Bachelor in Business en Management (met professionele praktijk)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De cursus

Deze Business and Management-graad is bedoeld voor studenten die willen werken in de snel veranderende wereld van private en publieke organisaties, teams willen coördineren en middelen efficiënt willen gebruiken, of een eigen bedrijf willen opzetten en runnen.

Lincoln International Business School wil ondernemende, inzetbare afgestudeerden met de vaardigheden en probleemoplossend vermogen produceren om een ​​internationaal perspectief te nemen en om een ​​verschil te maken in het bedrijfsleven. Studenten worden aangemoedigd om te denken en te handelen als een manager, hun kritisch denkvermogen te ontwikkelen en een brede kennis op te bouwen van zakelijke kernonderwerpen.

Studenten kunnen na het tweede jaar kiezen voor een jaar professionele praktijk. Van hen wordt verwacht dat zij hun eigen betaalde plaatsing zoeken, maar tutoren kunnen desgewenst ondersteuning bieden tijdens het proces. Studenten die hun studie succesvol afronden met een jaar professionele ervaring, ontvangen de onderscheiding BA (Hons) Business and Management (met professionele praktijk). Degenen die dat niet doen, ontvangen een BA (Hons) Business and Management Award of gelijkwaardige uitreiking.

Er zijn geen collegegeld voor het jaar van de Professional Practice, maar studenten moeten betalen voor hun eigen reis-, verblijfs- en algemene kosten van levensonderhoud.

Hoe je bestudeert

In het eerste jaar van de opleiding kunnen studenten hedendaagse bedrijfsanalyses, gedrag in organisaties, communicatie en financiën en marketing bestuderen. Tijdens het tweede jaar hebben studenten de mogelijkheid om enkele van de meer complexe aspecten van management te onderzoeken, waaronder besluitvorming, human resource management, financiën, innovatie en operaties. Het laatste jaar kunnen studenten zich specialiseren in gebieden zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen, crisisbeheer, ondernemerschap of financiën.

Professionele oefening

Het extra jaar biedt de mogelijkheid voor studenten om na hun tweede studiejaar een periode van werkervaring te voltooien om hun kennis in een echte zakelijke omgeving toe te passen. Degenen die ervoor kiezen om een ​​beroepspraktijkjaar te volgen, hoeven voor dat jaar geen collegegeld te betalen, maar moeten wel betalen voor hun reis-, verblijfs- en algemene kosten van levensonderhoud.

Studenten die niet in staat zijn om deel te nemen of ervoor kiezen om niet deel te nemen aan de Professional Practice-jaarregeling, kunnen de optie hebben om een ​​werkgerelateerd project te ondernemen, zoals een stuk consultancy of een ondernemingsproject.

Studenten worden aangemoedigd om onafhankelijkheid te ontwikkelen in hun denken en hun eigen tijd te beheren binnen een kader van richting en ondersteuning aangeboden door docenten. De cursus is bedoeld om studenten bewust te maken van kwesties met betrekking tot gedragscodes en ethisch gedrag.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

In het eerste jaar, evaluatie is 59% cursussen, 14% praktische examens en 27% schriftelijke examens. In het tweede jaar is het 65% cursussen, 7% praktische examens en 28% schriftelijke examens. In het derde jaar is het 69% cursussen, 15% praktische examens en 16% schriftelijke examens.

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Kenmerken

ondernemerschap

De University of Lincoln is trots op haar aanpak om het ondernemerschap bij haar studenten te bevorderen. Lezingen en beoefenaars van bezoeken geven inzicht in de huidige praktijk en mondiale problemen, terwijl projecten uit de praktijk helpen studenten uitdagen om probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Voorbereidingscursussen voor internationale studenten:

Voor internationale studenten die niet voldoen aan de criteria voor directe toegang tot dit diploma, bieden wij het International Year One in Business en Management. Afhankelijk van je Engelse taalniveau zul je drie of vier termen studeren en dan direct doorgaan naar het tweede jaar van deze graad, op voorwaarde dat je aan de vereiste voortgangseisen voldoet. Zie www.lincoln.ac.uk/isc voor meer informatie over programma's die worden aangeboden door het International Study Centre van de universiteit


Als u meer informatie wilt over de toelatingseisen of wilt bespreken of de kwalificaties die u momenteel bestudeert acceptabel zijn, neem dan contact op met het Admissions-team op 01522 886097 of stuur een e-mail naar admissions@lincoln.ac.uk

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Lees meer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Lees Minder