Overzicht

Wil je misdaden onderzoeken, cybercriminelen stoppen? Zoals computers? Puzzels oplossen?

Met het toenemend gebruik van computers om misdaden te plegen en de groeiende vraag naar computergegevens in civiele procedures, is er voor forensisch deskundigen snel een behoefte ontstaan ​​om bruikbare informatie uit computergegevens te extraheren.

Bloomsburg University biedt de enige digitale forensische bachelordiploma in het Pennsylvania State System of Higher Education en is Pennsylvania's Centre for Digital Forensics. Bloomsburg afgestudeerden werken in wetshandhaving, binnenlandse veiligheidsdiensten, advocatenkantoren en particuliere bedrijven.

Bij de BU zullen digitale forensische majors:

 • Onderzoek computers en smartphones
 • Herstel verwijderde foto's, documenten en internetactiviteit
 • Ontdek verborgen gebieden op harde schijven
 • Traceer netwerkactiviteit om zwakke punten en compromissen te vinden
 • Test de beveiliging van computersystemen en netwerken
 • Bepaal systeem- en netwerkkwetsbaarheden
 • Ontdek manieren om systemen en gegevens tegen hackers te beschermen
 • Reageren op cyberdoorbraken

Centrum voor Academische Excellentie

Bloomsburg University is aangewezen als Nationaal Centrum voor Academische Excellentie (CAE) in Cyber ​​Defense Education met een focus op het gebied van digitale forensische wetenschap tot het jaar 2021. De CAE-aanduiding, gezamenlijk gesponsord door de National Security Agency en het Department of Homeland Security , erkent dat het digitale forensisch onderzoeksprogramma van Bloomsburg voldoet aan strenge criteria met betrekking tot het curriculum, de faculteit, het onderzoek en een instellingsbrede inzet voor informatieborgingspraktijken en cyberdefensieonderwijs.

Studenten die door CAE aangewezen scholen bezoeken, komen in aanmerking voor het aanvragen van gerelateerde beurzen en beurzen via het Federal Cyber ​​Service Scholarship for Service Program.

Digital Forensics-programma

 • Cursusvolgorde
 • Graad Checklist
 • Schema van cursusaanbod

CyberAuto Daag meer uit dan alleen concurrentie

Het was niet alleen de concurrentie die de SAE CyberAuto-uitdaging van deze zomer uitvoerde, inclusief een 24-uurs hackwedstrijd, zo gedenkwaardig voor een paar Bloomsburg University forensics majors. Ze kwamen weg met een geweldige leerervaring en werkleads door direct te netwerken met professionals uit de cybersecurity en auto-industrie.

"De competitie bestaat uit drie en een halve dag les," zei David Lucas, die werd vergezeld door Donald Tennant tijdens de vijfdaagse SAE-uitdaging in Michigan. "We beginnen om 8 uur en eindigen elke dag rond 9 tot 10 uur. Dit waren intense lessen over verschillende manieren waarop we een voertuig kunnen hacken. "

"De enorme hoeveelheid kennis gepaard met het verlaten van gecertificeerde CanBUS-netwerken was een onderscheiding op zich," zei Tennant.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 15 andere vakken van Bloomsburg University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
3,858 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020

A Look At Digital Forensics