Bachelor in Ecology Engineering en Pure Energy

Irkutsk National Research Technical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Ecology Engineering en Pure Energy

Irkutsk National Research Technical University

Programma-overzicht en doelstellingen

Dit bachelorprogramma is ontwikkeld om algemene specialisten op te leiden die zich bezighouden met milieuproblemen, duurzaam natuurbeheer en pure energie. Het universele programma integreert fundamentele theoretische kennis met toegepaste laboratorium- en experimentele, technische en technische, methodologische en technologische vaardigheden. Het programma is gericht op een bijzondere opleiding van zowel technologen die in staat zijn om ecologische en energietechnologieën en apparatuur toe te passen, als ingenieurs die een nieuw product kunnen ontwikkelen en dit in het bedrijfsleven kunnen implementeren. De aanvullende vaardigheden in de economie van natuurbeheer zullen de ontwikkeling van nieuwe producten en de juiste presentatie en marketing ervan vergemakkelijken.

We bevorderen specialisten die zijn uitgerust met vaardigheden op het gebied van systeembenadering, die in staat zijn om zowel fundamentele strategische als toegepaste taken te begrijpen en op te lossen; fundamentele kennis van natuurkunde, wiskunde, scheikunde, biologie en computermodellering; praktische vaardigheden in technologische activiteit - methoden, onderzoek, verwerking, analyse; diepgaande engineeringvaardigheden in uitvinden, ontwerpen, prototyping; vaardigheden op het gebied van commercialisering en rechtsbescherming.

Het programma biedt om fysieke methoden en IT te leren in pure energie- en milieuonderzoeksgebieden; geografische en informatiesystemen; geo-ecologische monitoring; sociale ecologie, menselijke ecologie; computermodellering van processen en werken met big data; risicoanalyse in milieubeheer; evaluatie van milieuschade; milieuaudit; natuurbeheer economie.

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden hebben de expertise die nodig is om nieuwe methodologische en technische oplossingen voor bestaande en potentiële milieuproblemen te ontwikkelen en implementeren en om energie-efficiënte technologieën te implementeren. Ze zullen hun eigen innovatie-startups kunnen lanceren en ideeën en technologieën in de echte sector kunnen implementeren, alsook voor grote bedrijven kunnen werken, technologieën en apparaten op het gebied van pure energie, afvalrecycling, waterbehandeling en lucht kunnen analyseren, selecteren en toepassen. zuivering, klimaatmonitoring, etc.

In het buitenland studeren

Al onze studenten hebben, in overeenstemming met hun wens, de gelegenheid om een ​​opleiding te volgen aan universiteiten in China of India gedurende één semester of één academisch jaar. Extra kosten voor training in het buitenland worden niet in rekening gebracht. Studenten betalen al hun uitgaven voor reizen, accommodatie, maaltijden en studentenvisa.

Verder biedt het programma de mogelijkheid om een ​​andere vreemde taal te leren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
150,000 RUB
Locations
Rusland - Irkutsk, Oblast Irkoetsk
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Irkutsk, Oblast Irkoetsk
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan