Bachelor in Digital Business

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Digital Business

Southern Cross University

Of u nu een startup wilt bouwen, een bedrijf wilt helpen beheren of een beter leven wilt creëren voor anderen die bij een NGO werken, u moet zowel bedrijf als technologie begrijpen.

Technologische verandering verandert industrieën en bedrijven, en creëert zowel bedreigingen als kansen die een mix van inzichten in digitale systemen en fundamentele zakelijke vaardigheden vereisen om te navigeren.

Onze nieuwe Bachelor of Digital Business , een van de slechts twee graden in zijn soort in Australië, bereidt je voor op een carrière als specialist in digitaal zakendoen, in staat om technologie te ontgrendelen om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Als afgestudeerde kun je vaardigheden combineren in programmeren, data-analyse en cybersecurity met een praktisch begrip van bedrijfsbeheer, wetgeving en marketingprincipes om een ​​sterke bijdrage te leveren aan veel organisaties.

Het behalen van een Bachelor of Digital Business diploma geeft je mogelijkheden waar veel vraag naar is in een groot aantal sectoren en sectoren, met de mogelijkheid om te helpen bij het oplossen van een enorm scala aan digitaal gebaseerde zakelijke problemen.

Je kunt de Bachelor of Digital Business studeren aan de Gold Coast Campus of online.

Toelatingseisen

Categorie

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van generieke bedrijfscategorieën werken meestal op het gebied van reclame, marketing, public relations, productbeheer, internationale zaken, human resource management, investeringen, bankieren, boekhouding en financiën.

De Bachelor of Digital Business zal afgestudeerden afstuderen met carrièrekansen op deze gebieden, maar ook in een bredere waaier van loopbanen, waaronder als bedrijfsanalisten, programmeurs, multimediaontwikkelaars, systeemanalisten, softwareingenieurs, projectmanagers en webontwikkelaars.

Professionele plaatsing

Studenten kunnen kiezen, als keuzevakken, een of twee dubbel gewogen stage-eenheden.

Grote studiegebieden

De belangrijkste onderzoeksgebieden omvatten management, marketing, ondernemerschap en innovatie, e-commerce, webtechnologie en cyberbeveiliging.

Evaluatiemethoden

Beoordeling kan zijn in de vorm van essays, rapporten, audio- of videopresentaties, online quizzen, case-analyses en examens.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
25,200 AUD
$ 3.000 per eenheid.
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Bilinga, Queensland
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 5, 2022
Startdatum : Juli 2, 2019
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Bilinga, Queensland
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 5, 2022
Juli 2, 2019
Australiƫ - Bilinga, Queensland
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2022