Bachelor in Digital Game Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Digitaal spelontwerp

In onze tijd, vooral met de ontwikkelingen op het gebied van mobiele platforms en internettechnologieën, zijn computerspellen nogal verspreid in ons land geworden, omdat ze over de hele wereld zijn uitgegroeid tot populaire media die worden gebruikt door grote massa's zonder onderscheid naar geslacht of leeftijd .

'The Digital Game Design Undergraduate Program', dat met name in ons land en Istanbul een voorloper wordt met een aanpak die verschillende disciplines zoals kunst, technologie en economie verenigt onder het dak van design, heeft tot doel gekwalificeerd personeel te leveren aan de sector en creatieve, innovatieve projecten en teams ontwikkelen om zowel lokaal als mondiaal succes te bereiken.

Het Digital Game Design Undergraduate Program dat is opgericht onder de Faculteit Communicatie, met zijn interdisciplinaire aanpak, verenigt niet alleen de software-, kunst- en designdomeinen, maar biedt ook een interdisciplinaire werkomgeving aan onze universiteit en de faculteiten van ingenieurswetenschappen en onderwijs in het bijzonder. Studenten, die in hun eerstejaars jaar in de basisklassen samenkomen, zetten hun eerste stappen richting specialisatie in hun tweede jaar door een van de software- en kunstverticalen onder het dak van het ontwerp te selecteren op basis van hun talenten. De studentenroutes kruisen elkaar opnieuw in de projectklassen, waar ze transformeren tot gameteams en produceren samen met de consultancy van onze academische staf. Lokale en internationale stages die worden uitgevoerd via het COOP-systeem in het kader van onze universiteit, die studenten samenbrengt met het bedrijfsleven tijdens hun studentenleven, en het BUG sectorale communicatienetwerk verbetert de ervaringen van studenten en actualiseert hun kennisbank.

Naast het Bahçeşehir University Game Lab (BUG), opgericht in het kader van de Faculteit Communicatie en het Game Design Graduate Program (Master BUG), gevormd in het kader van het Instituut voor Sociale Wetenschappen, het activeringscentrum BUG Berlijn en de gameproductiestudio BUG Pro-stichtingen dragen rechtstreeks bij aan het programma. Dit programma, dat een groot verschil creëert door te werken in integratie met het virtual reality incubatiecentrum VR First BAU en Cryengine Academy, opgezet in samenwerking met de wereldwijde gamegigant Crytek, kan worden beschouwd als een pionier in ons land.

Terwijl studenten kunnen profiteren van de voortdurend toenemende internationale verbindingen en het lokale en buitenlandse brede sectorale communicatienetwerk van de afdeling, krijgen ze ook de kans om investeerders te ontmoeten door zich aan te melden voor versnellingsprogramma's zoals Gamebootcamp İstanbul - een initiatief van StartersHub, opnieuw ondersteund door ons.

Dit programma biedt alle fasen van de spelproductie, zowel in theorie als in de praktijk, voor iedereen die ervan droomt gameontwerper te worden, biedt zijn studenten de mogelijkheid om hun doelen in een wereldwijde sector te bereiken.109983_22_001.jpg109984_22_002ii.jpg109985_22_018.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Lees meer

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Lees Minder
Istanbul , Turkije online + 1 Meer Minder