Bachelor in Criminologie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Criminologie, recht en maatschappij

Criminologie, rechten en maatschappij is een dynamische, multidisciplinaire eenheid. Studenten op graduate en undergraduate niveau ontwikkelen een sterke basis in onderzoek, methoden, theorieën en systemen van justitie, criminologie en misdaadbeleid, veiligheid, en recht en samenleving. Ze studeren af ​​met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de oorzaken en gevolgen van misdaad en onrecht te begrijpen, de antwoorden van criminele en civielrechtelijke instellingen, en wat werkt om de sociale omstandigheden te verbeteren tussen getroffen individuen, gemeenschappen, organisaties en landen.

Bacheloropleidingen

Bedankt voor je interesse in de Criminology, Law and Society (CLS) undergraduate-programma's aan de George Mason University! Zie hieronder voor het aanvragen van en verschillende bronnen voor toekomstige Mason-studenten.

Stap één: bekijk de informatie over het CLS-programma

Programmavereisten voor de CLS-opleiding, informatie over concentraties, minderjarigen en alumniprofielen zijn allemaal te vinden op de pagina met voorlichtingsinformatie.

Stap twee: woon een Admissions-evenement bij

We raden u ten zeerste aan om uw naam op de Admissions-mailinglijst te zetten. U ontvangt informatie per e-mail over open huizen voor aankomende en inkomende studenten en andere evenementen die nuttig zouden kunnen zijn terwijl u zich voorbereidt om lid te worden van de Mason Nation! Door deel te nemen aan een aankomend evenement, leer je meer over toelatingseisen, overdrachtskredieten, maak je een rondleiding over de campus en beantwoord je je vragen voordat je solliciteert.

Stap drie: Toepassen op Mason

Wanneer u zich aanmeldt bij George Mason, wordt u gevraagd om uw beoogde studieprogramma aan te duiden. Door criminologie, recht en maatschappij te selecteren, ga je naar de universiteit met de major en wordt je geadviseerd over je resterende vereisten bij een nieuwe studentoriëntatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmar ... Lees meer

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmark for a bold, progressive education that serves the needs of our students and communities. To that end, we have 10 schools and colleges devoted to a variety of areas of study. Lees Minder
Fairfax , Washington + 1 Meer Minder