Bachelor in Bedrijfsadministratie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over het programma

De afdeling Business Administration heeft tot doel succesvolle studenten op te leiden die zich kunnen aanpassen aan moderne competitieve omgevingen en hun analytische en zelfcontrolerende vaardigheden kunnen ontwikkelen. Daartoe zijn ze uitgerust met de vereiste kennis van de fundamentele concepten in het bedrijfsleven en de juiste professionele en communicatieve vaardigheden binnen hun onderwijsperiode op verschillende gebieden van de economie, marketing en sociale relaties om succesvol te zijn in hun toekomstige zakelijke activiteiten. .

132255_10363111_1436578653267968_1758511156323476098_n.jpg

Onderwijskansen

Het curriculum omvat verschillende economische, management-, boekhoudkundige en sociale relaties. De studenten zullen vertrouwd zijn met de belangrijkste concepten van de micro- en macro-economie, de principes van productie, marketing, financiën, human resources, boekhouding en public relations die worden gebruikt in de hedendaagse zakelijke context. Het curriculum omvat ook cursussen die betrekking hebben op individuele en maatschappelijke kwesties in de gedragswetenschappen. Cursussen worden gegeven in het Engels voor internationale studenten en in het Turks voor de lokale studenten. Daarnaast zal de universiteit de studenten de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan workshops en seminars om vertrouwd te raken met succesvolle managers en zakelijke ondernemers om een tastbaar en praktischer begrip te krijgen van wat het betekent om een succesvol bedrijf te zijn.

Loopbaangebieden

De theoretische kennis en ervaring die de studenten opdoen binnen hun universitaire opleiding stellen hen in staat om succesvol te werken in verschillende zakelijke gebieden zoals marketing, boekhouding, human resources in de publieke en private sectoren van zowel internationale als lokale markten. Succesvolle studenten kunnen zich ook een weg banen naar het academische leven en postdoctorale studies in master- en Ph.D. graden.

Toelatingseisen

Vereiste documenten

 1. High School Diploma & Transcript of National Certificate and & Transcript.
 2. Engelse vertaling van Diploma & Transcript (indien van toepassing).
 3. Paspoortfotokopie (inclusief alle belangrijke pagina's).
 4. Resultaten van SAT, IELTS of TOEFL (indien beschikbaar).
 5. Persoonlijke foto.

Toelatingseisen:

American College Testing: minimaal 21 punten.
General Certificate of Education (GCE): met een 2 A-niveau of gelijkwaardig (4AS / 8 IGCSE).
Internationaal baccalaureaat: kwalificeer je voor een IB-diploma.
Scholastic Aptitude Test (SAT): minimaal 900/1600.

Online app

132256_132217_applynowINGILIZCE.jpg

Aanvragers moeten het online aanvraagformulier invullen. Dit zijn de toepassingsstappen:

 1. Start de toepassing door te klikken op de Application Process pagina .
 2. Vul het formulier in en verzend het.
 3. Gebruik de pincode om u aan te melden bij het toepassingsvolgsysteem .
 4. Log in en bekijk uw aanvraag.
 5. Ga naar het financiële gedeelte om de betaling uit te voeren.
 6. Verzamel de officiële acceptatiebrief en de betalingsbevestigingsbrief.
 7. Koop uw Visa (indien nodig).
 8. Boek uw vlucht en vul de luchthaven Ophalen.

Collegegeld

60% -beurs wordt aangeboden aan alle internationale studenten in alle afdelingen en programma's. Om onze collegegeld te controleren op de komende intake, bezoek onze collegegeld pagina .

Taalvereisten

Engels Vaardigheidstest

De programma's van de universiteit zijn in de Engelse taal.Als de student niet voldoet aan de vereisten voor het volgende Engelse niveau, moet hij / zij het Engelse taalvaardigheidsexamen afleggen.

Engelse vereisten

 • IELTS - International English Language Testing System (minimaal 5.0).
 • TOEFL IBT - Internetgebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 60).
 • TOEFL CBT - Computergebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 170).
 • TOEFL PBT - Papieren test van Engels als vreemde taal (minimaal 497).
 • GCE / IGCSE - General Certificate of Education / International General Certificate of Secondary Education (Minimum C).
 • FCE - Eerste certificaat in het Engels (minimaal C).
 • CPE / CAE Certificate of Proficiency in English / Certificate in Advanced English (Minimum C).
 • SAT - The SAT Reasoning Test (voorheen Scholastic Aptitude Test):
  • Oud SAT: schrijven: minimaal 340, lezen: minimaal 400, totaal: minimaal 800.
  • Nieuwe SAT: Engels: 420.
 • PTE - Pearson-test van het Engels: minimaal 36.

Beurzen

CWU biedt een verscheidenheid aan beurzen aan al haar toekomstige en huidige studenten in niet-gegradueerde programma's op basis van hun succesniveau.

Internationale studentenbeurs

Alle studenten op niet-gegradueerd niveau krijgen een studiebeurs van 60% op alle afdelingen.

2132.jpg

Academische studiebeurs

Het dekt 70%, 80% en 100% van het lesgeld. Beurzen van 70%, 80% en 100% voor uitzonderlijk succesvolle aankomende studenten. U vraagt de beurs aan door contact op te nemen met onze studiebeurscommissie ( scholarship@cwu.edu.tr ).

De aanvragen worden beoordeeld door de internationale toelatingscommissie van de student. Opmerking: de academische beurs omvat (herfst- en lentesemesters).

Duur van de beurs: 4 jaar in het studieprogramma, plus 1 jaar in het Engelse taalvoorbereidingsprogramma (indien nodig).

Academic Achievement Scholarship

Geregistreerde niet-gegradueerde studenten die hebben gestudeerd voor ten minste twee semesters en die ten minste 3,00 Cumulative Grade Point Average (CGPA) en 3,50 Grade Point Average (GPA) hebben behaald, ontvangen een CWU academische prestatiebeurs van 25% tot 75% vermindering van hun collegegeld vergoedingen, afhankelijk van hun academische status.

Financial Aid Programme

Programma voor financiële steun bedoeld voor hooggekwalificeerde niet-gegradueerde studenten met beperkte financiële middelen. Nadat je bent toegelaten, kun je een financiële beurs aanvragen als je aan de volgende voorwaarden voldoet: een acceptatiebrief hebben ontvangen van het opnamekantoor en over beperkte financiële middelen beschikken.

132254_132214_Scholarships.jpg

Als u in aanmerking komt voor het financiële hulpprogramma, hangt het bedrag van de prijs af van uw financiële behoefte en uw academische kwalificaties. Beurzen worden toegekend ongeacht uw ras, kleur, geslacht, religie of nationale afkomst.

U kunt de aanvraag voor financiële hulp downloaden, deze invullen en alle vereiste documenten verzamelen en naar de e-mail van onze studiebeurscommissie sturen ( Scholarship@cwu.edu.tr ).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural cen ... Lees meer

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural center of the Mediterranean. Lees Minder