Bachelor in Elektrotechniek

Fontys University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Elektrotechniek

Fontys University of Applied Sciences

Programma in het kort

Elektrisch

Inhoud van het programma

Het eerste en tweede jaar van de EEE-bacheloropleiding biedt u een scala van onderwerpen die behoren tot het brede vakgebied Elektrotechniek

Wat te verwachten van ons

De elektrische

Wat verwachten we van jou

Als een toekomstige Electronic Engineer kun je in teams werken. Met andere woorden: u bent een echte teamspeler. Bovendien moet je begrijpen hoe je high-tech kennis in real-time situaties kunt gebruiken. Daarom worden theorielessen altijd ondersteund door praktische opdrachten. Als student zoek je ook naar aanvullende kennis en vaardigheden om je eigen ontwikkeling te verbeteren. Dit vereist een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een hoog niveau van analytisch denken en leiderschapskwaliteiten. Het spreekt voor zich dat je communicatievaardigheden en niveau van het Engels erg goed zijn. Op de middelbare school moeten je cijfers voor wiskunde en natuurkunde heel goed zijn. Je moet ongeveer 40-45 uur per week besteden aan studieactiviteiten.

De manier van studeren van Fontys

De lesstijl van Fontys is interactief en studentgericht. Het richt zich op teamwerk, waardoor het gemakkelijk is om andere internationale en Nederlandse studenten te ontmoeten. Studeren in Nederland betekent een open geest ontwikkelen en je internationale oriëntatie vergroten. Een groot deel van alle studieprogramma's is gericht op het schrijven van papers en het werken in groepen om specifieke problemen te analyseren en op te lossen. Je krijgt ook een kans om praktische werkervaring op te doen door stages of experimenten in laboratoria te doen, afhankelijk van het vakgebied. Teamwork: Nederland heeft internationale lof ontvangen voor zijn manier van lesgeven, waarbij studenten samenwerken in teamverband en over zelfstudie en zelfdiscipline. De leraar zal fungeren als een facilitator en gids in het leerproces.

Waarom studeren aan Fontys?

Alle bacheloropleidingen van Fontys Technology and Business (FTB) zijn officieel erkende en op kwaliteit gebaseerde bacheloropleidingen. Door in een van deze programma's te studeren, studeer en studeer je in een van de meest veelbelovende, snelgroeiende hightechregio's van Europa: Brainport Region. Deze regio heeft een unieke omgeving in Nederland en is een broedplaats voor innovatie en de thuisbasis van bedrijven van wereldklasse, universiteiten en onderzoeksinstituten. Ben je gefascineerd door technologie en innovatie of business? Ben je op zoek naar een uitstekende studie- of carrièremogelijkheid in Nederland? Dan moet je Brainport Region in het zuidoosten van Nederland overwegen. Het zou een van de slimste bewegingen kunnen zijn die je maakt!

Hoe te solliciteren

Solliciteer op fontys.edu/ technologyandbusiness kies de opleiding van uw keuze.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Fontys University of Applied Sciences

Laatst bijgewerkt op May 17, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
48 maanden
Voltijd
Price
Prijs
9,600 EUR
EER-studenten: € 2.060 Niet-EER-studenten: € 9.600
Locations
Nederlanden - Eindhoven, Noord-Brabant
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates