Bachelor in Environmental Science - Natuurwetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Milieuwetenschappen - Natuurwetenschappen

UMW's milieuwetenschap - major major onderzoekt de relaties tussen biologie, scheikunde, natuurkunde, geologie en aardwetenschappen. Ons interdisciplinaire programma moedigt undergraduate research aan en stimuleert de analytische, kritische denk- en communicatievaardigheden die je nodig hebt als werkwetenschapper of graduate geleerde.

Plekken om te studeren

De milieuwetenschap-natuurwetenschappelijke major geeft je een stevige achtergrond in biologische, ecologische, chemische en geologische principes. Met deze stichting, en met begeleiding van facultaire adviseurs, maakt u een opleiding die voldoet aan uw interesses en carrièredoelen.

stages

In de afgelopen jaren hebben UMW milieuwetenschappen-majors stage gelopen bij de stad Fredericksburg, het Army Corps of Engineers, het Virginia Department of Game and Inland Fisheries, Friends of the Rappahannock, Marstel-Day LLC, het Chesapeake Climate Action Network, Greenpeace, het Amerikaanse Environmental Protection Agency en het Amerikaanse ministerie van landbouw.

Het Environmental Science-programma

De Environmental Science and Geology degree (Bachelor of Science) bevordert de studie van onze omgeving en de impact die menselijke activiteiten hebben op natuurlijke systemen. Milieukunde majors kiezen ofwel een natuurwetenschappelijke of een sociale wetenschappen perspectief op basis van hun interesses. Beide tracks bieden een sterke achtergrond voor gevorderde studie of laten plaatsing direct toe in verschillende carrièregebieden.

De baan Natural Science biedt een achtergrond in biologie, chemie en geologie. De analytische vaardigheden die in dit programma worden opgedaan, gekoppeld aan een waardering van sociaaleconomische overwegingen, zullen de student voorbereiden om milieuproblemen te evalueren en aan oplossingen werken met de grenzen van maatschappelijke middelen in het achterhoofd.

De track Social Science is gericht op de economische, politieke en sociologische impact van de mens op het milieu. Dit programma, gekoppeld aan een waardering van de biotische en fysieke parameters van de omgeving, bereidt studenten voor op het evalueren van de standpunten van de overheid, industrie en milieuactivisten over milieukwesties.

Het interdisciplinaire karakter van het Environmental Science-programma biedt studenten de mogelijkheid om lessen te selecteren uit een breed aanbod van cursusaanbiedingen in meerdere afdelingen om zich optimaal voor te bereiden op persoonlijke carrièredoelen.

De afdeling heeft moderne laboratoria in het Jepson Science Center, uitgerust met geavanceerde analytische instrumenten om lesgeven in de klas te ondersteunen en om onderzoekskansen te bieden. Apparatuur voor ecologische studies in terrestrische, zoetwater- en mariene milieus omvat levende dierenvallen, plankton- en insectennetten, zegens, opgeloste zuurstof, geleidbaarheid en pH-meters, en zoet- en zoutwateraquaria. Belangrijke laboratoriumapparatuur omvat petrografische microscopen, een röntgendiffractometer, een magnetisch gevoeligheidsinstrument en speciale laboratoriumfaciliteiten voor paleontologie, sedimentologie en geochemie. Het Jepson Science Center heeft een variabele druk-scanning-elektronenmicroscoop met chemische mogelijkheden die wordt gedeeld door de wetenschappelijke disciplines. Voor milieu- en geologisch veldwerk beschikt het departement over GPS-apparatuur, een kleine vloot van onderzoeksboten (waaronder een uitgerust voor trawlvisserij, kernboren en baggeren), boor- en landmeetapparatuur en voor klasstudie, een uitgebreide verzameling van rotsen, mineralen en fossielen. De afdeling onderhoudt ook een computerlokaal / klaslokaal uitgerust met de nieuwste GIS-software (Geographic Information Systems).

Majors in al onze programma's worden aangemoedigd om onafhankelijk onderzoek en / of onderzoek te doen tijdens hun laatste jaar. Financiële steun voor studentenonderzoek is beschikbaar. Gekwalificeerde studenten kunnen ook kiezen voor een stage bij een professionele organisatie tijdens hun junior of senior jaar. Studenten met een algemeen cijfer van 3,00 en een 3,25 puntengemiddelde in de major kunnen Honours in Environmental Science, Geology of Environmental Geology volgen door een onafhankelijk onderzoeksproject te voltooien en een proefschrift te schrijven en te verdedigen.

Al onze majors worden aangemoedigd om te voldoen aan de eis van algemene ervaringsuitdaging door het voltooien van Undergraduate Research (URES) 197, Earth and Environmental Science (EESC) 481, 491, 493 of 499. Als alternatief kunnen majors aan deze vereiste voldoen door deel te nemen aan een goedgekeurde begeleide on-campus of off-campus zomer onderzoekservaring ontwikkeld in overleg met de afdeling (zoals het UMW Summer Science Research Program of een soortgelijk programma op een andere hogeschool of universiteit). Om de vereiste ervaringsleren door een zomeronderzoekservaring te voltooien, contacteer de afdelingsstoel voor meer details.

Environmental Sustainability Minor

Duurzaamheid wordt meestal gedefinieerd als het vermogen om te voorzien in de hulpbronnenbehoeften van de huidige generatie zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Bij UMW beschouwen we vier aspecten van duurzaamheid: ecologische, sociale, economische en culturele duurzaamheid. Het doel van de minor Milieu-duurzaamheid is om studenten aan te moedigen om onze natuurlijke en sociale werelden te analyseren en om benaderingen voor het oplossen van kritieke hulpbronnenkwesties voor de lange termijn te onderzoeken. De kernklassen bieden een algemene inleiding tot de wetenschappelijke studie van het milieu en kwesties van duurzaamheid. Studenten voegen vervolgens drie extra keuzelessen toe die appelleren aan bepaalde interesses en hun respectievelijke toepassingen van duurzaamheidsconcepten. De voltooiing van deze minor zal de studenten beter voorbereiden op de complexe, interdisciplinaire uitdagingen waarmee onze samenleving wordt geconfronteerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in t ... Lees meer

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in the world. Lees Minder