Bachelor in Culinary Arts

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kies met de Bachelor in Culinary Arts een opleidingspad van topkwaliteit en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen als Chef en / of Manager in de internationale restaurantindustrie, of om uw eigen vestiging te openen .


Programma Hoogtepunten

  • Ontwikkel duale vaardigheden in techniek en management

  • Profiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docenten

  • Unieke lesmethodes die kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau combineren om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgeven

  • Echte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studies

  • Doe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een Engelstalig programma


Programma-inhoud

Jaar 1 - Ontdekken: beheers de basistechnieken voor culinaire en patisseriekunst - Ontwikkel producten en kennis van de industrie - Leer efficiënte aanbod- en kostenbeheer stage van 5 maanden.

Jaar 2 - Master: Praktijk van geavanceerde technieken in de culinaire kunsten, nieuwe trends en superieure gebakskunsten - Neem de filosofie en principes van innovatie van Alain Ducasse over - Leer management- en marketingfundamentals Stage van 5 maanden.

Year 3 - Create: Neem deel aan Business Games en ontwikkel vaardigheden bij het maken van concepten - Master R


Volgende innames

7 september 2020 (Academisch jaar 2020 onder het beschermheerschap van Romain Meder)

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now ... Lees meer

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now part of Sommet Education, the world-leading hospitality management education group, we are delighted to bring our French savoir-faire and knowledge in culinary and pastry arts to a wider audience. We offer a complete range of educational programs, from intensive entrepreneurial training courses to Bachelor degrees. Our programs are delivered by passionate and highly qualified professionals, who know that an effective training requires a personalized follow-up. Lees Minder