Bachelor in de economie van zakelijke ondernemingen

Lithuania Business University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de economie van zakelijke ondernemingen

Lithuania Business University of Applied Sciences

Onderscheidende kenmerken van de opleiding: het programma legt de nadruk op praktische training.

Het College opgericht SIMULITH-centrum biedt de mogelijkheid voor studenten om te oefenen in een professionele beroepsopleidingsfirma Biurometa. Tijdens de training in dit bedrijf werken studenten in verschillende afdelingen van het bedrijf (financiën - boekhouding, inkoop, verkoop - marketing en personeel) en simuleren ze de feitelijke bedrijfsvoering - financiële prestaties van de onderneming. Studenten hebben toegang tot actuele documenten, implementeren hun eigen ideeën en plannen en ervaren de zakelijke praktijk van het bedrijf, werken samen met andere Litouwse en buitenlandse praktijkopleidingsbedrijven.

Tijdens de studies leren studenten over het modelleren van economische processen ECOSYS. Deze simulatieactiviteiten zijn bedoeld om studenten bewust te maken van interwerkprincipes bij de overheid, bedrijven, huishoudens en media; en leren strategische en strategische beslissingen op korte en lange termijn te nemen die van invloed zijn op de duurzame ontwikkeling van de staat; geef ook inzicht in en kennis van de berekening en beoordeling van belangrijke economische indicatoren; de vaardigheden van studenten ontwikkelen om in een team te werken, ideeën overtuigend bespreken en presenteren.

Studies in het college dragen bij aan het versterken van persoonlijke kwaliteiten die nodig zijn voor succesvol werk van de econoom: logisch-analytisch denken, verantwoordelijkheid, creativiteit, ondernemerschap en andere kenmerken.

De inhoud van het programma

Micro-economie, Macro-economie, Onderzoeksmethodologie en gegevensanalyse, Bedrijfsethiek en sociale verantwoordelijkheid, Informatica-technologieën, Fundamentals of management, Economie van zakelijke ondernemingen, Economie van investeringen, Financiële grondbeginselen, Marketingbasics, Zakelijk recht, Ondernemerschap, Course Paper, Logistiek, Regionaal Economics, Banking, Personnel Health and Safety, Accounting, Planning of Enterprise Activity, Pricing, Business Taxation, Econometrics.

Studenten die de specialisatie van de bedrijfseconomie van de scheepvaart selecteren, bestuderen de economie van mariene bedrijven, juridische regelgeving voor mariene bedrijven, organisatie van havenarbeid, logistiek en expeditie. En degenen die de specialisatie van Financiën van zakelijke ondernemingen selecteren, bestuderen financieel bedrijfsbeheer, openbare financiën, internationale financiële afwikkeling, financiële markten en instellingen.

Er zijn drie fasen van oefenen: cognitieve oefening, beroepspraktijk, de laatste beroepsuitoefening .

Toelatingseisen

Kandidaten die geslaagd zijn voor het eindexamen en het volwassenheidscertificaat hebben behaald, kunnen een aanvraag indienen voor de niet-bekostigde plaats (VNF). Toelating tot de staat-niet-bekostigde studies vindt plaats rechtstreeks in de University of Applied Sciences.

Degenen die willen studeren in de Lithuania Business University of Applied Sciences volgens de niet-bekostigde plaats van de staat en een beurs krijgen (VNF / st) , moeten deelnemen aan de algemene toelating van 1 juni tot 21 juli tijdens de algemene toelating tot alle Litouwse instellingen van hoger onderwijs op www.lamabpo.lt Aanvragers maken verbinding met de LAMA BPO-website en vermelden: Lithuania Business University of Applied Sciences ; de opleiding; VNF / studiebeurs *

* Studiebeurs wordt gegeven aan studenten op alle niveaus, die een aanvraag indienen voor niet-bekostigde studieplaatsen met de hoogste scores. Studiebeurs wordt toegekend voor de hele onderzoeksperiode. Aan het einde van elk academiejaar kan een student ervoor kiezen om dezelfde studie te volgen in een andere instelling voor hoger onderwijs zonder de beurs te verliezen.

Onderwerpen van de competitieve score en gewogen coëfficiënt voor het aanvragen van de niet-bekostigde plaats bij de studiebeurs (VNF / st) en behaalde het rijpheidscertificaat in 2017:

  1. Wiskunde 0.4 (einde van de examens)
  2. De Litouwse taal en literatuur 0.2 (eindexamen staatsexamen)
  3. Vreemde taal (Engels, Duits of Frans) (staatsexamen verlaat)
  4. Geschiedenis of aardrijkskunde 0.2 (staatsexamen of laatste jaarcijfers)
  5. Vreemde taal / Informatietechnologie / Biologie / Aardrijkskunde / Geschiedenis / Kunst 0.2 (einde van staatsexamen of van school verlaten examen of laatste jaarlijks cijfer)

Careers

Afgestudeerden krijgen de kans om als econoom, analist, accountant, projectmanager of andere competenties die econoomposities vereisen in bedrijven, overheidsinstellingen en economische en financiële instellingen, hun eigen bedrijf te ontwikkelen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om de zakelijke, nationale, regionale, wereldwijde economische trends te evalueren en geschikte strategieën te bieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 19, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Litouwen - Memel, KlaipÄ—da
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Memel, KlaipÄ—da
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan