Bachelor in Bedrijfsadministratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als student in onze Bachelor of Science in Business Administration-opleiding, kies je een van de vier specialisaties:

  • Internationaal management,
  • Duurzaam beheer,
  • supply chain management of
  • management informatie systemen.

Elk met zijn eigen unieke focus en carrièrepad, deze specialisaties bieden u een op maat gemaakte leerervaring en stellen u in staat om u te concentreren op het door u gekozen gebied, zodat u voorbereid bent op uw toekomstige carrièredoelen.

De meeste studenten kiezen het standaard parcours met 180 ECTS, maar we bieden ook een intensief parcours met 210 ECTS. Het intensieve traject wordt ook binnen zes semesters voltooid. Op het intensieve circuit zul je meer diepgaand worden blootgesteld aan de cursussen en een tweede stage voltooien. Met de extra credits krijg je nog meer opties bij het kiezen van een masterdiploma - inclusief kortere programma's waarmee je eerder aan je carrière kunt beginnen.

Het BSc-programma wordt afgesloten met waardevolle ervaring buiten het klaslokaal: een verplichte stage van drie maanden, een geïntegreerd semester in het buitenland en andere buitenschoolse activiteiten.

Voorbereidingsprogramma / Foundation Year

Heb je een IB of een ander diploma dat je niet toelaat om aan een Duitse universiteit te studeren?

Omdat het Duitse Abitur (hoogwaardig schoolverlofcertificaat) op zo'n hoog niveau wordt gehouden, is het vaak moeilijk voor internationale aanvragers om aan het equivalent daarvan te voldoen. Met internationale middelbare schooldiploma's is directe toegang meestal geen optie. Om de kloof te KLU biedt KLU studenten de gelegenheid om ons voorbereidingsprogramma in onze partnerinstelling in Berlijn te voltooien.

Alle geïnteresseerde studenten worden gevraagd om ons Bachelor of Science Programme aan te vragen en als u niet voldoet aan de vereisten om te studeren aan een universiteit in Duitsland, kunt u in aanmerking komen om deel te nemen aan het voorbereidingsprogramma. Nadat u al uw documenten hebt ingediend, zal ons toelatingsteam uw aanvraag beoordelen en afhankelijk van uw geschiktheid een studieplek aanbieden.

Voor bedrijfsstudies, neem je een combinatie van vakcursussen, evenals inleidend Duits (geïdentificeerd als een noodzaak door de staat). Het programma bereidt je voor op de Feststellungsprüfung (FSP), een toelatingsexamen in Hamburg. Je neemt de FSP aan het einde van het programma en bij het passeren kom je in aanmerking om je bachelorstudies aan KLU te beginnen.

Kijk op onze website voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Kühne Logistics University (KLU) is een private, door de overheid erkende universiteit, gelegen aan de Hamburgse haven.

Kühne Logistics University (KLU) is een private, door de overheid erkende universiteit, gelegen aan de Hamburgse haven. Lees Minder
Hamburg , Valletta + 1 Meer Minder