Bachelor In Elektrotechniek

Fontys University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Elektrotechniek

Fontys University of Applied Sciences

Als student ben je opgeleid om een ​​elektronische ingenieur te worden in productontwerp. Ontwerpen heeft een intrinsiek multidisciplinair karakter en vereist technologische kennis maar ook projectmanagementvaardigheden. De bacheloropleiding EEE biedt een geïntegreerde benadering van deze vaardigheden door projectmatig leren (EXPO * en IPD *) en vakspecifieke cursussen. Communicatieonderwerpen en Integrated Project Management maken deel uit van het curriculum. De bacheloropleiding van Fontys EEE met een focus op het ontwerpen van elektronische systemen is uniek in Nederland.
(* EXPO staat voor: Engineering eXPerience Organization; IPD voor Integrated Product Development).
Het totale studieprogramma van 4 jaar is opgesplitst in:

  • de propedeutische fase (1 jaar)
  • de kernfase (3 jaar).

Het curriculum van de EEE bacheloropleiding wordt aangeboden in de context van 4 thema's:

Wil je actief zijn met licht- en geluidstechnologieën? In de bacheloropleiding EEE kun je deelnemen aan projecten die specifiek gericht zijn op geluid (en licht) engineering.

Innovatieve toepassingen in de gezondheidszorg worden vaak mogelijk gemaakt door elektronische ontwerpers. In dit thema kunt u deelnemen aan projecten met betrekking tot gezondheidszorg en genezing.

In dit thema richt je je op slimme en duurzame technologietoepassingen die verband houden met je leefomgeving.

Als een elektronische ingenieur bevindt u zich in het centrum van allerlei internettoepassingen zoals sociale media en Internet of Things (IoT).

In alle thema's maakt bedrijfsoriëntatie deel uit van het programma.

Het eerste en tweede jaarprogramma biedt u een reeks projecten die behoren tot de hierboven genoemde thema's. Studenten krijgen de gelegenheid om erachter te komen en te ontdekken waar Electronic Engineering over gaat. De volledige bacheloropleiding bestaat uit 8 semesters die een combinatie van theorie (40%), practica in laboratoria (30%) en projecten (30%) bieden. Voor een voorbeeldvideo van een Care and Cure EXPO-project, klik hier.

Twee stages van elk 100 dagen inclusief scripties schrijven in een bedrijf maken deel uit van de bacheloropleiding. Deze stages zijn gepland in semester 5 en 8.

Onderzoek aan de Fontys University of Applied Sciences

Toegepast onderzoek is een belangrijk onderdeel van het EEE-curriculum: vanaf het begin leert u wat het betekent om met echte opdrachten van bedrijven te werken om bepaalde technologieën of producten te verbeteren of zelfs met nieuwe, innovatieve technologieën te komen. Ook zijn onze docenten constant betrokken bij samenwerkingsprogramma's met University of Technology Eindhoven (onze buurman) en de implementatie van lezingen.

Het uitgangspunt is om een ​​uitwisseling van studenten in ontwikkeling te realiseren met mensen uit de academische wereld en het werkveld. De buitenwereld bestaat uit het werkveld, universiteiten maar ook gefinancierde projecten zoals specifieke onderzoeksonderwerpen.

Het honours-programma PROUD staat voor programma OUtstanding Development waar excellente studenten worden geselecteerd en meer uit hun studie halen via bedrijfsbussen op het gebied van elektrische en elektronische engineering.

Dit programma is een wetenschappelijk voorbereidingsprogramma dat studenten voorbereidt om gemakkelijker te streamen in een masteropleiding aan de University of Technology Eindhoven (TU / e). Studenten doen pre-mastercursussen van de TU / e parallel aan de bacheloropleidingen van Fontys. Inschrijving in PRIDE kan de studietijd voor zowel bachelor- als masterstudie met 1 volledig jaar verkorten.

Studenten over dit programma

Bruce Appleton
Bouwkunde student

"Het studeren van Electronic Engineering heeft voor mij een hele nieuwe kans geopend.De mogelijkheden zijn bijna eindeloos met engineering in het algemeen: grote internationale bedrijven bieden werkmogelijkheden over de hele wereld voor jou! Het studeren op de afdeling Electronic Engineering van Fontys was echt geweldig. de voortdurende ondersteuning van het personeel en de rijke leerervaring waren echt onvervangbaar. Ik studeer nu drie jaar Engineering aan de Fontys University en voelde me echt getransformeerd in een professionele ingenieur.

Er moet worden vermeld dat wonen in Nederland ook geweldig is, de beste delen zijn Koninginnedag waar het hele land stopt om het te vieren! Nederland is ook een leuke feestelijke plek om te wonen. Een geweldige ervaring tot nu toe. "

Toelatingseisen

Als toekomstige bachelorstudent moet je een diploma hoger secundair onderwijs hebben dat gelijk is aan de Nederlandse normen. Om toegelaten te worden tot de Fontys University of Applied Sciences moeten studenten in aanmerking komen voor hoger onderwijs via een diploma secundair onderwijs / middelbare school met goede resultaten. Dit betekent:

  • Voor Nederlandse studenten: VWO-, HAVO- of MBO-diploma met wiskunde en natuurkunde.
  • Voor studenten van andere nationaliteiten: diploma hoger secundair onderwijs / GCE of gelijkwaardig, bijv. De Britse GCE A-niveaus of GCSE-graden A, B of C. Vereisten: ten minste 6 examenvakken. Minimaal voor de geëxamineerde proefpersonen zijn 4 GCSE-proefpersonen met A *, A-, B- of C- en 2 GCE-vakken op A / S-niveau (geen specifieke klasse vereist). A / S-niveau betekent geavanceerd nevenniveau (voorheen geavanceerd aanvullend niveau). Wiskunde en natuurkunde moeten op GCE-niveau EN een deel van de examinandus worden afgelegd.
  • Voor studenten met International Baccalaureate, het Franse Baccalaureat of de American High School (topstream of plus 1-jarig college).
  • Stuur voor studenten met andere diploma's van het voortgezet onderwijs / hogeschool ons via Studielink.nl uw documenten voor het beoordelen van diploma's.
  • Voor internationale studenten die hun middelbare school niet in het Engels hebben gevolgd: IELTS 6.0 of TOEFL 550 is vereist.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 7, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
48 maanden
Voltijd
Price
Prijs
7,500 EUR
Locations
Nederlanden - Eindhoven
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Eindhoven
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
EER-studenten: € 2.060 Niet-EER-studenten: € 7.500