Bachelor in Automotive Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

SAMENVATTING VAN HET PROGRAMMA

  • Bachelor of Engineering (Automotive)
  • Duur: 4 jaar
  • Aantal credits: 140 credits
  • Middelen van instructie: Engels

OVERZICHT

Studenten worden getraind om technisch gekwalificeerd te zijn op hetzelfde moment als professioneel in het ontwerpen, produceren, bewaken, beheren, identificeren en oplossen van problemen in industriële omgevingen.

Automotive Engineering combineert de wetenschap van mechanica, electricals en materialen, die studenten voorziet van de basisprincipes van engineering samen met de moderne voertuigontwerpvereisten op het gebied van veiligheid, brandstofverbruik en industriële productie.

MG_0007-1024x683.jpg

Automotive Engineering bij HCMUT- Bach Khoa University , combineert de wetenschap van mechanica, elektriciteit en materialen, en biedt een goede kennis

CARRIÈRE GELEGENHEID

Studenten die afstuderen aan dit programma kunnen de hele levenscyclus van het productontwerp doorlopen. Afgestudeerden kunnen een of meer van de drie takken van de Automotive Engineering-velden doen:

  • Ontwerp: nieuwe producten ontwerpen en de bestaande verbeteren.
  • Onderzoek en ontwikkeling: oplossingen vinden voor technische problemen
  • Productie: Planning en ontwerp van een nieuw productieproces.

Afgestudeerden kunnen ook werken in alle consulting-instellingen en Technology Transfer Center met betrekking tot automotive engineering.

Go-cua-tri-thuc_part-2_01.jpg

KANS OP OVERDRACHT NAAR ONZE PARTNER UNIVERSITEITEN

Studenten hebben 2 opties:

Optie 1:

Studenten studeren 4 jaar aan de HCMUT- Bach Khoa University en behalen de Bachelor of Automotive Engineering aan de HCMUT- Bach Khoa University

Optie 2:

Na het voltooien van 02 jaar aan de HCMUT- Bach Khoa University , kunnen studenten met financiële en academische geschiktheid in de latere 02 jaar overstappen naar onze partneruniversiteiten om hun studie voor een bachelordiploma te voltooien. Het officiële bachelordiploma wordt uitgereikt door de partneruniversiteiten.

HCMUT - Bach Khoa University werkt momenteel aan het associëren van het programma met onze partneruniversiteiten in de VS en Australië. De informatie zal hier binnenkort worden bijgewerkt.

CURRICULUM STRUCTUUR

Lijst met cursussen

Autotechnologie

Neem contact op of bezoek de HCMUT- Bach Khoa University website voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), which is among the top 150 University in Asia by QS Ranking, provides bachelor's degree programs in engineering & business, and a maste ... Lees meer

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), which is among the top 150 University in Asia by QS Ranking, provides bachelor's degree programs in engineering & business, and a master's degree program in business administration. Lees Minder
Ho Chi Minh Stad