Bachelor in Cybersecurity

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom belangrijk in cybersecurity?

Als een cybersecurity major leren studenten vaardigheden en technieken die hen voorbereiden op succes in hun carrière of graduate studies. Cybersecurity is de bescherming van infrastructuur, systemen, apparaten, netwerken, informatie en applicaties tegen aanvallen, schade, verlies of ongeoorloofde toegang door middel van geschikte technologieën, praktijken en technieken. Het programma richt zich op algemene computerkennis en de nodige vaardigheden om veilige, op computers gebaseerde systemen te creëren, ontwikkelen en implementeren.

Afgestudeerden beschikken over vaardigheden en expertise met betrekking tot cyberbeveiliging, waaronder de preventie en detectie van cyberaanvallen op computergerelateerde infrastructuur binnen een organisatie. Studenten hebben een breed begrip van computersystemen, waaronder hardware, netwerken, besturingssystemen, informatiebeveiliging en programmering. Studenten zullen ook vaardigheden hebben die gerelateerd zijn aan computerbeveiligingsbeleid en de implementatie daarvan, evenals een relevant begrip van social engineering als een middel voor computerkwetsbaarheid.

Studenten leren een complex computerprobleem analyseren en passen principes van computergebruik en andere relevante disciplines toe om oplossingen te identificeren en te leren ontwerpen, implementeren en evalueren van computersystemen aan de hand van een reeks vereisten, waaronder beveiligingsvereisten. Studenten zullen leren werken in teams, effectief communiceren en wettelijke en ethische principes toepassen om geïnformeerde beoordelingen te maken in een computercontext. Afgestudeerden kunnen beveiligingsprincipes en -praktijken toepassen op de omgeving, hardware, software en menselijke aspecten van een systeem, evenals systemen analyseren en evalueren met betrekking tot het onderhouden van operaties in de aanwezigheid van risico's en bedreigingen.

Carrièremogelijkheden

Cybersecurity-afgestudeerden zijn erg in trek in alle industriesegmenten, waaronder computersystemen, banken en financiële instellingen, onlinewinkels, ziekenhuizen, transport, wetenschappelijke en medische laboratoria, fabrieken, universiteiten, ruimtevaart-, productie- en farmaceutische bedrijven. Elk bedrijf dat computers gebruikt, loopt het risico op cyberaanvallen. De banengroei van 18% wordt voorspeld door het Amerikaanse ministerie van arbeid en het Forbes-magazine voorspelt in de nabije toekomst meer dan een miljoen vacatures in cybersecurity. Verwacht wordt dat de cyberbeveiligingsmarkt zal groeien van $ 75 miljard in 2015 tot $ 170 miljard in 2020. Cybersecurity vacatures zijn de afgelopen vijf jaar met 75% toegenomen.

Beroepsgerichte leerervaringen

De School voor Computer Science and Information Systems organiseert jaarlijks een professioneel adviesteam met meer dan 40 professionals uit verschillende sectoren om het computerwetenschappelijk curriculum van Northwest te bespreken. Professionals worden op de hoogte gehouden van nieuwe technologie en zorgen ervoor dat het curriculum op Northwest actueel is met trends.

MINK WIC (Missouri, Iowa, Nebraska, Kansas Women in Computing) is opgericht in 2011 en stelt vrouwen in staat hun rol op het gebied van computers en technologie te bespreken en ervaringen en strategieën voor succes te delen. In de afgelopen jaren kwamen meer dan 240 studenten, docenten en professionals uit de regio bijeen om hun passie voor computerwetenschap en technologie te delen.

Studentenorganisaties

De Association of Computing Machinery bevordert belangen in computers en applicaties en biedt tevens een communicatiemiddel voor personen die belangstelling hebben voor computers.

De Association of Computing Machinery - Women's (ACM-W) viert, informeert en ondersteunt vrouwen in informatica en werkt samen met een gemeenschap van computerwetenschappers, opvoeders, werkgevers en beleidsmakers om de werk- en leeromgevingen voor vrouwen te verbeteren.

stages

Hoewel stages bij de major bedrijfstechnologie niet verplicht zijn, worden ze sterk aangemoedigd om hands-on, real-world ervaring op te doen.

In het buitenland studeren

Study Abroad is een mogelijkheid voor studenten om hands-on internationale ervaring toe te passen op hun academische ontwikkeling. Faculteit leden bieden korte-termijn studieprogramma's die studenten voorbereiden voor, tijdens en na het programma. Er zijn twee soorten buitenlandse studieprogramma's beschikbaar: faculteitsbestuurd en traditioneel studeren in het buitenland.

Het traditionele programma kan een semester, zomer- of jaarprogramma zijn en wordt gegeven door de internationale partnerinstellingen van Northwest.

Het verschil in het noordwesten

Northwest, opgericht in 1905, is een traditionele campus met meer dan 7.200 undergraduate en graduate studenten. Gelegen in het midden van overal , Maryville is twee uur van Omaha, Nebraska en Kansas City, Missouri en
2 ½ uur van Des Moines, Iowa.

  • De studieboeken en laptopverhuurprogramma's besparen studenten bijna $ 7.300 in vier jaar tijd.
  • Gerangschikt als de hoogste gematigd selectieve regionale universiteit in de "25 beste colleges" door US News and World Report voor de derde keer in vier jaar.
  • De Bearcat Advantage biedt out-of-state studenten de mogelijkheid om in-state collegegeld tarieven te verdienen die meer dan $ 6000 kunnen besparen. Met de gemiddelde niet-gegradueerde financiële steun van $ 5.467 voor in-state studenten en $ 8.286 voor studenten buiten de staat, biedt Northwest een kwaliteitsonderwijs tegen een betaalbare prijs.
  • In Northwest dekt de American Dream Grant 100% van het collegegeld en de kosten voor Pell-in aanmerking komende studenten.
  • Studentenorganisaties, stages en professionele leerervaringen zorgen ervoor dat studenten Career Ready zijn, dag één.
Laatst bijgewerkt op aug 2018

Over de school

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Lees meer

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Lees Minder