerikaanse Revolutie tot de Broadway-musical, Hollywood-cinema, de strijd voor burgerrechten en de oorlog in Vietnam. Deze cursus wil het kritische onderzoek en de interpretatie van primair bronnenmateriaal benadrukken, inclusief romans, films, kranten, liederen, mondelinge geschiedenissen, protestbewegingen en politieke documenten.

Studenten kunnen de gelegenheid krijgen om hun kennis te verdiepen en hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een periode van studie in het buitenland bij een partnerinstelling in Noord-Amerika gedurende hun derde jaar. Door dit te doen, kan een groter cultureel bewustzijn en vindingrijkheid worden ontwikkeld. Voor studenten die de optionele Spaanse taalmodules volgen als onderdeel van hun eerste- en tweedejaarsstudies, biedt het jaar in het buitenland ook mogelijkheden voor het bestuderen van Spaanse kunst, geschiedenis en culturen.

Hoe je bestudeert

Het eerste jaar biedt introductiemodules die zijn ontworpen om studenten een goed begrip van de Amerikaanse geschiedenis, kunst, politiek en cultuur te geven. Via lezingen, seminars, filmvertoningen en leesgroepen maken studenten kennis met de belangrijkste vragen en thema's die ons begrip van Amerika stimuleren.

Deze kennis is gebouwd in de volgende twee jaar, waarin een reeks optionele modules beschikbaar is op basis van de onderzoeksspecialismen van ons academisch team.

Studenten hebben de mogelijkheid om zich tijdens hun derde jaar in te schrijven bij een partnerinstelling in Noord-Amerika. Studenten kunnen vervolgens terugkeren naar de University of Lincoln om het laatste jaar van hun studie af te ronden. Studenten zijn verantwoordelijk voor hun eigen reis- en verblijfkosten, bovenop hun normale kosten voor levensonderhoud gedurende het hele jaar.

Waar van toepassing wordt ook van studenten verwacht dat zij hun visumkosten dekken. Voor studenten die ervoor kiezen om Spaans te volgen als onderdeel van hun eerste- en tweedejaarsstudies, is het jaar in het buitenland gericht op het bieden van kansen voor het begrijpen van Spaanse kunst, geschiedenis en culturen. Door een jaar in het buitenland te verblijven, kunnen studenten een groter cultureel bewustzijn en vindingrijkheid, initiatief en onafhankelijkheid ontwikkelen in het reageren op nieuwe situaties.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Dit programma maakt gebruik van een verscheidenheid aan beoordelingsformulieren - van traditionele essays en examens tot presentaties, analyses van individuele artefacten en langere onderzoeksprojecten.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Kenmerken

Onderzoek naar Amerika in ons College of Arts is breed opgezet en omvat momenteel het vaderschap in Cold War America, de vroegmoderne Iberische keizerlijke architectuur, het in kaart brengen van New York City via Broadway en dakloosheid in Amerikaanse fictie.

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Als u meer informatie wilt over de toelatingseisen of wilt bespreken of de kwalificaties die u momenteel bestudeert acceptabel zijn, neem dan contact op met het Admissions-team op 01522 886097 of e-mail admissions@lincoln.ac.uk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder