Bachelor in Business Studies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bachelor in bedrijfskunde

De International Business School, Den Haag (IBSH) Nederland biedt een Bachelor of Arts in Business Studies. Het driejarige (180 ECTS) BSc-programma in bedrijfskunde biedt een unieke mix van academisch onderwijs op het gebied van bedrijfskunde, management en ontwikkeling; en een unieke combinatie van theoretische training, praktische oefeningen en professionele stageplaatsen. U krijgt de kans om u te specialiseren in een van de volgende onderwerpen: Bankieren en Financiën, Financiën en Accounting, Human Resource Management, Internationale Marketing, Horeca, Toerisme en Hotelmanagement, Business Information Technology Management, Business Management. Ga verder met lezen voor meer informatie over deze specialisaties.

Om te helpen begrijpen hoe theoretische inzichten van toepassing zijn op praktijksituaties, combineert de Bachelor in bedrijfskunde kern- en keuzemodules die verschillende onderwijs- en leermethoden combineren, waaronder lezingen en seminars, workshops en simulaties, evenals gepersonaliseerde opdrachten en talloze mogelijkheden om te verkennen , ideeën en ambities ontwikkelen, presenteren en bediscussiëren.

Wat te verwachten van IBSH Executive BA-BS:

Een geaccrediteerde Bachelor's Degree in Arts, gezamenlijk toegekend door IBSH en een universiteit in het Verenigd Koninkrijk. Ons programma is solide en professioneel, waardoor u zich kunt specialiseren in verschillende interessegebieden. Verder biedt het programma mogelijkheden om in het buitenland te studeren. Bij het IBSH worden de cursussen gegeven door ervaren academici en vooraanstaande beoefenaars met een achtergrond in internationale bedrijven, het maatschappelijk middenveld, management en in financiën en boekhouding. Onze diverse faculteit deelt een diep engagement voor de ontwikkeling van onze studenten, en een verlangen om hen aan te moedigen, uit te dagen en te inspireren.

Toelating informatie

  • Heeft een middelbare school / middelbare schoolopleiding voltooid (12 jaar of meer);
  • Beheersing van de Engelse taal (IELTS 6.0 of hoger);
  • Heeft voldaan aan de aanvullende vereisten voor legale ingezetenschap;
  • Heeft het aanvraagformulier ingevuld; en
  • Heeft het inschrijvingsgeld van het programma (€ 100) en het collegegeld betaald.

Raadpleeg onze website voor meer informatie: www.ibsthehague.com

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The International Business School The Hague (IBSH) is an innovative school of business and management established in The Netherlands and is based in the city of The Hague. The IBSH is unlike many othe ... Lees meer

The International Business School The Hague (IBSH) is an innovative school of business and management established in The Netherlands and is based in the city of The Hague. The IBSH is unlike many other business schools in that it has specifically designed its PhD-, Master- and Bachelor programs to challenge its students to become better business leaders. Lees Minder