Bachelor in Financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Rider University Norm Brodsky College of Business van Rider University biedt ultramoderne programma's in Finance die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van studenten met verschillende carrièredoelen. De major Finance combineert een solide analytische basis, een brede dekking van de werking van het financiële systeem en reële financiële hulpmiddelen.

We zijn er trots op om niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's te kunnen aanbieden die zijn geaccrediteerd door AACSB - de Vereniging om Collegiale Scholen voor Bedrijf te bevorderen om ervoor te zorgen dat de hoogste normen worden gehandhaafd. Naast rigoureuze academische cursussen is "geëngageerd leren" ook een vereiste. Elk van onze programma's legt de nadruk op ten minste één stage of coöperatieve ervaring voorafgaand aan het afstuderen met steun van het College Career Development and Success Centre.

Onze programma's bieden ook een academische achtergrond die een student in staat zou stellen aan een kwalitatief hoogstaand afgestudeerd bedrijfsprogramma te beginnen. Op universitair niveau kunnen studenten een MBA nastreven met een concentratie in Finance en / of een Master of Science (MS) in Corporate Finance.129549_rider_student_ba-finance.jpg

Zeer betrokken faculteit

Alle full-time faculteit hebben Ph.D. graden en vertegenwoordigen meerdere specialismen binnen Finance waaronder Chartered Financial Analyst (CFA). Onze professoren publiceren voortdurend toonaangevend onderzoek om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de financiële sector. Een kerngroep van deeltijdhoogleraren beschikt over een diploma in financiën en / of CPA-certificering - allemaal experts in het veld.

Financiën belangrijke vereisten

Belangrijke vereisten

Voor toegang tot de Finance major hebben studenten minimaal een “C-” nodig in FIN 220 Inleiding tot Finance. Een financiële graad bestaat uit zes cursussen (18 studiepunten). Om af te studeren, moeten studenten ten minste een "C-" ontvangen in elk van de grote cursussen met een minimum GPA van 2,0 in de major. Alle majors in Finance moeten de volgende drie cursussen volgen:

  • FIN 307 Financiële markten
  • FIN 309 Intermediaire bedrijfsfinanciering
  • FIN 312 Investeringen

Bovendien zijn drie financiële keuzevakken op hoger niveau (niveau 300-400) vereist, exclusief FIN 491 Finance Internship en FIN 399 Finance Co-op. Beschikbare financiële concentraties hebben strengere eisen voor afstuderen. Gekwalificeerde financiële majors zijn verplicht om ten minste één van de drie concentraties te voltooien. De meeste in aanmerking komende studenten worden automatisch ingeschreven in de Concentratie in Private Wealth Management in hun tweede jaar. Studenten die een carrièrepad in Corporate Finance wensen, kunnen hun programma overschakelen naar de Concentratie in Financieel Management. In aanmerking komende junioren / senioren worden aangemoedigd om de Concentration in Investment Analysis toe te voegen. Studenten die de grootste flexibiliteit zonder specialisatie wensen, kunnen kiezen voor de standaard Finance-graad bestaande uit drie verplichte vakken en drie Finance-keuzevakken. Studenten die een meer generalistische graad wensen, kunnen ervoor kiezen om niet deel te nemen aan een concentratie met toestemming van de faculteitsvoorzitter.

Financiën belangrijke vereisten

(18 studiepunten)

Studenten moeten een graad "C-" of hoger behalen in FIN 220 Inleiding tot Finance om deel te nemen aan het majorprogramma Finance.

Code Titel credits
Zakelijke kern
Zie Kernvereisten voor bedrijven
Belangrijke vereisten
FIN 307 Financiële markten

Studenten moeten een cijfer van ten minste "C-" behalen in elk van de hoofdvakken met een minimum GPA van 2,0 in de hoofdvakken. Financiële concentraties hebben strengere eisen die zijn ontworpen om u te helpen bij het identificeren van het juiste pad binnen de discipline.

Stages en coöperaties

"Betrokken leren" is een belangrijk onderdeel van de opleidingsvereiste van Rider die kan worden bereikt door stage of coöperatieve ervaring. Studenten worden sterk aangemoedigd om ten minste één stage of coöperatie af te ronden voordat ze afstuderen. De voorbereiding op ervaringsleren zou in het eerste jaar moeten beginnen door een ontmoeting met vertegenwoordigers van de loopbaanontwikkeling en het succescentrum in het Norm Brodsky College of Business. Ze helpen je bij het opbouwen van een CV, netwerken, interviewvaardigheden en meer. De meeste studenten zullen een stage of coöp voltooien in de zomer voorafgaand aan hun laatste jaar. In aanmerking komende studenten kunnen ervoor kiezen om een dergelijke ervaring te voltooien in de zomer na hun tweede jaar. Coöperaties zijn meestal fulltime semesters plus zomerlange ervaringen.

Studenten kunnen cursuskrediet verdienen voor het voltooien van een stage (3 studiepunten) of coöperatie (6 studiepunten). Hier volgt een voorbeeld van bedrijven die in het verleden Rider Finance-majors hebben ingehuurd voor zomerstages: Merrill Lynch, Goldman Sachs, Bloomberg, BlackRock, Dow Jones, JP Morgan Chase, Johnson

Loopbaanvooruitzichten

Majors in de financiële sector vinden carrières regionaal en wereldwijd in het bedrijfsleven, de industrie, de overheid en de non-profitsector. Carrièrepaden van onze afgestudeerden in financiën zijn portfoliomanager, financieel analist, bankier, financieel adviseur, financieel manager van bedrijven, kredietanalist, financieel adviseur en meer.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum a ... Lees meer

From its beginnings as a private business college nearly a century and a half ago, Rider University has consistently thrived as a home for students seeking a timely, relevant and thorough curriculum and an environment to satisfy their intellectual curiosity. Lees Minder
Lawrence Township