Bachelor in Duurzame Innovatieve Economie

Irkutsk National Research Technical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Duurzame Innovatieve Economie

Irkutsk National Research Technical University

Programma-overzicht en doelstellingen

De bacheloropleiding ' Duurzame innovatieve economie ' in het Engels is gericht op het opleiden van hooggeschoolde economen en hoofden van vooraanstaande internationale bedrijven, overheidsinstanties, onderzoekscentra en universiteiten. Het programma integreert fundamentele training op het gebied van de moderne economische theorie, wiskunde, informatieverwerkingstechnieken, statistiek, econometrie met innovatie en ecologische vooroordelen. We leren onze studenten om efficiënt en effectief te zijn en om optimale oplossingen te zoeken. Innovaties in de economie hebben een hoge toegevoegde waarde en moeten een doorbraak maken in industrie 4.0. Ecologische aanpak in de economie vergemakkelijkt het herstel van hernieuwbare hulpbronnen en het verhogen van de efficiëntie van gemeenschappen, ondernemingen, steden en de wereldeconomie in het algemeen.

Wij trainen specialisten die in staat zijn om economische analyses uit te voeren, risico's en oplossingsmogelijkheden te evalueren, economische efficiëntie van projecten en programma's in te schatten; het potentieel van innovaties schatten en toepassen op de reële economische sector; managementvaardigheden bezitten om een ​​strategie te ontwikkelen en uit te voeren; uitgerust met kennis van milieuvriendelijke benaderingen in de economie en bekwaam om te profiteren van ecologische oplossingen van afvalrecycling, gebruik van recyclebare materialen, waterbehandeling, luchtzuivering en toepassing van "groene" technologieën.

Het programma biedt om te leren: wiskundige analyse; lineaire algebra; waarschijnlijkheidstheorie en wiskundige statistiek; grondbeginselen van de economische theorie; micro-economie; macro-economie; Milieu-economie; econometrie; accounting; sociale en economische statistieken; innovatieve economie; institutionele economie.

Carrièremogelijkheden

Ons onderwijs staat bekend om zijn hoge graad van concurrentievermogen op de arbeidsmarkt. Bovendien bieden twee diploma's en studentenmobiliteit extra werkgelegenheid bij grote bedrijven, waaronder die in China of India. Onze afgestudeerden zullen in staat zijn om een ​​carrier te maken bij de internationale multinationals, hun eigen bedrijf te openen en deze te ontwikkelen, alsook om te werken voor de overheidsinstanties om verworven kennis en benaderingen in het economisch beleid van hun regio of land te implementeren.

In het buitenland studeren

Het programma biedt de mogelijkheid om een ​​half jaar of een jaar training door te brengen aan een van de toonaangevende universiteiten in China of India. Uitwisselingsstudenten worden getraind in Engelstalige middelgrote programma's die de Chinese of Indiase economische aanpak omvatten om structuur en eigenaardigheden van de economische modellen van de gastlanden te onderzoeken.

Verder biedt het programma de mogelijkheid om een ​​andere vreemde taal te leren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
150,000 RUB
Locations
Rusland - Irkutsk, Oblast Irkoetsk
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Irkutsk, Oblast Irkoetsk
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan