Bachelor in Engineering Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Onze BSc (Hons) Engineering Management-graad is een op werk gebaseerd programma voor afstandsonderwijs dat u de mogelijkheid biedt om een erkende universitaire kwalificatie te behalen terwijl u aan het werk blijft.

Dit werkgebaseerde afstandsonderwijs (WBDL) programma is ontworpen om degenen die werkzaam zijn binnen de technische omgeving, en vaak al technische kwalificaties bezitten, de managementvaardigheden te bieden om hun werkgebieden effectief en efficiënt te beheren.

Engineering Management heeft parallellen met Industrial en Systems Engineering die zich bezighoudt met het ontwerpen, verbeteren en installeren van geïntegreerde systemen van mensen, materialen, informatie, apparatuur en energie. De graad is gebaseerd op gespecialiseerde kennis en vaardigheden in de wiskundige, fysische en sociale wetenschappen, samen met de principes en methoden van technische analyse en ontwerp, om de resultaten van dergelijke systemen te specificeren, voorspellen en evalueren (IISE, 2017).

Het programma biedt de volgende hoofdkenmerken:

  • Een blended learning-aanpak, gebaseerd op de expertise van University of Lincoln bij het leveren van online-programma's aan deeltijdstudenten in loondienst.
  • Een innovatieve en creatieve benadering van lesgeven, leren en beoordelen, gebaseerd op een reeks digitale en technologische leermiddelen.
  • Een leerervaring die studenten een breder kritisch perspectief biedt op de gevolgen van individuele beslissingen en acties en op de ethiek van maatschappelijk verantwoord ondernemen, inclusief maatschappelijk verantwoord ondernemen, onderdeel van de 'responsible futures principles' van Lincoln International Business School.
  • Een duidelijke focus op de studentervaring en academische, pastorale en professionele ondersteuning en zorg.


De BSc (Hons) Engineering Management-graad is ontworpen om studenten die een Higher National Diploma (HND) hebben afgerond in een ingenieursvak of equivalent daarvan, het programma te laten volgen. Het presenteert een afstandsonderwijs kader dat is ontworpen om studenten in staat te stellen het programma binnen een periode van twee jaar af te ronden. De duur weerspiegelt de persoonlijke omstandigheden, geaccrediteerde ervaring, eerdere leer- en werkverplichtingen van elk individu.

Hoe je bestudeert

Dit programma voor flexibel leren kan worden aangepast aan individuele behoeften en omstandigheden en biedt een academisch rigoureuze leeromgeving waarin studenten de mogelijkheid hebben om vaardigheden, expertise, kennis, visie en persoonlijke / loopbaanontwikkeling uit te breiden door:

  • zich bezighouden met zelfstandig leren, reflectief debat en oefenen, ondersteund door een module tutor en een reeks bronnen,
  • gericht op theoretische aspecten van business en management, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om theorieën en concepten toe te passen op de werkplek, kennis te ontwikkelen en een reeks vaardigheden en vaardigheden te ontwikkelen;
  • inzicht krijgen in de dynamische aard van moderne organisaties en de omgeving waarin zij opereren door module-inhoud toe te passen op managementsituaties op de werkplek op steeds meer geïntegreerde en systematische manieren.


Het programma biedt een kader waarbinnen studenten zich kunnen bezighouden met persoonlijke en professionele ontwikkeling door de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring te integreren, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de effectiviteit van de organisatie.

Dit programma is ontworpen om flexibel en dynamisch genoeg te zijn om veranderingen te weerspiegelen en te absorberen en de student te helpen bij het verwerven van een reeks vaardigheden en kennis die nodig kunnen zijn om de uitdagingen van de hedendaagse werkplek aan te gaan.

Het programma presenteert een kader voor afstandsonderwijs om individuen in staat te stellen het programma binnen een periode van twee jaar te voltooien - de duur geeft persoonlijke omstandigheden, geaccrediteerde ervaring, eerdere leerervaringen en werkverplichtingen weer.

Hoe je wordt beoordeeld

Het programma draait om work-based learning, niet alleen om de ontwikkeling van kennis en een reeks technische vaardigheden, maar ook om reflectie en het leren van ervaringen. Toepassing op context en bewijs van toepassing staat centraal in het leerproces, omdat leren wordt gezien als voortkomend uit actie en probleemoplossing in een werkomgeving, gecentreerd rond live projecten en uitdagingen voor individuen en organisaties.

In een opdrachtbrief worden de beoogde leerresultaten en vereisten met betrekking tot elke beoordeling uitgelegd. De werkgebaseerde focus van een project of opdracht omvat onderhandeling en overeenstemming tussen de student en de modulebegeleider.

Wat we zoeken in uw toepassing

Werkgebaseerde afstandsonderwijs studenten moeten in dienst zijn en hebben een aantal managementverantwoordelijkheden, dit kan het beheer van mensen of middelen zijn. U moet aantonen dat u praktisch kennis van niveau 5 kunt toepassen, dit kan worden bereikt door bewijs te leveren van de kwalificaties die u hebt ondernomen of door een professioneel lidmaatschap van het lichaam.

Toelatingseisen

Elk programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten in elk bedrijf die hun operationele vaardigheden willen verbeteren en hun kwalificaties willen uitbreiden naar universitair niveau. Om in aanmerking te komen voor directe toegang zoeken we normaal gesproken naar een recente kwalificatie van niveau 5 (tot 5 jaar oud) en doorlopende tewerkstelling op een relevant gebied voor het vakgebied.

We kunnen ook onder bepaalde voorwaarden kandidaten met een kwalificatie op niveau 4 of een uitgebreide werkervaring accepteren. Als je niet zeker weet of je geschikt bent voor de graad, neem dan contact op met ons Admissions-team.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder