Bachelor in Engels taalonderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Engelse taalonderwijs

Het Department of English Language Teaching heeft tot doel leraren op te leiden die een gevorderd niveau van Engelse taalvaardigheid hebben verworven, evenals een hoog niveau van kennis van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het taalonderwijs. Rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen in het veld, krijgen de studenten een solide basis in de Engelse taal en geletterdheid, methodologie, eerste en tweede taalverwerving, pedagogische wetenschappen en taalkunde om ze volledig gekwalificeerde leraren van het Engels in de primaire, secundaire en tertiaire onderwijsinstellingen.

Studenten zijn bezig met een uitgebreid programma dat gericht is op het verbeteren van hun taalvaardigheid en professionele vaardigheden en kennis, zodat zij hun beroep effectief kunnen uitoefenen. Ze krijgen ook vanaf het eerste jaar tot het laatste jaar onderwijsactiviteiten aangeboden om ervoor te zorgen dat ze vertrouwd raken met het onderwijssysteem in particuliere en staatsscholen, en ook hun onderwijsvaardigheden en -ervaringen ontwikkelen.

Het Department of English Language Teaching werkt samen met het Institute of Educational Sciences bij het leiden van graduate programma's die leiden tot MA en Ph.D. diploma's in het Engels taalonderwijs.

Cursusstructuur diagram met credits

  • TR-gemarkeerde cursussen worden in het Turks gegeven.
  • EN gemarkeerde cursussen worden in het Engels gegeven.
  • Daar markeerde TR-EN een deel van cursussen in zowel het Engels als het Turks.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobi ... Lees meer

The slogan “At the heart of Istanbul” is suitable for a university like Bahcesehir University (BAU). With its main campus on the edge of the Bosphorus in Besiktas each day begins early with rapid mobility and continues throughout the day. Moreover, it is possible to encounter an event at almost every part of the university. Lees Minder
Istanbul , Turkije online + 1 Meer Minder