Bachelor in Financieel Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Financieel management is de eerste bachelor-opleiding die wordt aangeboden aan de Xi'an International University (ook de eerste onder particuliere hogescholen en universiteiten in de provincie Shaanxi, ten noordwesten van de Volksrepubliek China). Deze major begon in 2005 met het werven van studenten. Momenteel zijn er meer dan 4000 afgestudeerden in dienst getreden en werken met succes in de aanverwante gebieden.

Financieel management in XAIU onderzoekt voornamelijk naar operationele activiteiten van fondsen, zoals fondsenwerving, investeringen, herstel en inkomensverdeling van operationele organisaties, en cultiveert studenten om de kenmerken van financiële activiteiten in een bepaalde periode te begrijpen, door de fondsstroom te beheren door middel van prognoses, planning , besluitvorming, controle, beoordelingen, toezicht en andere activiteiten om de economie-efficiëntie te verbeteren.

Hoofdvakken

Micro-economie, Macro-economie, Statistiek, Managementprincipes, Geavanceerd financieel beheer, Financiële boekhouding, Kostenbeheer, Financiële analyse, Chinees belastingstelsel, Investeringen, Bankmonastiek, Belastingplanning, Assetevaluatie, Analyse van projectbeslissingen, Internationale investeringswetenschappen, enz.

Studieduur

De duur van de studie voor het programma is vier jaar, die kan worden verlengd tot maximaal zes jaar.

campus

Studenten studeren aan South Campus (Main Campus) van Xi'an International University.

Toelatingseisen

Kandidaten voor niet-gegradueerdenprogramma's moeten de middelbare school hebben afgemaakt en 18-45 jaar oud zijn en gezond zijn.

Benodigde materialen
  • High school certificaat (studenten uit niet-Chinees gesproken landen moeten een geverifieerde kopie in de Engelse of Chinese versie geven);
  • Ingevuld internationaal aanvraagformulier voor studenten;
  • Officieel transcript van de middelbare school (studenten uit niet-Engelstalige landen moeten een geverifieerde kopie in de Engelse of Chinese versie geven);
  • Kopie handtekeningpagina paspoort (de pagina met hoofdfoto).

Het XAIU College of Business is landelijk bekend om zijn hoogwaardige, innovatieve programma's. Het richt zich op het bedrijfsleven, economie en handel op internationaal niveau. Met een bijna perfecte arbeidsparticipatie, zijn onze afgestudeerden in het bedrijfsleven zeer gevraagd in het hele land.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Xi'an International University (XAIU) is a private institution of higher education with the accreditation of China's Ministry of Education for four-year baccalaureate programs.

Xi'an International University (XAIU) is a private institution of higher education with the accreditation of China's Ministry of Education for four-year baccalaureate programs. Lees Minder