Bachelor in Environmental Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het leerplan Environmental Science biedt studenten een breed inzicht in de culturele, economische en milieuaspecten van duurzaamheid. De curricula van de afdeling Environmental Studies hebben een sterke basis in de principes van milieuwetenschap, duurzaamheid, biologie, ecologie, chemie en statistiek. Veel cursussen die door de afdeling worden aangeboden, zijn gericht op ervaringsgericht en dienstverlenend leren.

De afdeling Environmental Studies biedt een major in Environmental Science and Environmental Sustainability, een minor in Environmental Studies en certificering in Environmental Education. De afdeling werkt in nauwe samenwerking met het Fulton Center for Sustainability Studies (FCSS) en vereist dat alle studenten een stage voltooien in het geselecteerde focusgebied van de student als onderdeel van hun programma. Er zijn ook mogelijkheden voor onafhankelijke studiecursussen in gespecialiseerde onderzoeksgebieden.

Onze prachtige 300 hectare grote campus ligt aan de oevers van de Conococheague Creek in de uitlopers van de Appalachen in het zuiden van Pennsylvania. Wilson College herbergt een interpretatief parcours, Fulton Farm - een boerderij van meer dan 50 hectare die Gecertificeerde Naturally Grown-gewassen produceert voor ons door de gemeenschap ondersteunde landbouwprogramma (CSA) - en het Robyn Van En Center (RVEC). RVEC is een non-profitorganisatie die een nationale database van CSA's huisvest en die voorlichting en assistentie biedt over de belofte van CSA's als een manier om mensen opnieuw te verbinden met boeren en kleine familiebedrijven te behouden. Deze en andere bronnen maken van het Wilson College een unieke plek om milieukunde en duurzaamheid te bestuderen en te ervaren.

Milieukunde majors en minderjarigen plannen hun programma's in nauwe samenwerking met facultaire adviseurs. Carrières op het gebied van het milieu vereisen een intensieve voorbereiding; daarom beschouwen sommige studenten een dubbele major of minor in een verwante discipline. Studenten met speciale interesses kunnen individuele studieprogramma's ontwikkelen in samenwerking met adviseurs uit relevante disciplines. Onze afgestudeerden hebben ervoor gekozen afstudeerwerk te verrichten op het gebied van ecologie of milieukunde, milieubeleid, milieurecht, of werk te vinden bij particuliere bedrijven of overheids- of niet-gouvernementele organisaties. Meer specifiek, recente studenten hebben geïnterneerd met of zijn in dienst geweest van de National Park Service in het Homestead National Monument of America in Nebraska, het Community Environmental Legal Defense Fund, en Earthnet Energy onder anderen. Wilson heeft ook een formeel samenwerkingsverband met Vermont Law School.

Ons programma blijft groeien. We zullen ons blijven aanpassen aan ons veranderend studentenlichaam en nieuwe lokale en wereldwijde behoeften wanneer deze zich voordoen. Neem voor vragen contact op met de afdeling milieukunde.

Leerresultaten voor studenten

De doelen van de Environmental Science (BS) Major:

  1. Richt de ethische en sociale dimensies van milieustudies op een sterke wetenschappelijke basis.
  2. Maak milieuduurzaamheid samen met een (andere) discipline (s).
  3. Ontwikkel inzicht in milieuproblemen door een kader van duurzaamheid.
  4. Zorg voor persoonlijk onderwijs, onderscheiden door samenwerking tussen coöperatieve studenten en docenten, waarbij studenten hun rollen en verantwoordelijkheden herkennen bij het vaststellen en bereiken van leerdoelen.

De doelstellingen van de Environmental Sustainability (BA) Major:

  1. Zorg voor een leerplan dat studenten service / ervaringsgerichtheid biedt.
  2. Maak milieuduurzaamheid samen met een (andere) discipline (s).
  3. Milieubeleid en wetgeving toepassen op milieukwesties en een vermogen ontwikkelen om complexe milieuproblemen op te lossen.
  4. Ontwikkelen van interdisciplinair onderzoek in de natuur- en sociale wetenschappen en geesteswetenschappen om een ​​duurzame aanpak van milieuproblemen te cultiveren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wilson is committed to providing our students and their families with value in a college education. From our first-in-the-nation student loan buyback program to career development and financial litera ... Lees meer

Wilson is committed to providing our students and their families with value in a college education. From our first-in-the-nation student loan buyback program to career development and financial literacy training, we’re dedicated to providing an experience Lees Minder