Bachelor in Engelse taal en literatuur en Engelse taalonderwijs (Double Degree)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het Double Degree-programma is een innovatie uit de Hong Kong Baptist University. Na vijf jaar voltijdstudie studeren studenten cum laude af met een bachelordiploma in Engelse taal en letterkunde en een bachelordiploma cum laude in het onderwijs (BEd).

De double degree biedt een grondige kennis van en inzicht in het vakgebied en bereidt tegelijkertijd studenten voor op professioneel gekwalificeerde docenten Engels. Deze regeling zorgt voor een nauwe samenhang tussen de ontwikkeling van vakkennis en de praktijk van het lesgeven. Er zijn plaatsen beschikbaar voor lager onderwijs en secundair onderwijs.

De Double Degree geeft ook toegang tot een breed scala aan carrièremogelijkheden, zowel binnen als buiten het lesgeven. Het biedt een uitstekende basis voor vele carrièreroutes die gebaseerd zijn op de grondige studie van het onderwerp en de organisatorische, interpersoonlijke en professionele vaardigheden die kenmerkend zijn voor een gekwalificeerde leraar.

Studenten die met succes het programma hebben afgerond, hebben een erkende onderwijskwalificatie die voldoet aan de eisen van de overheid voor professionele leraren Engels.

Tijdens de stroom van hun studies, zullen de studenten periodes van schoolervaring en onderwijspraktijk ondernemen. In de zomer voorafgaand aan jaar 3 beginnen ze aan een programma van overzeese onderdompeling, bedoeld om hun leren in een intens Engelstalige omgeving te verbeteren en uit te breiden, gedurende 6-8 weken.

Programmadetails: http://baengbed.hkbu.edu.hk/#home

Programmastructuur

In het Double Degree-programma (5-jarig curriculum) moet je 167 eenheden afleggen gedurende je vijf studiejaren.


Toelating

Aanvragers moeten voldoen aan zowel de algemene universitaire vereisten als de speciale vereisten van het programma. Ga voor meer informatie naar http://admissions.hkbu.edu.hk/en/.

honorarium

Het collegegeld van voltijdse undergraduate-programma's voor 2020-21 is respectievelijk HK $ 42.100 voor lokale studenten en HK $ 140.000 voor niet-lokale studenten *. De vergoedingen worden in twee gelijke termijnen betaald. (Omrekeningskoers valuta: US $ 1 = HK $ 7,8)

Redenen om Hong Kong als studiebestemming te kiezen:

1.Maak deel uit van het 'Chinese avontuur' met een westers erfgoed

2. Chinese taal en cultuur leren

3. Spannende en levendige stad met veel te doen

4. Veel multinationale ondernemingen gevestigd in Hong Kong

5. Venster naar China

6. Poort naar Zuidoost-Azië

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport, Physical Education & ... Lees meer

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport, Physical Education & Health, Social Work, and Sociology. Lees Minder