Bachelor in Bouw Bedrijfskunde

Lithuania Business University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Bouw Bedrijfskunde

Lithuania Business University of Applied Sciences

De bouw business management opleiding is ontworpen om managers voor te bereiden om te kunnen begrijpen de bouw, de planning en organisatie door het toepassen van verschillende technologieën ook inzicht in de diversiteit van de bouwwerkzaamheden, consistentie, technische en technologische middelen en in staat zijn om te onderzoeken en te kiezen voor een markt.

De inhoud van het programma

Toekomstige managers studeren algemene vakken: hogere wiskunde, communicatiepsychologie, Engelse taal en vakken van de studietak: theorie van de economie, grondbeginselen van het recht, basisprincipes van het management, boekhoudprincipes, bouwmaterialen, bouwtechnologie en organisatie, technische systemen van gebouwen, basics van het schatten, renoveren van gebouwen.

Studenten die kiezen voor specialisatieonderzoek vastgoedmanagement: vastgoedbeheer, basiskennis van vastgoedwaardering, handel in onroerend goed, marktonderzoek.

Degenen die kiezen voor onderzoek naar materiaalstudies in bouwmateriaal: producten en materialen van bouwtechnische systemen, marktonderzoek, logistiek, bouwversieringsmaterialen.

Het praktische gedeelte van de studie vindt plaats in drie fasen: inleidend, professioneel en finaal. Stages helpen studenten om te leren over de middelen van de bouw en de organisatie van activiteiten van het onroerendgoedbedrijf, principes van klantcommunicatie, consolideren van kennis in personeelsplanning, organisatie van bouw- en decoratiematerialenlevering, bouw en constructiebeoordeling . Het totale aantal stages is 30 credits.

De opleiding wordt afgesloten met de verdediging van de professionele bachelorscriptie. De afgestudeerde krijgt een management professionele bachelordiploma.

Toelatingseisen

Kandidaten die geslaagd zijn voor het eindexamen en het volwassenheidscertificaat hebben behaald, kunnen een aanvraag indienen voor de niet-bekostigde plaats (VNF). Toelating tot de staat-niet-bekostigde studies vindt plaats rechtstreeks in de University of Applied Sciences.

Degenen die willen studeren in de Lithuania Business University of Applied Sciences volgens de niet-bekostigde plaats van de staat en een beurs krijgen (VNF / st) , moeten deelnemen aan de algemene toelating van 1 juni tot 21 juli tijdens de algemene toelating tot alle Litouwse instellingen van hoger onderwijs op www.lamabpo.lt Aanvragers maken verbinding met de LAMA BPO-website en vermelden: Lithuania Business University of Applied Sciences ; de opleiding; VNF / studiebeurs *

* Studiebeurs wordt gegeven aan studenten op alle niveaus, die een aanvraag indienen voor niet-bekostigde studieplaatsen met de hoogste scores. Studiebeurs wordt toegekend voor de hele onderzoeksperiode. Aan het einde van elk academiejaar kan een student ervoor kiezen om dezelfde studie te volgen in een andere instelling voor hoger onderwijs zonder de beurs te verliezen.

Onderwerpen van de competitieve score en gewogen coëfficiënt voor het aanvragen van de niet-bekostigde plaats bij de studiebeurs (VNF / st) en behaalde het rijpheidscertificaat in 2017:

  1. Wiskunde 0.4 (einde van de examens)
  2. De Litouwse taal en literatuur 0.2 (eindexamen staatsexamen)
  3. Vreemde taal (Engels, Duits of Frans) (staatsexamen verlaat)
  4. Geschiedenis of aardrijkskunde 0.2 (staatsexamen of laatste jaarcijfers)
  5. Vreemde taal / Informatietechnologie / Biologie / Aardrijkskunde / Geschiedenis / Kunst 0.2 (einde van staatsexamen of van school verlaten examen of laatste jaarlijks cijfer)

Careers

Na de studie zullen afgestudeerden kunnen werken:

  • Directeur of afdelingshoofd: bouworganisaties en bouwmaterialenproductie in commerciële afdelingen, handelsagentschappen voor bouwmaterialen en producten, makelaars.
  • Creëer uw bedrijf dat betrokken is bij de bouw, het bouwen van producten, handel of onroerend goed.

Na hun afstuderen in het bouwprocesmanagement kunnen studenten verder studeren aan de universiteit en een hogere kwalificatie volgen op het gebied van economie, management en bedrijfskunde.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 19, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Litouwen - Memel, KlaipÄ—da
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Memel, KlaipÄ—da
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan