Bachelor in Bedrijfskunde - Major in Human Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Bachelor of Business Administration-programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op effectieve carrières in het management van particuliere en non-profitorganisaties in Canada en de rest van de wereld. Het curriculum helpt studenten de conceptuele, menselijke, technische en operationele kennis en vaardigheden te ontwikkelen die cruciaal zijn voor succes.

Een Bachelor of Business Administration-graad (BBA) kan leiden tot een carrière in de boekhouding, ondernemerschap, financiën, algemeen management, human resource management, internationale handel en marketing. Gewapend met een grondige kennis van bedrijfsprincipes en -praktijken, zijn afgestudeerden doorgegaan met een loopbaan als accountant, financieel analist, beleidsanalist, bedrijfsleider, ambtenaren, onafhankelijke ondernemers, marketingmanagers, human resource managers en nog veel meer.

Het BBA-programma begint met een jaar kwalificerende cursussen. Studenten komen binnen via toelating tot het Excellentieprogramma en worden BBA-studenten van het eerste jaar of voltooien een kwalificerend jaar aan de Faculteit Bedrijfskunde voordat ze intern worden overgedragen aan het BBA-programma.127259_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg Headway / Unsplash

Major in Human Resource Management

Waarom

Human Resource Management gaat over het managen van mensen binnen organisaties om het bedrijf te helpen een duurzaam concurrentievoordeel te behalen. HR-majors zullen zich verdiepen in de domeinen van management en psychologie om meer te weten te komen over de basis van menselijk gedrag en hoe dat begrip te benutten om werknemers te werven, selecteren, opleiden en motiveren om de prestaties van een organisatie te verbeteren. HR-majors leren over groepsdynamiek, leiderschap, organisatiecultuur, onderhandelingen en hoe HR-functies kunnen worden afgestemd op de bedrijfsstrategie om organisatorische doelstellingen te bereiken. HR-majors zullen ook leren over industriële relaties, inclusief hoe mensen en processen in vakbondsomgevingen te beheren, evenals conflictoplossing.

Voor wie het is

De HR-major zal interessant zijn voor studenten die geïnteresseerd zijn in het managen van mensen - begrijpen wat hen drijft en hoe ze te organiseren om geweldige dingen te bereiken. Deze major is bedoeld voor studenten die willen worden blootgesteld aan uiteenlopende perspectieven. De praktijk van HRM wordt beïnvloed door vele disciplines, dus HR-studenten zullen leren van specialisten in gedragswetenschappen, human resource management, industriële relaties, sociologie, industriële-organisatiepsychologie en organisatiegedrag.

Hoe het eruit ziet

De HR Major begint met twee basisklassen. BUS 260 leert studenten de theorie van hoe mensen en groepen functioneren binnen organisatorische instellingen, terwijl BUS 250 studenten leert hoe die theorie in de praktijk wordt gebruikt. Van daaruit kunnen studenten hun reis kiezen. Studenten kunnen zich richten op 'micro'-kwesties, zoals personeel, training en ontwikkeling, prestatiebeheer of compensatie. Studenten kunnen zich ook richten op meer 'macro'-kwesties zoals industriële relaties, leiderschap, arbeidsveiligheid, conflictoplossing en organisatieverandering. De belangrijkste eindigt met de cursus strategisch human resource management, die studenten leert hoe de verschillende HR-functies strategisch integreren om organisatorische doelstellingen te bereiken.

Carrières in Human Resource Management

Human resource manager / specialist, jobanalist, arbeidsrelatiespecialist / directeur, arbo-specialist, salarisadministratie en beloningsbeheerder, recruiter, talentmanager, personeelsmanager en training- en ontwikkelingsmanager

-

Human Resources Major (5 cursussen)

Verplicht

BUS 453 Strategisch Human Resource Management

Kies 3

BUS 301 Onderhandeling

BUS 354 Gezondheid op het werk

BUS 355 Inleiding tot industriële relaties

BUS 356 Personeelsorganisaties

BUS 357 Compensatie

BUS 358 Training en ontwikkeling

BUS 361 Prestatiebeheer

BUS 362 Leiderschap

BUS 363 Organisatieanalyse

BUS 364 Beheer van een divers personeelsbestand

Kies 1

BUS 455 Conflictoplossing bij werknemers - managementrelaties

BUS 461 Organisatieverandering en -ontwikkeling

BUS 462 Oordeel en besluitvorming

BUS 473AA-ZZ Geselecteerde onderwerpen in Human Resource Management

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden vinden banen als coördinatoren van arbeidsvoorwaarden, arbeidsbemiddelaars, personeelsbeheerders, onderhandelaars in arbeidsrelaties en opleidingsspecialisten.

Graduatievereisten

Studenten volgen het programma dat van kracht is op het moment van hun meest recente datum van toelating, overdracht of overname, maar kunnen ervoor kiezen om wijzigingen te volgen die na die datum plaatsvinden.

  • Een minimale PGPA van 65% is vereist voor het afstuderen.
  • Een minimum PGPA van 80% is vereist voor afstuderen met onderscheiding.
  • Een minimale PGPA van 85% is vereist voor afstuderen met grote onderscheiding.

Studenten die willen dat hun diploma zo snel mogelijk wordt verleend na het voltooien van hun vereisten, moeten dit aanvragen in hun laatste semester van cursussen. Studenten die in december afronden, moeten zich vóór oktober aanmelden om hun diploma in februari te kunnen behalen. Studenten die in april afronden, moeten zich vóór februari aanmelden om hun diploma in mei te kunnen behalen. Studenten die klaar zijn tijdens de lente / zomer-sessies moeten zich vóór juli aanmelden om hun diploma in september te kunnen behalen. Er zijn niet minder dan 25 dagen nodig om aanvragen te verwerken voor studenten die halverwege het semester afronden en studenten die solliciteren na het voltooien van de vereisten. Ze zullen worden overwogen tijdens de volgende geplande vergaderingen van de faculteit en van de Raad van Bestuur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you ... Lees meer

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you find employment after graduation, we provide personalized services to encourage and assist in your academic and career needs. State of the art facilities: Come and discover our new campus. It is modern, clean and convenient. The campus is nestled in Wascana Park, one of the largest urban parks in North America! The U of R is a global community: We are large enough to host students from over 90 countries, yet small enough to give you a more personalized and focused academic experience. You can get to know your professors and faculty members. The student to faculty ratio is 20:1. We also have many associations that you can get involved with. Check it out! Success for life: Regina is your home away from home! It is safe, affordable and provides a high standard of living. Saskatchewan has an immigration nomination program that is faster than national program and is open to University of Regina graduates. Lees Minder