Bachelor in Financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom een ​​financiële opleiding volgen aan North Central College ?

We hebben zorgvuldig afgewogen financiële cursussen die praktische loopbaankennis ontwikkelen met een bedrijfskern die een brede set vaardigheden creëert die werkgevers waarderen. Met deze graad binnen handbereik, ben je klaar om van start te gaan, of je nu op het gebied van bedrijfsfinanciering, investeringen, vermogensbeheer, financiële diensten, wet of overheid bent.

Je kan ook:

 • Simuleer transacties en krijg toegang tot duizenden eigen rapporten en gegevensschermen in het Bloomberg Finance Lab, waar 10 werkstations zijn uitgerust met de Bloomberg Terminal-software, de iconische dubbele monitoren en de unieke toetsenborden van Bloomberg. U kunt er ook voor kiezen om "Bloomberg-gecertificeerd" te worden door een reeks modules te voltooien die economische theorie, economische indicatoren, valuta's, vastrentende voertuigen, opties, aandelen en meer behandelen.
 • Word lid van de Finance Club en neem deel aan netwerkevenementen, woon gastsprekers en panelpresentaties bij en bezoek de Chicago Board of Trade, Chicago Board of Options en de Federal Reserve.
 • Neem deel aan het Student-Managed Investment Fund om investeringen te onderzoeken, beleggingsopties aan te bevelen en het risico en rendement van een echte portefeuille te beheren.
 • Bereid je voor om deel te nemen aan CFA niveau 1 examen, omdat het North Central curriculum voldoet aan de eis om een aan het CFA-programma gelieerde universiteit te zijn
 • Strijd om stages en kansen op werk die zijn geregeld via docenten, alumni en ons Career Development-kantoor.
 • Leer meer over persoonlijke financiën en werk met lokale middelbare scholen via het Centre for Financial Literacy

Financiën, BBA

Financiering benadrukt in grote lijnen de studie van financiële instrumenten, instellingen en markten. Afgestudeerden zijn werkzaam in een breed scala van loopbanen, waaronder financiële analyse, financieel advies, investeringen in financiële instrumenten en portefeuillebeheer en verzekeringen. Financiële professionals werken voor investeringsbankbedrijven, particuliere ondernemingen, overheidseenheden en organisaties zonder winstoogmerk.

De belangrijkste financiële vereisten zorgen voor een substantieel deel van de inhoud voor het niveau 1-onderzoek in het Chartered Financial Analyst (CFA) -programma. Naast de vereiste financiële cursussen en de gemeenschappelijke SBE-kern, worden studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van de CFA-aanduiding aangemoedigd om aanvullende financiële, economische en boekhoudkundige keuzevakken te voltooien.

Minor financiën

De Finance Minor laat studenten kennis maken met belangrijke en kernaspecten van de financiële markten, investeringen en financiële instellingen. Een minor in financiën is geschikt voor een breed scala aan studenten majors en kan de basis vormen voor een voortgezette graduate studie in financiën op het niveau van de master of een Master of Business Administration.

Financiële stages en banen

Een Noord-Centraal onderwijs integreert loopbaanvoorbereiding met een rijke academische studie. Onze faculteit moedigt u aan om uw kennis te verfijnen en toe te passen in een onderling verbonden wereld. Hier leert u onafhankelijk denken en wereldwijd werken om problemen op te lossen en te leiden.

stages

Majors in de financiële sector hebben talloze stagemogelijkheden. Hier volgen enkele voorbeelden van recente stage-ervaringen:

 • Stagiair financiële diensten, Wachovia, Naperville, IL
 • Hypotheekverstrekker, Aspen Mortgage Corporation, Naperville, IL
 • Pensioenplanning, Northwestern Mutual, Lombard, IL
 • Financieel adviseur, Morgan Stanley Smith Barney, Naperville, IL
 • Financieel anaylst, Calamos Investments, Naperville, IL

Careers

Bedrijven die recent financiële majors inhuren:

 • Allstate
 • Blue Cross Blue Shield van Illinois
 • BMO Harris Bank
 • Edward Jones
 • Exelon
 • FCB-banken
 • Ford Motors
 • Groupon
 • Hub Groep
 • Liberty Mutual
 • Navistar
 • Northern Trust Bank
 • Walgreens

Investeer in je toekomst

Het kiezen van de juiste universiteit is een grote beslissing. Maak het niet alleen. Het toelating- en financiëlehulpteam van North Central helpt u bij het ontwerpen van een financiële hulpoplossing die het beste werkt voor u en uw gezin.

Verdien beurzen, beurzen, leningen, werkgelegenheid op de campus - dit zijn slechts enkele van de middelen die voor u beschikbaar zijn. Meer dan 95 procent van de studenten en 100 procent van alle in aanmerking komende studenten ontvangen hulp. Laat ons team met u samenwerken om de beste waarde voor uw opleiding te vinden.

Tijdlijn toelating

North Central neemt doorlopend toelatingsbeslissingen vanaf 1 oktober voor het volgende academiejaar. Hoewel er geen vaste deadline is, raden we de volgende prioritaire deadlines aan voor volledige overweging en om tijd te geven voor visumverwerking:

 • 1 mei - voor het semester dat begint in augustus
 • 1 oktober - voor het semester dat in januari begint.

Onze academische kalender heeft twee semesters die beginnen in augustus 2020, en je kunt je programma starten in augustus of januari. De meeste nieuwe studenten beginnen in augustus.

Het Bloomberg Finance Lab

Toonaangevende zakelijke en financiële abonnees wereldwijd maken gebruik van de Bloomberg Terminal, een softwareplatform dat betrouwbare realtime en historische gegevens, nieuws en analyses in de markt biedt om zakelijke en financiële professionals te helpen beter geïnformeerde investeringsbeslissingen te nemen. Het Bloomberg Finance Lab, gehuisvest in de School of Business and Entrepreneurship, beschikt over 10 werkstations die zijn uitgerust met de Bloomberg Terminal-software, de iconische dubbele monitoren en de unieke toetsenborden van Bloomberg. Studenten gebruiken het meest recente gegevens- en handelsplatform en ontwikkelen vaardigheden in gegevensanalyse die alleen mogelijk zijn met deze speciale apparatuur. Elke Noord-Amerikaanse bedrijfsstudent voltooit minstens één cursus in ons Bloomberg Finance Lab. Studenten kunnen ook "Bloomberg-gecertificeerd" worden door een reeks modules te voltooien die economische theorie, economische indicatoren, valuta, vastrentende voertuigen, opties, aandelen en meer omvatten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

North Central is opgericht in 1861 en biedt onderdak aan 2900 studenten. Het biedt een veilige, betaalbare, praktische campusgestuurde Amerikaanse universiteitservaring op een geweldige locatie. Ons b ... Lees meer

North Central is opgericht in 1861 en biedt onderdak aan 2900 studenten. Het biedt een veilige, betaalbare, praktische campusgestuurde Amerikaanse universiteitservaring op een geweldige locatie. Ons beroepsgerichte vrije kunstenonderwijs - met specifieke sterke punten in zaken, globale studies, en STEM-gebieden - biedt kritieke denk- en communicatievaardigheden, diepgaande vakkennis en levensvaardigheden aangeleerd in kleine, door de faculteit onderwezen lessen en praktische ervaringen in Naperville / Chicago , Illinois. Een bachelordiploma van North Central is je eerste stap naar een uitdagende, bevredigende carrière. Lees Minder