Lees de Officiële Beschrijving

Kies met de Bachelor in Culinary Arts een opleidingspad van topkwaliteit en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen als Chef en / of Manager in de internationale restaurantindustrie, of om uw eigen vestiging te openen .


Programma Hoogtepunten

  • Ontwikkel duale vaardigheden in techniek en management
  • Profiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docenten
  • Unieke lesmethodes die kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau combineren om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgeven
  • Echte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studies
  • Doe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een Engelstalig programma


Programma-inhoud

Jaar 1 - Ontdekken: beheers de basistechnieken voor culinaire en patisseriekunst - Ontwikkel producten en kennis van de industrie - Leer efficiënte aanbod- en kostenbeheer stage van 5 maanden.

Jaar 2 - Master: Praktijk van geavanceerde technieken in de culinaire kunsten, nieuwe trends en superieure gebakskunsten - Neem de filosofie en principes van innovatie van Alain Ducasse over - Leer management- en marketingfundamentals Stage van 5 maanden.

Year 3 - Create: Neem deel aan Business Games en ontwikkel vaardigheden bij het maken van concepten - Master R


Volgende innames

2 september 2019 (Academisch jaar 2019 onder het beschermheerschap van Gilles Goujon)

Opleiding te volgen in:
Engels
Frans
Laatst bijgewerkt op January 19, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
12,000 EUR
Alle belastingen inbegrepen
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Juli 29, 2022
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juli 29, 2022

Campus Insiders - Ducasse Education