Bachelor in Bedrijfsbeleid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De opleiding Bedrijfskunde is een officieel 4-jarig studieprogramma.

Het is geschikt voor studenten met loopbaandoelen die verschillende aspecten van management, economie, boekhouding of financiën betreffen. De graad biedt een algemene opleiding gericht op werkgelegenheid bij topbedrijven, of op ondernemende inspanningen.

De studenten zullen worden blootgesteld aan theoretische en praktische toepassingen van bedrijfsconcepten. Een ander punt om te noemen is het verminderde aantal studenten per klas, wat het leer- en communicatieproces vergemakkelijkt.

stages

Bij RCU vind je stageplaatsen dicht bij de campus en in het nabijgelegen Madrid.

Interne functies omvatten boekhouding, financiële planning, marketing, human resources.

Stages kunnen buitenschoolse of curriculaire studiepunten zijn.

Internationale mobiliteit

In het Erasmus-programma kunnen studenten studeren en een stage (stage) volgen in het buitenland in een bedrijf of een andere relevante werkplek. Het aantal plaatsingen is afhankelijk van het aantal studenten. Alle studenten hebben dezelfde mogelijkheid om in het buitenland te studeren.

De RCU heeft ook bilaterale overeenkomsten met andere universiteiten over de hele wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The RCU Escorial-Mª Cristina was founded by the Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, in 1892, run by the Augustinian religious order since its foundation. It is an Upper Educational Cente ... Lees meer

The RCU Escorial-Mª Cristina was founded by the Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, in 1892, run by the Augustinian religious order since its foundation. It is an Upper Educational Center associated with the Complutense University of Madrid. Lees Minder