Bachelor in Art

Algemeen

Beschrijving van opleiding

art

Waarom kunst studeren?

The Art depalt = "artment's missie is om alt =" artiesten, alt = "kunsthistorici, en visuele alt =" kunstbeheerders te trainen, evenals om cursussen te verzorgen voor niet-alt = "kunst majors. Door onze cursussen, we streven naar een waardering voor de rijke uitwisseling van afbeeldingen en ideeën die kunnen ontstaan tussen alt = "kunst en andere academische disciplines. Onze afgestudeerden in alt = "art zijn aangemoedigd om hun toekomstige professionele rol in de context van zowel de hedendaagse wereld als de historische wereld te beschouwen, naast een verering voor alt =" kunstgeschiedenis, hebben ze de juiste vaardigheden geleerd van geest, hand, en oog. Ze zijn geholpen om de volgende stappen in hun levensreis te vinden en zijn uitgedaagd om de beste te zijn die ze kunnen zijn in hun gekozen specialiteit.

Hoe we anders zijn

 1. Kleine klassen die worden gegeven door nationaal en internationaal gerenommeerde faculteit staat gelijk aan individuele aandacht en succesvolle begeleiding.
 2. Studenten hebben 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang tot studio's die onafhankelijke visuele verkenning bevorderen, kameraadschap en gemeenschap tussen studenten bevorderen, en moedigt de werkethiek aan die nodig is voor succes in de visuele alt = "arts.
 3. Elk lid van de studiofaculteit houdt een actieve studio bij, de meeste hebben galerijafspraken en hebben allemaal succesvolle nationale en / of internationale tentoonstellingsdossiers.
 4. Kunstgeschiedenisfaculteiten hebben bewezen succesregistraties, waaronder publicaties en presentaties op nationale en internationale locaties, publicaties in peer-reviewed literatuur en internationaal concurrerende onderzoekssubsidies en beurzen.
 5. Faculteit en studenten hebben palt = "uitgereikt in ArtPrize door te cureren, publiceren en exposeren en hebben Overall Winner opgenomen in 2010, Top 10 in 2012 en Final Five in 2014 in de tijdgebaseerde categorie.
 6. Studenten kunnen deelnemen aan een levensveranderend tweejaarlijks studieprogramma in het buitenland in Parijs, dat in de loop van het voorjaarssemester een rigoureuze alt = "kunstgeschiedenis en studiotraining op de campus combineert met een reisweek van drie weken in Parijs in mei.
 7. Alle alt = "kunststudenten hebben gratis toegang tot het Grand Rapids Art Museum en Frederik Meijer Gardens and Sculpture Park en busreizen worden elk jaar aangeboden aan het Art Institute of Chicago, het Museum of Contemporary Art en het Detroit Institute of Art
 8. Faciliteiten omvatten een nieuw 25-computer Mac-lab voor grafische ontwerpcursussen.
 9. Studenten hebben met succes stages verworven in het Grand Rapids Art Museum, de Frederik Meijer Gardens and Sculpture Park, het Grand Rapids Public Museum, de Ford Library, het Urban Institute of Contemporary Art en het Museum of Contemporary Art in Chicago.
 10. Zes galerietentoonstellingen per jaar tonen de kunstenaars van alt = "kunst van studenten, docenten en nationale alt =".

Belangrijke vereisten

Vijfenveertig (45) semesteruren, inclusief AT130, AT142, AT143, AT230, AT131 en vijf (5) studiokeuzes, waaronder twee (2) uit AT201, AT212, AT311, AT321 en AT341; Vijftien (15) semester uren van alt = "kunsthistorische cursussen om te omvatten: AT150, AT151, AT350, AT391, en één (1) alt =" kunstgeschiedenis keuzevak.

Inzenden van een portfolio van werken voltooid in Aquinas voor de helft van hun laatste semester. Zie depalt = "artment chairperson voor details van deze portfolio.

BA majors moeten ten minste twaalf (12) credituren van studio-cursussen en zes (6) credit-uren in de kunstgeschiedenis hebben en palt = "deelname aan de jaarlijkse studentententoonstelling tijdens hun laatste jaar bij Thomas van Aquino.

cursussen

 • AT130 Basis Tekening I (3) AC
 • AT142 Grafisch en digitaal ontwerp (3)
 • AT230 New Forms Studio (3)
 • AT131 basistekening II (3)
 • AT143 2 en 3 dimensionaal ontwerp (3)
 • AT150 Geschiedenis van kunst en architectuur I (3) AC
 • AT151 Geschiedenis van kunst en architectuur II (3) AC
 • AT350 Modern Survey (3) WI
 • AT391 Hedendaagse kunst (3) WI
 • AT201 Levenstekening (3)
 • AT212 fotografie I (3)
 • AT311 Schilderij I (3)
 • AT321 beeldhouwwerk I (3)
 • AT341 Prentkunst I (3)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Lees meer

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Lees Minder