Bachelor in Bedrijfskunde (BBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met deze graad verwerf je een stevige basis van kennis van de fundamenten van bedrijfsmanagement en de praktijk ervan, geniet je van een praktische ervaring in scenario's die de werkelijke levensomstandigheden nabootsen, en werk je met toegewijde facilitators die in veel gevallen op dat gebied werken. Je maakt jezelf bekend met de verantwoordelijkheden van een ondernemer of een leidinggevende en je krijgt een belangrijk fundament van de vaardigheden die je nodig hebt om je professionele carrière succesvol te ontwikkelen.

Geen enkel universitair diploma kan iemand leren om een competente ondernemer of een leidinggevende te zijn. Dat komt met ervaring, en dan met verdere training. Wat ons programma u biedt, is het vermogen om uzelf vertrouwd te maken met en de meest relevante aspecten van bedrijfsbeheer en besluitvorming te begrijpen, en dit terwijl u nog steeds een voltijdstudent bent.

Deze graad bereidt je voor op elk gebied van bedrijfsbeheer met het doel je te leren om posities van grotere verantwoordelijkheid te bereiken, praktische kennis en kennis te bieden om de concurrentiepositie van het bedrijf effectiever te verbeteren. Deze studies zijn bedoeld om leiders op te leiden die beslissingen hebben genomen en organisatorische problemen hebben opgelost op elk gebied van management: strategie, marketing, innovatie, financiën, human resources, enz .; altijd met goed geformuleerde benchmarks om succes te garanderen.

109449_pexels-photo-1509428.jpegrawpixel.com / Pexels

De snelle evolutie van de huidige economische en technologische vooruitgang vereist dat zakelijke professionals - naast een goed begrip van managementtools - hun capaciteit ontwikkelen om kritisch, creatief, strategisch en aanpasbaar te zijn aan de steeds veranderende omgeving van de bedrijfswereld om te raken het merkteken als het gaat om de zakelijke beslissingen die zij nemen voor hun bedrijven.

Bovendien vereisen de eisen van maatschappelijke vooruitgang dat iemand zijn hele leven blijft leren. Daarom moeten degenen die in het bedrijfsleven gaan werken begrijpen dat leren een levenslange instelling is. Vanaf het moment dat een graad wordt gekozen, moet de toekomstige bedrijfsleider de uitdaging aangaan om een professioneel, effectief en up-to-date gedrag te handhaven gedurende hun hele werkzame leven.

Het is van essentieel belang dat een zakelijke professional zijn eigen werkstijl ontwikkelt en zich inzet voor de mensen en de samenleving als geheel, zodat leren niet alleen gebaseerd moet zijn op concepten, maar ook op procedures, methodologieën, technieken, attitudes en sociale vaardigheden met mensen met voor wie u een persoonlijk en professioneel profiel wilt creëren.

Officiële British Degree

Bij CESTE volgen we het Britse onderwijsmodel , in overeenstemming met QAA-normen (het UK Quality Assurance Agency for Higher Education) en onder toezicht van de University of Gales (University of Wales). Dit model begeleidt zowel het ontwerp als de renovatie van onze modules en klassen, evenals onze onderwijsinnovatie, en zoekt altijd naar nieuwe manieren en methoden om effectiever les te geven.

In overeenstemming met het Britse onderwijsmodel is onze methodologie:

  • Dynamisch en voortdurend herzien.
  • Innovatief, met de nieuwste educatieve trends zoals managementsimulaties, ontwerpdenken of rollenspel.
  • Praktisch zodat onze studenten hun eigen inzichten, procedures en werkstijlen kunnen ontwikkelen.
  • Gepersonaliseerd, gecentreerd rond kleine groepen en aandachtig naar de vaardigheden en het unieke karakter van elke student.
  • Een authentieke persoonlijke ervaring die studenten aanmoedigt om hun grootste potentieel te ontwikkelen.
  • Modern, gebruikmakend van de nieuwste methodologische trends () en de huidige technologieën en hun mogelijkheden (elke student ontvangt een laptop en het begin van hun opleiding als een hulpmiddel).

109448_Metodologia.jpg

Field (s) of Specialization

Bedrijfsbeheer en administratie

In de afgelopen jaren zijn de veranderingen (en uitdagingen) in bedrijfsbeheer enorm geweest. De mogelijkheden geboden door globalisering en de internationalisering van bedrijven dragen bij aan de kansen die worden gegenereerd door innovatie en de toepassing van verschillende technologieën, vooral in de digitale wereld, zowel om nieuwe bedrijven te genereren als om bestaande te transformeren.

In deze context, vol mogelijkheden en onzekerheid, ontwerpen en vernieuwen we in ons programma Beheer en bedrijfsbeheer onze trainingsprogramma's om u een solide basis te bieden van kennis, hulpmiddelen en ervaringen die de realiteit van de huidige markt weerspiegelen. om je tijdens je professionele carrière een voorsprong te geven.

Stages en professionele ontwikkeling

Al onze programma's voor universiteitsstudenten, zowel niet-gegradueerde (curriculaire en niet-curriculaire) en officiële masterdiploma's, omvatten de mogelijkheid voor studiemogelijkheden bij bedrijven. Verder kun je ook internationale stages doen. Ontdek hoe.

talen

Het BBA-programma vereist de kennis van twee talen met een hoog niveau van begrip. Engels en een tweede taal van het Frans of Duits, om de graad te ontvangen. Het doel is dat de student de graad afrondt met een B2-niveau Engels en een A2-B1-niveau van een tweede taal.

Internationale studenten

Voor internationale studenten is het noodzakelijk om minimaal een B1-niveau Spaans te hebben om deel te nemen aan hun eerste cursus. In het geval dat je nog niet zoveel Spaans hebt, biedt de universiteit de mogelijkheid om je in te schrijven voor een intensieve Spaanse taalcursus om de vereiste certificering te behalen. Na afronding is de student bereid om een examen op C1-niveau af te leggen van het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR).

Graden

Officiële British Degree

B achelor of Arts Honours Degree in Bedrijfskunde

Universiteit van Wales

Titulación propia

G raduado Superior en Dirección y Administración de Empresas

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Het Europese diplomasupplement kan aan de graad worden toegevoegd. Het is een document toegevoegd aan het diploma dat de opleiding van de student certificeert om te worden begrepen in vergelijking met de diploma's van een andere lidstaat van de Europese Unie, in overeenstemming met het European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At CESTE, Escuela Internacional de Negocios, we offer you a different kind of educational model. For university students: official undergraduate and Master’s degrees framed by the best educational mod ... Lees meer

At CESTE, Escuela Internacional de Negocios, we offer you a different kind of educational model. For university students: official undergraduate and Master’s degrees framed by the best educational model in the world—the British. For professionals and executives: important and prestigious certifications, executive programmes and coaching services for you to overcome the next challenge in your professional career. Lees Minder