Bachelor in Environmental Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De opleiding Milieukunde is een brede, zeer flexibele opleiding die studenten voorbereidt op een loopbaan in een breed scala van milieusectoren, waaronder milieuwetgeving, politieke wetenschappen, werkgelegenheid bij de overheid en advies in de particuliere sector, evenals afgestudeerd werk in de milieuwetenschappen en alle gerelateerde velden. Een graad in milieuwetenschappen geeft studenten de kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in het laboratorium en in het veld, evenals in openbare forums waar beslissingen op het gebied van milieu en overheidsbeleid van invloed zijn op de ecologie en het behoud van de natuur, de winning en het gebruik van kritieke natuurlijke hulpbronnen, en de duurzaamheid op lange termijn van menselijke populaties.

Verschillende faculteit leden van de biologie en scheikunde doen onderzoek in de milieuwetenschappen of een gerelateerde discipline. Er zijn dus tal van mogelijkheden voor ervaringsleren beschikbaar met deze graad, zowel tijdens de semesters of tijdens de zomer- en winterstop. Bovendien is een nieuwe studentengroep, de UT Tampa Bay Association for Environmental Professionals, op maat gemaakt om biologie-majors in het algemeen en milieukunde majors in het bijzonder te helpen bij het verkrijgen van lokale en externe stages en vaste banen in hun interessegebied.

De BS in Environmental Science is een programma dat blijft groeien en evolueren. De faculteit biologie is momenteel bezig met het herzien van de cursusdistributievereisten van deze major, het toevoegen van nieuwe cursussen die specifiek zijn voor de major, en het integreren van cursussen van andere afdelingen (bijvoorbeeld Politicologie en Internationale Studies).

Wat zal je leren?

De BS in Environmental Science graad combineert de algemene concepten van biologie met meer toegepaste gebieden zoals aardwetenschappen, chemie, economie en beleid om afgestudeerden in staat te stellen de milieuproblemen waarmee deze en toekomstige generaties worden geconfronteerd te begrijpen, op te lossen en te voorkomen. Een minor in de milieuwetenschappen wordt ook aangeboden.

Voorbeeldcursussen

 • Behoud van de biodiversiteit
 • Ecosystemen en ecofysiologie
 • Biologie van planten
 • Invertebrate Zoology
 • Vertebrate zoölogie
 • Water, wetlands en dieren in het wild
 • Geografische Informatie Systemen
 • Essentials of Electron Microscopy

Praktische ervaring

Studenten die een van de biologische velden bestuderen, krijgen veel ervaringsleermogelijkheden aangeboden binnen en buiten de klas, inclusief rigoureuze laboratoriumoefeningen en excursies naar plaatsen zoals het Florida Keys en Everglades National Park. Studenten worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan internationale reiscursussen of semester-lange studieprogramma's in het buitenland. Studenten hebben onlangs deelgenomen aan door de faculteit geleide reiscursussen naar Costs Rica om tropische ecosystemen te bestuderen en naar Honduras om koraalrifecosystemen te bestuderen.

De universiteit onderhoudt een formele relatie met het Gulf Coast Research Laboratory (GCRL), een onderwijs- en onderzoeksinstituut in Ocean Springs, MS. Met deze regeling kunnen studenten in de zomer veldcursussen mariene wetenschappen volgen bij GCRL. Cursuskrediet wordt toegekend via de University of Southern Mississippi en wordt op de UT geaccepteerd als overdrachtskrediet.

stages

Via stages bij de particuliere industrie, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen doen studenten praktijkervaring op op gebieden zoals biomedisch onderzoek, visserijbiologie, diergeneeskunde, milieubiologie en maricultuur. UT-studenten hebben vaak deelgenomen aan het wereldberoemde zeekoeienzorg- en revalidatieprogramma in Lowry Park Zoo in Tampa, waar ze helpen bij de verzorging van een van de meest bedreigde diersoorten van Florida, de West-Indische zeekoe. Ze werken ook rechtstreeks met verschillende dieren en nemen deel aan programma's die studenten en het grote publiek voorlichten.

Stages zijn beschikbaar tijdens de herfst-, lente- en zomermaanden. De meeste zijn lokaal, maar sommige worden aangeboden in andere delen van Florida en op locaties in de VS Voorbeelden zijn:

 • Florida Department of Environmental Protection
 • Milieubescherming Commissie van Hillsborough County
 • Tampa Baywatch
 • Milieuadviesbureaus
 • Audubon van Florida
 • Sierra Club
 • Tampa General Hospital
 • H. Lee Moffitt Cancer Center
 • Gepland ouderschap
 • Veterinaire, medische en tandheelkundige klinieken
 • Conservancy of Southwest FL
 • Centrum voor mensapen
 • National Park Service
 • US Geological Survey

Wat kun je met deze graad doen?

Veel afgestudeerden gaan naar topacademies of professionele programma's.

Recent afgestudeerden van de UT die hebben gekozen voor major in milieuwetenschappen, hebben ook een succesvolle carrière opgebouwd bij veel overheidsinstanties en de particuliere sector. Een bachelor's degree is voldoende voor sommige banen in toegepast onderzoek, productontwikkeling, management en inspectie, of om te werken als een onderzoekstechnicus of middelbare schoolleraar. Een masterdiploma en in de meeste gevallen een Ph.D. is vereist om te werken in onafhankelijke onderzoeks- of ontwikkelingsposities en om door te groeien naar administratieve functies. Vele Ph.D. biologische wetenschappers zijn werkzaam als faculteit op hogescholen en universiteiten waar ze lesgeven en zijn betrokken bij onderzoek.

Beurzen

Biologie en milieuwetenschappen majors kunnen in aanmerking komen voor Life Science-beurzen - jaarlijkse beurzen van maximaal $ 3.000 voor eerstejaars studenten (alleen herfstperiode), verlengbaar voor vier jaar. Kwalificaties omvatten een ongewogen middelbare school GPA van 3,25 en 1200 SAT of 26 ACT, voltooide toelatingsaanvraag en acceptatie voor full-time studie. De deadline voor aanmelding is 1 februari.

Het ROTC-programma kan pre-professionele gezondheidsstudenten helpen met hun toekomstige professionele programmafinanciën via het Health Professions Scholarship Program.

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

Met studenten die uit meer dan 100 landen zijn ingeschreven, beschouwt de UT trots studenten van over de hele wereld voor toelating tot eerstejaarsstudent of overdracht. Een bewijs van Engelse taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.)

Studenten moeten solliciteren via de online applicatie van UT. Om de aanvraag van een student te beoordelen, moet de universiteit het volgende ontvangen:

 • Officiële transcripties voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ("Official" betekent dat je je school moet vragen om je transcript rechtstreeks naar het toelatingsbureau van de UT te sturen. Stuur als dat niet mogelijk is een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig voorbeeld van 500 woorden
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Internationale studenten die voldoen aan de toelatingseisen, maar extra Engelstalige training nodig hebben voordat ze als voltijdstudent kunnen beginnen, kunnen zich inschrijven voor een van de verschillende ESL-programma's.

Internationale studenten moeten ook het bewijs leveren van beschikbare middelen om hun eerste studiejaar en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe studenten met uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4.000 - $ 7.000 per academisch jaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekken. Studenten kunnen tot 20 uur per week op de campus werken.

Na toelating tot de universiteit en een bevredigende afronding van de financiële staat, wordt een I-20-formulier gestuurd naar aanvragers van het toelatingsbureau van de UT. Aanvragers moeten het I-20-formulier, een kopie van hun acceptatiebrief en financiële verklaring naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat brengen. Na een interview beslist de ambassade of het consulaat of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Om de Verenigde Staten binnen te komen, hebben studenten dit visum nodig in hun paspoort en het I-20-formulier. Studenten mogen het land niet binnen met een toeristenvisum met de bedoeling om in de VS te studeren

Het personeel van het Office of International Programs helpt studenten met informatie, oriëntatie en advies bij aankomst over academische, sociale, culturele en werkgelegenheidsaangelegenheden.

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - deadline voor vroege actie I; beslissing uiterlijk 15 december.
 • 15 januari - deadline voor vroege actie II; beslissing uiterlijk 15 februari.
 • 1 maart - Termijn voor een regelmatige beslissing; beslissing vóór 1 april.
 • 2 maart - Aanvragen voltooid na 1 maart worden steeds geëvalueerd.

Gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester):

Totaal:

$ 19.584
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The sciences afford the opportunity for exploration and discovery in the pursuit of new knowledge, understanding systems in the physical and natural world, and for bettering the human condition. With ... Lees meer

The sciences afford the opportunity for exploration and discovery in the pursuit of new knowledge, understanding systems in the physical and natural world, and for bettering the human condition. With the challenges the world faces, there has never been a better time to pursue an education in the sciences, health care or sport studies. Lees Minder