Bachelor in Bedrijfsadministratie

University of Tor Vergata

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Bedrijfsadministratie

University of Tor Vergata

De BA

Het wordt volledig in het Engels gedoceerd en vertegenwoordigt een sterk pluspunt voor een internationale carrière door waarde toe te voegen aan iemands curriculum. De BA

De effectieve combinatie van academische kennis, opleidingsseminars en een voortdurende interactie met bedrijven maakt BA mogelijk

Het programma heeft een uitgebreid internationaal netwerk dat studenten in staat stelt om tijd door te brengen in het buitenland door de Erasmus, Overseas programma's en Dual Degree-programma in samenwerking met de School voor bedrijfseconomie en management van het American College in Skopje (Macedonië).

In feite is onze Bachelor BA

De internationale context biedt onze studenten de motivatie om hun competitieve vaardigheden te integreren en te verbeteren om succesvol te benaderen in hun professionele en persoonlijke leven.

De eerste twee academische jaren delen een basis van gemeenschappelijke opleidingscursussen, terwijl studenten in het derde jaar tussen twee verschillende curricula, bedrijfskunde of economie kunnen kiezen .

Hoe het is gestructureerd

De structuur van de cursus wordt voortdurend bijgewerkt, met de nadruk op de ontwikkeling van concrete verbanden tussen theorie en praktijktoepassingen. Het presenteert een multidisciplinaire aanpak , aanpak van concepten en modellen uit Management, Economie, Financiën en kwantitatieve methoden.

Het programma wordt volledig in het Engels gehouden.

De eerste twee academische jaren delen een basis van gemeenschappelijke opleidingscursussen.

In het derde jaar kunnen studenten kiezen uit twee verschillende curricula: bedrijfskunde of economie.

Waar: de University of Tor Vergata - "Vandaag is dit de universiteit van morgen. Studeren aan onze universiteit betekent vanaf vandaag je eigen toekomst opbouwen. "

 • De campus ligt op ongeveer 40 minuten met de metro van het historische stadscentrum van de 'Eeuwige Stad' Rome
 • De sleutelwoorden bij Tor Vergata zijn: lesgeven en zoeken naar kwaliteit, internationalisering en interdisciplinaire aanpak
 • Tor Vergata University wordt erkend voor zijn prestigieuze internationale lidmaatschappen en voor zijn Engelstalige onderwijsactiviteiten
 • Het wordt gerangschikt onder 's werelds Top 100 van minder dan 50 jaar oude Universiteiten door zowel QS © als Times Higher Education ©
 • In 30 jaar tijd is "Tor Vergata" een van de belangrijkste Italiaanse universiteiten geworden. Het staat op de tiende plaats bij Italiaanse universiteiten!
 • 40.000 studenten studeerden in 108 graduate programma's (Bachelor, One-cycle, MSc of MA-opleidingen), 160 postdoctorale cursussen, 50 specialisatie-scholen en 31 Ph.D. programma's, gedoceerd in het Italiaans of in het Engels
 • De Universiteit van Rome Tor Vergata biedt haar studenten meer dan 22 jaarlijkse beurzen, beurzen en prijzen voor financiële ondersteuning
 • Het is een openbare universiteit met moderne studentenfaciliteiten en competitief collegegeld
 • Ongeveer 1500 huisvestingsoplossingen geleverd door Laziodisu en Campus X

Waarom

De Bachelor of Science in Business Administration

Afgestudeerden zullen de juiste vaardigheden verwerven voor de interpretatie en het beheer van competitieve settings, gekenmerkt door snelle technologische innovatieprocessen. Dergelijke afgestudeerden zullen dus goed passen in exploitanten in multinationale bedrijven en innovatieve MKB-bedrijven, met kwalificaties voor industriële analyse, bedrijfsontwikkeling en expertise in bedrijfsstrategie, bedrijfsadvies, technologie-auditing, beheer van intellectuele eigendomsrechten en met expertise in technologieoverdracht, onder anderen. Door middel van een interdisciplinair onderwijsaanbod traint de cursus ook professionals om te werken op het gebied van bedrijfsadvies, in het bijzonder in de context van professionele diensten zoals accountants of arbeidsconsulenten. Bovendien wordt plaatsing gestimuleerd in bedrijfsmanagementgebieden, met name in afdelingen Operations, Control en Human Resources.

Het curriculum in het Engels versterkt de profielen van studenten door de internationalisering van bedrijven te ondersteunen.

De efficiëntie en de kenmerken van de voorgestelde training zorgen voor een degelijke opleiding, die op internationaal niveau onder de publieke en private besluitvormers van organisaties kan worden geplaatst.

Wie

We zijn op zoek naar studenten met een sterke interesse in management en economie, nieuwsgierig en ruimdenkend en streven naar een internationale carrière. Onze studenten moeten klaar zijn om theorieën en modellen te leren, maar ze willen ze ook graag toepassen.

Het selectieproces is voorbehouden aan studenten in hun laatste jaar van de middelbare school en die in juli 2018 een diploma ontvangen en studenten die al in het bezit zijn van een diploma dat geldig is voor de inschrijving aan de Italiaanse universiteiten.

Om in een bacheloropleiding te kunnen worden toegelaten, is uw oorspronkelijke 12-jarige schoolkwalificatie vereist , vertaald en gelegaliseerd door de Italiaanse diplomatieke vertegenwoordiging , samen met de verklaring van waarde. Raadpleeg de regels van het Ministerie van Onderwijs voor meer informatie over kwalificaties die in het buitenland zijn uitgegeven.

Toepassingsvereisten Over het aanvraagproces voor academisch jaar 2018/2019:

De BSc in bedrijfskunde

EERSTE STAP: om je aan te melden, moeten studenten deze documenten uploaden:

 • Curriculum Vitae in Engelse versie;
 • Engelstalig certificaat (ten minste niveau B2 van het CEFR );
 • Transcript of Records of High School;
 • Diploma van de middelbare school (indien reeds beschikbaar);
 • SAT of ACT (indien verkregen).

Als deze documenten een positieve beoordeling krijgen, hebben aanvragers toegang tot de tweede stap van ons selectieproces.

TWEEDE STAP: De tweede stap bestaat uit een Skype-oproepgesprek met een lid van de toelatingscommissie.

Wanneer: deadline voor aanmelding

Aanvragen openen in januari en sluiten in juni met twee verschillende uitnodigingen .

 • 1e oproep: 22 januari - 30 maart (voor de internationale studenten)
 • 2e oproep: 30 april - 15 juni

Cursussen beginnen medio september , maar de internationale studenten worden aangemoedigd eerder te arriveren om alle bureaucratische procedures binnen geschikte tijd vóór de feitelijke startdatum af te handelen.

Internationale studenten moeten administratieve taken vervullen die zijn vastgelegd in de Italiaanse wetgeving, zoals het aanvragen van Fiscale code en verblijfsvergunning. Het programmabureau en het onthaalbureau helpen studenten door het hele proces.

LET OP: wanneer u zich aanmeldt voor onze bacheloropleiding, houd er dan rekening mee dat T16 staat voor het curriculum van de bedrijfskunde, terwijl T17 staat voor het curriculum voor economische wetenschappen.

Neem voor meer informatie contact op met ons Admission Office (students@economia.uniroma2.it) en bezoek onze officiële website: http://economia.uniroma2.it/ba/business-administration-economics

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- Gebaseerd op het gezinsinkomen (van 0 tot € 4100)
Locations
Italië - Rome, Lazio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Italië - Rome, Lazio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan